Nέος σε όλα

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
παιδιά δεν ξερω αν θα βοηθησει αυτο θα πω,,,επειδη παει να γινει παλι θεμα συγκεκριμενου τυπου και δεν θα θελα,,,να σας ενημερωσω πως ο σκυλος ειχε περασει για κανα διημερο-τριημερο μια φαση με τα αυτακια του,,,την πρωτη βδομαδα περιπου που τον πηρα,,,και μολις τον πηγα στον κτηνιατρο μου ειπε πως πολλα κουταβακια το περνανε αυτο,,δεν ξερω αν βοηθησε σε κατι,,τεσπα αυτός ο κτηνιατρος ειθελε να μου δωσει διαφορα συμπληρωματα και τσακωθικα μαζι του και δεν ξαναπηγα!και το θεμα περασε/σταματησε μονο του στο 3μερο!κουραστικα να ακουω την λεξη ασχετος

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Το ασχετος εγω δεν το ειπα για σένα. Έχουν γενικά ένα θέμα οι χόνδροι όσο αλλάζουν δόντια

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
,,χααχαχα,,δεν μίλησα για το αν το πες για μένα,,γενικα το ειπα,,ναι δεν λεω οχι για τους χονδρους,,αλλα αν δεις την προηγουμενη σελιδα σε ολα τα σχολια υπαρχει η λεξη αυτη,,,εγω την συνήθισα!!!

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Αν πχ παιζανε μπάλα και πηγε μετα απο δυνατό σουτ στο αυτί του. Γενικά μεγάλο χτύπημα. Η απλά κληρπνομικοτητα είναι το ποιο πιθανό. Παντως με χαιδεμα στο κεφάλι
οποιος το λέει είναι παντελως άσχετος.​
Την κληρονομικότητα την ξέρω πάρα πολύ καλά...
Τα αυτιά πέφτουν καθότι οι έντονες κινήσεις ερεθίζουν τα μαλακά μόρια των ιστών... Κι έτσι πέφτουν..
Αν οφειλόταν στην κληρονομικότητα όπως λες τότε η καθοδική κλήση των ωτών θα ήταν εμφανής από πιο μπροστά!

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
μιλατε ολοι για ενα δευτερολεπτο/////////////δεν βλεπω να μιλαει κανεις για την συνεχεια,,,,εγω δεχομαι και καλη αλλα και κακη κριτικη!δεν υπαρχει κατι καλο σε αυτο το βιντεο για μερικους??????ποτε ειδατε τετοια δουλεια??

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
GMZK sorry αλλά λές οτι θες. Πήγαινε ρώτα και μάθε και μετά έλα να με κάνεις ξευτίλα. Αλλά όχι να ρωτήσεις τον κτηνίατρο της γειτονιάς ή κάποιον άσχετο. Ρώτα κάποιον πχ γνωστό εκτροφέα Μαλινουά ή ΓΠ και έλα πες μου. Ρώτα και εκτροφέα Ντόμπερμαν

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κανενα δεν εχει προβλημα με το χαιδεμα.αν δε σηκωθει το αυτι η κληρονομικο ειναι η κληρονομικο ειναι
και μεχρι να τελειωσουν τα δοντια ανεβα κατεβα ειναι

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Εμένα με πειράζει που βγήκαν να γεμίσουν τύψεις το παλικάρι με τα αυτιά και με το οτι το εκπαιδεύει. Εγώ στη θέση του όπως και να είχε το πεντιγκρύ θα το επαιρνα, και θα πήγαινα να παίξω και εκθέσεις κάργα.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
GMZK sorry αλλά λές οτι θες. Πήγαινε ρώτα και μάθε και μετά έλα να με κάνεις ξευτίλα. Αλλά όχι να ρωτήσεις τον κτηνίατρο της γειτονιάς ή κάποιον άσχετο. Ρώτα κάποιον πχ γνωστό εκτροφέα Μαλινουά ή ΓΠ και έλα πες μου. Ρώτα και εκτροφέα Ντόμπερμαν​
Μάλλον εσύ λες ότι θες.. Κι αυτά που θες δεν είναι και σχετικά με το θέμα μας...
Εδώ μιλάμε για rotweiller όχι για Γ.Π. ή για Μαλινουά ή ντόμπερμαν!!! Αν δεν το έχεις καταλάβει...
Ξέρω, γιατί είμαι απόγονος εκτροφέα!Και δεν έχω ανάγκη να ρωτήσω κανέναν αυτόχθονα κτηνίατρο καθώς είμαι επί πτυχίο Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα... Εσύ με τί ασχολήσε και τί γνώσεις κατέχεις επί του θέματος??

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Οκ εγώ είμαι επι πτυχίο θεολογίας και παρακαλώ το αυτί να σηκωθεί και απόγονος του Ναπολέοντα.

Τώρα σοβαρά θα πείς γιατι δεν σηκώνεται το αυτί άμα χαιδεύεις το κεφάλι; Πες το επιστημονικά να το καταλάβουμε και εμείς που χαιδεύουμε στο κεφάλι γενιές επι γενεών και σηκώνονται. Μέχρι στιγμής οτι είπες είναι μια κουλούρα. Σε ρωτάω γιατί δεν σηκώνονται τα αυτιά; Απάντησε μου χωρίς να μου λες σε ποιο πτυχίο είσαι. Είμαι έτοιμος να γίνω ρόμπα ρε αδερφε. Αποστομωσε με.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Καταρχήν δεν θέλω να μου στείλεις ξανά άλλο προσωπικό μήνυμα! Ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε δημόσια!
Απάντησα προτύτερα για ποιό λόγο δεν σηκώνονται τα αυτιά! Μπορείς να το διαβάσεις.. (για πρώτη φορά!) Όσο για την κληρονομικότητα που διαρυγνύετε όλοι τα ιμάτιά σας... Αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα υπήρχε από την αρχή... Δεν αποφασίζει έτσι ξαφνικά ο Mendel, θεολογία είπες, να πάει για καφέ και να προκαλέσει βιοχημικό πρόβλημα σε στηρικτικό ιστό του αυτιού... Παραγγέλνει το καπουτσίνο του, πριν τη γονιμοποίηση!! Εμφανέστατο κατά τη γέννηση και όχι αργότερα!
Εδώ μιλάμε για ροτβάιλερ και μιλάμε για σωστή θέση όχι για όρθια αυτιά!

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα το πάρεις προσωπικά. Αλλά είσαι ΛΑΘΟΣ. Η σωστή θέση και αν είναι θέμα γονιδιακό. Αν είσαι απόγονος εκτροφέα κόκερ δεν μας είπες όμως. Το Θεολογία το ειπα κοροιδευτικά γιατί πετάς ένα βιολογία και πιστεύεις θα ψαρώσω και θα πιστεψω οτι έχετε μελετήσει δείγματα για σκυλιά που τα χαιδεύουν στο κεφάλι και άλλα που δεν τα χαιδεύουν. Αυτά τα σπουδάζω Βιολογία και είμαι σοφός να τα πεις σε κανα αγράμματο.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Μάλλον εσύ λες ότι θες.. Κι αυτά που θες δεν είναι και σχετικά με το θέμα μας...
Εδώ μιλάμε για rotweiller όχι για Γ.Π. ή για Μαλινουά ή ντόμπερμαν!!! Αν δεν το έχεις καταλάβει...
Ξέρω, γιατί είμαι απόγονος εκτροφέα!Και δεν έχω ανάγκη να ρωτήσω κανέναν αυτόχθονα κτηνίατρο καθώς είμαι επί πτυχίο Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα... Εσύ με τί ασχολήσε και τί γνώσεις κατέχεις επί του θέματος??

ορισμενα πραγματα δεν χρειαζεται να τα σπουδασεις,τα μαθαινεις και απο την εμπειρια!ειχα δυο σκυλια ενα ιμιαιμο λυκοσκυλο και ενα καθαροαιμο.στο καθαροαιμο δεν ηξερα και του τα χαιδευα και δεν σηκωθηκαν.στο ιμιαιμο,επειδη το εμαθα μετα,δεν το εκανα και σηκωθηκαν!καποια εξηγηση??????

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Η ποιότητα του χόνδρου ίσως;;;;;

Τεσπά δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν και σταματάω την κουβέντα εδώ. Όποιος κατάλαβε..καταλάβε

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
ορισμενα πραγματα δεν χρειαζεται να τα σπουδασεις,τα μαθαινεις και απο την εμπειρια!ειχα δυο σκυλια ενα ιμιαιμο λυκοσκυλο και ενα καθαροαιμο.στο καθαροαιμο δεν ηξερα και του τα χαιδευα και δεν σηκωθηκαν.στο ιμιαιμο,επειδη το εμαθα μετα,δεν το εκανα και σηκωθηκαν!καποια εξηγηση??????
Η καθαροαιμία δεν εγγυάται το σήκωμα των αυτιών στα γερμανικά ποιμενικά. Το σύνηθες είναι να σηκωθούν, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μείνουν κάτω ή μισο-σηκωμένα...

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Η ποιότητα του χόνδρου ίσως;;;;;

Τεσπά δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν και σταματάω την κουβέντα εδώ. Όποιος κατάλαβε..καταλάβε

για να καταλαβω ρωτησα!αυτο που εχω καταλαβει παντως ειναι οτι σε αρκετα θεματα επικρατει μια νευρικοτητα και αντι να λυνονται καποια προβληματα,δημιουργουνται!πραγματικα θελω να μαθω γιατι εχω πινσερακι που ειναι 5,5 μηνων και δεν μου εχει σηκωσει τα αυτια,παρα ελαχιστα.....

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
offtopic, αλλά στους 5,5 μήνες ακόμα θα αλλάζει δόντια λογικά (εκτός και αν τα mini pin τα αλλάζουν πιο ενωρίς), οπότε μην περιμένεις ακόμα και μην αγχώνεσαι

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Η καθαροαιμία δεν εγγυάται το σήκωμα των αυτιών στα γερμανικά ποιμενικά. Το σύνηθες είναι να σηκωθούν, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μείνουν κάτω ή μισο-σηκωμένα...

εχω πινσερακι και δεν εχει σηκωσει τα αυτακια του και ειναι 5,5 μηνων.να ελπιζω??????