Nέος σε όλα

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τι να σου πω καλε μου ,εσυ γνωριζεις καλυτερα ,και για το πνιχτη (αραγε ξερεις να τον δουλευεις ?θα ξερεις φανταζομαι ),και για τα αυτακια πως να τα ξαναφτιαξεις ,και σιγουρα για τα δαγκωματακια με το τσουβαλι που ειναι αθωο παιχνιδι εκτονωσης ,και οχι τονωσης του ταπεραμεντου ,αλλα τι λεω τα γνωριζεις αυτα

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου ,δεν σε πολεμαω ,καταλαβε το ποναω !!!!
σου χτυπαω καμπανακια κινδυνου και δεν τα ακους !!!!!!!!!!!!
το καλο σας θελω καταλαβε το !!!!!!!!!
οταν μιλαγαμε οι 3 μας ,εσυ ,ο γιαννης και εγω ,σε ολα συμφωνουσες σου εξηγουσα με απλα λογια και μετα τιποτα !!!!!!!!!
η δημοσιοποιηση ειναι ο τελευταιος τροπος που εχω για να σε κανω μηπως και καταλαβεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
αν εχω καταλαβει καλα ο συνονοματος εχει ενα ροτ παιδι της κρινα(ς)? και δεν συμφωνεις για τον τροπο που μεγαλωνει ο ιδιοκτητης του?ολο λεμε εδω μεσα οτι βλεπεις σε ποιον θα το δωσεις και κρατας επαφη και διαλεγεις κλπ κλπ κλπ και τωρα τον θεωρεις "ακαταλληλο" μηπως δεν εγινε σωστη επιλογη?

αυτα τα ειπα για να μαθουμε να μην ειμαστε απολυτοι..και απο κοσκινο να τον περασεισ μπορει στο τελος να παρεκλεινει ο νεος ιδιοκτητης απο τα δικα σ πιστευω..δεν το λεω για το σιγκεκριμενο παλικαρι που ισα ισα εγω βλεπω οτι ενδιαφερεται κ αγαπαει τον σκυλο του και οπως λεει κ ο τιτλος του ως νεος ισως να κανει καποια λαθη που να μην ειναι ομως και τοσο τραγικα:)αυτα ηταν τα εισαγωγικα-offtopic
πανεμορφος ο σκυλος σ κωστα να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις και να θυμασει οτι ολοι εδω μεσα οτι λενε το λενε για καλο ισως υπερβολικα ισως αποτομα αλλα για καλο!!καλως ηρθες!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν αμφιβαλω για την αγαπη του κωστα προς το σκυλο ,αμφιβαλω για το τροπο που μεγαλωνει ο οποιος δεν ειναι αυτος που ειχαμε πει ,
αν θελεις για να καταλαβεις διαβασε το θεμα "εχω φρικαρει" στα γενικα

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
μολις ειδα το θεμα
το αυτακι του μικρου σαν κουταβι ηταν μια χαρα !!!! αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει ατομο που ηξερε το κουταβι πριν φυγει αλλα και φωτο του κουταβιου σε ηλικια 2 μηνων ,αλλα οπως ειχα επισυμανει μεταξυ αλλων πολυ σοβαρων τα οποια δεν τηρηθηκαν ,μορφολογικα και ανατομικα ειχα μιλησει για τη δυσπλασια και τι πρεπει να προσεχουμε ,για το θεμα διατροφης ,τι ,πως, ποτε ,ποσο ,για τους περιβαντολογικους παραγοντες κλπ και για τα αυτακια να μην χαιδευουμε στο κεφαλι για να μην χαλασει το "στησιμο" αυτων

ε;;;;;; Μην μου πείτε οτι το πιστεύετε ακόμα αυτο

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
Εμείς με τα ντομπερμαν γιατί δεν έχουμε πρόβλημα;
επειδη τα εχετε κομμενα και ραμενα και για κανα διμηνο πανταρισμενα.....

ο κωστας πρεπει να καταλαβει οτι ο καθε επαγγελματιας βλεποντας ενα κουταβι μπορει κατα 60% να πεσει μεσα στην μελλοντικη του εξελιξη σαν σκυλος...
ο εκτροφεας του κουταβιου πεφτει μεσα κατα 90% στην εξελιξη του κουταβιου
αν κρινει ο εκτροφεας οτι το σκυλι του δεν πρεπει να ασχοληθει με το σπορ πριν την ηλικια των 12-15 μηνων και οτι σε αντιθετη περιπτωση το σκυλι μπορει να γινει επικινδυνοσε ασχετα χερια.... κατι παραπανω θα γνωριζει και οφειλει ακομα και ο εκπαιδευτης να το σεβαστει ή τουλαχιστον να το λαβει σοβαρα υποψη στην ενασχοληση του με τον σκυλο και τον ιδιοκτητη.......

επιμενω να θελω να μαθω για την περιπτωση της πετσετας, και του φαγητου...
και ποσο επικινδυνο μπορει να εξελιχθει το συγκεκριμενο ζητημα..........

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Δανέ γιατί περιμένεις απο το φόρουμ; Δίπλα σου έχεις καλο εκπαιδευτή πάρε ένα τηλ δεν θα σε χρεώσει. Δανέ επίσης στα ΓΠ τα ίδια πάντα τα χαίδευα και πάντα σηκωνόνταν τα αυτιά. Αυτά που δεν είναι μανταρισμένα πως το εξηγείς;

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
καλα ο grdane ειναι ασχετος απο αυτα να φανταστεις του δανου δεν του ειχε κοψει τα αυτια ο ασχετος και αφου ειδε και απο ειδε πηγε σε γιατρο και εκοψε τα dogo δεν τα παει καλα με την κλαδευτηρα μονο για τα δεντρα του την εχει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να υποθέσω ότι γνωρίζεστε εσείς οι δύο ή να επαναλάβω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε αγενείς? :)

Last edited:

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Ειναι δυνατόν ο κόσμος να πιστεύει ακόμα οτι τα αυτιά δεν σηκώνονται άμα χαιδεύεις το κεφάλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι ένα θέμα νομίζω ασχετοσύνης και μάλιστα απο εκτροφέα;;;; Να γεμίζουμε τύψεις το παλικάρι;;;;;;; Πάμε καλά;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
λορδε μου... περιμενω απο το φορουμ την απαντηση για την συγκεκριμενη περιπτωση..
τις δικες μου απορίες για τα σκυλια μου ο "Γιαννης" που ειναι κοντα μου μου εχει λυσει τις αποριες πριν απο 6-7 χρονια.....
για τα αυτια δεν εχω κανενα θεμα κομενα ακοπα πεσμενα στριμμενα η οχι....
σπυρου... εσυ εισαι τυχερος δεν σε προλαβε ο μολοσσος απο κοντα θα σε περιλαβει η φορτουνα....

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Lord and Maya
Εσύ που είσαι σχετικός...... αιτιολόγησε το πώς χαλάσαν τα αυτάκια του κουταβιού ενώ στη φωτογραφία 3 μηνών κουτάβι (βλέπε φτογραφίες προφίλ του ιδιοκτήτη) ξαφνικά στους 5 μήνες χαλάει το στήσιμο στο αριστερό αυτί. Δώσε μας μια σχετική και υπεύθυνη απάντηση, μιας και η εκτροφέας όπως εσύ ισχυρίζεσαι είναι άσχετη. Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι από αυτήν την άσχετη έχουμε πάρει μαθήματα κυνοφιλίας!
Υ.Σ. Δεν θα μπορέσω να συμμετέχω περαιτέρω στη συζήτησή σας λόγω περιορισμένου χρόνου.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
παιδια με το χαιδεμα δεν χαλανε τα αυτια..πρεπει ν χαιδευεισ τοσο ατσουμπαλα που να σπασουν οι χονδροι..και αυτο ειναι δοκιμασμενο..αλλο οτι μπορει να τα επιβαρινεις..πιο πιθανο ειναι να επεσε λογο τον λαθος τραβηγματων που ισως εγιναν στο σκυλο(και δεν λεω αυτα του εκπαιδευτη)παρα απο το χαιδεμα..ή και απο τον ιδιο το σκυλο που αν παθει μια ωτιτιδα θα τα ξυνει και μπορει να τα σπασει(που ειναι πολυ συχνη σε αυτεσ τις ηλικιες και με τα αυτακια κατω)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Αν πχ παιζανε μπάλα και πηγε μετα απο δυνατό σουτ στο αυτί του. Γενικά μεγάλο χτύπημα. Η απλά κληρπνομικοτητα είναι το ποιο πιθανό. Παντως με χαιδεμα στο κεφάλι
οποιος το λέει είναι παντελως άσχετος.