Nτομπερμανακι

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αν πας στον κτηνίατρο και σου πει να πληρώσεις επειδή θα "κοιτάξει" το εξόγκωμα -και δεν είναι τίποτα-, μάλλον πρέπει να αλλάξεις γιατρό :)

Αν τώρα είναι κάποιο πρόβλημα, και είτε πάρει δείγμα είτε κάνει κάποιες εξετάσεις, κάθε άλλο παρά τζάμπα θα έχεις πάει...
Εχει δικιο ο Kimon σε αυτο. Εμεις οταν την ειχαμε παει να την δει εννοιτε πως δεν μας πηρε λεφτα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Από αυτό πιστεύω πως είναι..Και τα δικά μου είχαν βγάλει και σε 4-5 μέρες είχε φύγει!!
Πάρε αν θες ένα τηλέφωνο τον κτηνίατρο και ρώτα τον αν υπάρχει περίπτωση να είναι απ αυτό!

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Νερό δεν θα της αφήνεις το βράδυ. Θα πίνει περίπου 1 ώρα πριν μπει στο crate για ύπνο και μετά ξανά το πρωί. Ο κούταβός μου έκανε περίπου 12 φορές την ημέρα πιπ'ι και περίπου 6 φορές κακά του. Πρέπει να τη παρακολουθησεις και να καταγράφεις περίπου κάθε πόσο κάνει πιπί της για να είσαι έτοιμος. Τα ατυχήματα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγεις. Αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι... Μόλις τη βάζεις μέσα στο crate θα της δίνεις ένα μικρό κόκαλο και 1 μπισκότο. Τις πρώτες φορές θα κλάψει αρκετά...αλλά εσύ κουφός...Μη διανοηθείς και της ανοίξεις. Θα το μάθει κάποια στιγμή. Μην απογοητευτείς αν δεν θεωρήσει τη κλούβα σπίτι της...δεν λειτουργούν όλα τα σκυλιά το ίδιο. Αλλά θα τη προτατέψεις από ζημιές που μπορεί να της κάνουν κακό. Για το δάγκωμα δοκίμασε να τη δαγκώσεις πίσω και εσύ στο αυτί της. Μόλις σε δαγκώσει βάζεις το αυτί της στο στόμα σου και αυξάνεις τη πίεση των δοντιών σταδιακά μέχρι να βγάλει το πρώτο κλαψούρισμα...μετά την αφήνεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 2,3 φορές και δεν θα ξαναπλησιάσει τα ΄χερια σου...Εγγύηση!!!

Αυτο με το αυτί είναι ότι πιο αστείο έχω διαβάσει ποτε εδω μέσα.Δηλ αν σε καβαλάει θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο?

Miltos7

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2012
58
0
Ευχαριστω για το βιντεο... Παιδια αποστημα εχει η σκυλιτσα μου... Το ξερει κανεις τι ειναι και αν ναι ειναι σοβαρο? ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω αλλα δεν γινεται

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi