Nεο μελος στην παρεα κατοχος Dogo Argentino

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Kλεινωντας να αναφερω ,

Σωτηρη η αποψη σου ειναι δεκτη και σεβαστη οσ`αφορα τις γενικες σου γνωσεις που μπορει να εχεις με την φυλη ...
Ιδιαιτερα δε οταν δειχνουν και τεκμηριωμενες ...
Προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου (αν ειναι δυνατον , αλλωστε) ..

απλα δεν μπορω να δεχθω οταν καποιος μου απανταει με βαση αυτα που νομιζει πως εχω πει , και οχι με αυτα που εχω πει ...

Εφοσον δε , εισαι και ειδικος στα dogo , θα ηταν χαρα μου να βρεθουμε να πιουμε εναν καφε παρεα με τον pablo και να διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι , μορφολογικα , γενεολογικα , ανατομικα και ολα τα εις -ικα για τον pablo και μεταφερωντας μας την αποψη σου ....

:)

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Αρα αφού είμαστε 2 φιλοξενούμενοι καλύτερα να μην τσακωνόμαστε σε ξένο αχυρώνα ... :)

Γι'αυτό ... ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΡΕ :p :p :p
ολοι φιλοξενουμενοι ειμαστε , απλα εγω ειμαι λιγακι περισσοτερο απο εσενα οταν εχεις 6500 ποστ παραπανω απο μενα ..
εσυ μαλλον εχεις καταθεσει την ψυχη σου εδω μεσα , και εγω προς το παρων ειμαι ενα πυροτεχνημα .....
αυτο εννοουσα :)

Ας πούμε κάτι άλλο ... τί τον ταίζεις τον μικρό ? :)
Προσπαθω με την ξηρα τροφη πολυ ...
θελω να περνει ολα οσα χρειαζεται τωρα που ειναι στην αναπτυξη..
δυστυχως ομως μετα απο κατι ρυζακια κτλ του πατερα μου εχει αρχισει τα νερα ...
Αναμιγνυω λοιπον λιγω daily (με 70% λιγοτερη λακτοζη) γαλα -ελαχιστο 2 δακτυλα- και το περιχυνω στην ξηρα για να τον δελεασω ....

γενικα , τρωεει 2-3 γιαουρτακια ανα εβδομαδα , και 3-4 αυγα / μηνα ...

Προσπαθω να βαζω στην ζωη του ασβεστιο και πρωτεινες ....

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
λοιπων ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα!
ο σκυλος ειναι απο μουφα εκτροφειο (ξερουμε τι ειναι τα puppy mills? ta back yard breeder?), πιθανοτατα με πλαστο πεντιγκρι και παει για εκτος προτυπου. απο την στιγμη που τον θελεις για συντροφια δεν σε νοιαζει κιολας (καλα να τα ξερεις σαν εγκυκλοπεδικες γνωσεις).

αυτα τα πραγματα αρχιζουν να γινονται σημαντικα οταν λες οτι εγω θα τον ζευγαρωσω. οταν ζευγαρωνεις ενα σκυλι σαν καθαροαιμο, υπαρχουν διαφορα προαιπουτουμενα για να γινει αυτο! να ειναι εντος προτυπου, να εχει γνησιο πεντιγκρι, και διαφορα ακομα.

αυτο θελουν να σου πουν οι προηγουμενοι αλλα χαθηκατε στις ευγενιες!!

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Oλα καλά και όλα ανθηρά και να μην είναι στα πρότυπα πάλι μια χαρά είναι πανέμορφος μιας και προορίζεται μονο για pet.
Mονο το θέμα του να το ζευγαρώσεις να κοιτάξεις λίγο ,μιας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανεις..,αλλα σοβαρότατος στο να μην το κανεις..

Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το άθλημα ποιος ο λόγος να το ζευγαρώσεις?

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Έχω και εγώ ντόγκο 7 μηνών τον Ρόμελ.
Τα παιδιά θέλουν να σου πούν ότι μάλλον ο σκύλος σου δεν είναι εντώς προτύπου.
Όπως και να έχει η αγάπη σου δεν αλλάζει για αυτόν.
Ανεξάρτητα απο τα όσα ειπώθηκαν και αφού πληρεις και τις απαραίτητες προιπωθέσεις γιατί δεν συμμετέχεις σε μία απο τις επόμενες εκθέσεις, για να πάρεις την γνώμη ενός ειδικού ?
Εμείς πάντως αυτό κάναμε και δεν το μετανιώσαμε.
Είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Kαλημερα κοριτσια , καλως σας βρηκα !

Ευχαριστω για το καλως ορισμα ολους .... :)

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
autos thes na mas peis pws einai o skulos sou twra ????

file autu i fwto paizei sti internet mines twra k isws k xronia ase ta sapia loipon

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
καλησπέρα σε όλους σας

εγώ είμαι κάτοικος αθηνας k μάλλον σύντροφος ενός μελλοντικού λευκού πρίγκιπα ...( ο οποιος μετά από 2 χρονια θα μεγαλώσει σε ένα εκπληκτικό παλάτι 8 στρεμμάτων ώστε να μην t στερηθεί καμια άνεση ) βεβαια ψάχνω εδώ k 2 μήνες μέχρι που κατέληξα μέσω του κόε να βρω ανθρώπους πραγματικά πρόθυμους να με βοηθήσουν ..... θέλω να πιστεύω θα βρεθεί ο μικρός m λευκός πρίγκιπας εντός ελλάδας ώστε να ξέρω ποιο παλάτι τον ανέθρεψε k ποιο ποτάμι τον πότισε ...οποια βοήθεια σας θα είναι για μένα χρυσός...σας ευχαριστώ

Last edited:

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
file autu i fwto paizei sti internet mines twra k isws k xronia ase ta sapia loipon
SORRY ??? pardon ???

ειχα να μπω πολυ καιρο και τωρα το ειδα ...

αληθεια λες ??

απο το internet ειναι ?? :D

Mε τσακωσες ρε μπαγασα ... :D:D:D:D:D

Blacktan

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2008
69
0
Ο Pablo πλεον εχει παρεουλα ..... ;)

Ενα θηλυκο dogo μας πλαισιωνει εδω και εναν μηνα και μας εχει κλεψει τις καρδιες (και των 2 ) ...

Και το ονομα αυτης Evita !!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MyThheLr2Tc"]YouTube - 2 Dogo Argentino playing[/ame]