Nέος σε όλα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ήρθες Κώστα :D

Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς τα greeklish δεν επιτρέπονται.

Πες μας περισσότερα για το ροτι σου αν θελεις:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ολοι έτσι καταλάβαμε, οπότε, φίλε Κώστα, δεν μας βάζεις και μερικές φωτογραφίες, για αρχή?:)

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
παιδιά σας ευχαριστώ όλους,,μέσα από την καρδιά μου για την ζεστή υποδοχή !!!είμαι νέος και δεν ξέρω καλά-καλά πως λειτουργεί το φόρουμ,,αλλά θα το μάθω,,το ροτ είναι από την γέννα της Κρινας απο που αλλού!!τωρα ειναι 5,5 μηνών 26 κιλά κεφάλας, και πάρα πολύ θαρραλέος ,αρσενικό,υγιέστατο,, και είναι η καψούρα μου η μεγάλη,,,,ανεβασα μερικες φώτο,,,μάλλον πρεπει να ανεβήκαν,,,,χαχαχαχαχαχ,,δεν τα πάω καλά και με την τεχνολογία!!!!!!:cool:

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
παιδιά σας ευχαριστώ όλους,,μέσα από την καρδιά μου για την ζεστή υποδοχή !!!είμαι νέος και δεν ξέρω καλά-καλά πως λειτουργεί το φόρουμ,,αλλά θα το μάθω,,το ροτ είναι από την γέννα της Κρινας απο που αλλού,,γιατί υπάρχει πρόβλημα!!τωρα ειναι 5,5 μηνών 26 κιλά κεφάλας, και πάρα πολύ θαρραλέος ,αρσενικό,υγιέστατο,, και είναι η καψούρα μου η μεγάλη,,,,ανεβασα μερικες φώτο,,,μάλλον πρεπει να ανεβήκαν,,,,χαχαχαχαχαχ,,δεν τα πάω καλά και με την τεχνολογία!!!!!!:cool:
:cool:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καλως ηρθες,να τον χαιρεσαι!:)

δες λιγο το αριστερο αυτακι,φαινεται να εχει "σπασει".

θα στα πει η Κρινα βεβαια καλυτερα,γιατι δεν ξερω εαν εφαρμοζουν στην φυλη σου,τον ιδιο τροπο δεσιματος-διορθωσης οπως στην φυλη που εχω.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
μολις ειδα το θεμα
το αυτακι του μικρου σαν κουταβι ηταν μια χαρα !!!! αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει ατομο που ηξερε το κουταβι πριν φυγει αλλα και φωτο του κουταβιου σε ηλικια 2 μηνων ,αλλα οπως ειχα επισυμανει μεταξυ αλλων πολυ σοβαρων τα οποια δεν τηρηθηκαν ,μορφολογικα και ανατομικα ειχα μιλησει για τη δυσπλασια και τι πρεπει να προσεχουμε ,για το θεμα διατροφης ,τι ,πως, ποτε ,ποσο ,για τους περιβαντολογικους παραγοντες κλπ και για τα αυτακια να μην χαιδευουμε στο κεφαλι για να μην χαλασει το "στησιμο" αυτων και για το θεμα χαρακτηρα και συμβιωσης ,τι απαιτειτε και τι απαγορευετε ποια τα αναγκαια και ποια αυτα που εγκυμονουν κινδυνους ,τα οποια ουτε αυτα τηρηθηκαν

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
στη φωτο 7 απο το προφιλ του μελους ,που μαλιστα η φωτο εχει επανω της ημερομηνι 13/11/10 φαινεται καθαρα οτι τα αυτακια του μικρου δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα ,θα δειτε επισης σε αυτη τη φωτο ηλικιας 3 μηνων και κατι ημερες το κουταβι φοραει πνιχτη

Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
37
ARGOS,ARGOLIDA
στην φωτο 7 φιλοι μου,,,,,,,,δεν ειναι πνιχτης ειναι καθαρα ασυμενιο αλυσιδακι 2 φορες περασμενο με ενα μπλε ματι,,,,,,,,ειναι γυρισμενο και <<φαινεται>> σαν πνιχτης ,,,καθε τοσο που μεγαλωνει ο σκυλος,το ανοιγω,,,,ευχαριστω πολυ teobullmastiff για την παρατήρηση σου,,