Λογικό μαι φαίνεται, γαλλική ταινία, γαλλική φυλή σκύλου. Θενξ για την πληροφορία milouπατέραGreat Pyrenees
Λογικό μαι φαίνεται, γαλλική ταινία, γαλλική φυλή σκύλου. Θενξ για την πληροφορία milouπατέραGreat Pyrenees
...και, επειδή ξέρω ότι θέλεις να είσαι ακριβής, στη λεπτομέρεια, το γαλλικό όνομα της φυλής:...γαλλική ταινία, γαλλική φυλή σκύλου. Θενξ για την πληροφορία milouπατέρα
Ωραίος!...και, επειδή ξέρω ότι θέλεις να είσαι ακριβής, στη λεπτομέρεια, το γαλλικό όνομα της φυλής:
Chien de Montagne des Pyrenees... ή Grand chien des Pyrenees...
...Mα να μην την βρίσκω με τίποτα να την δω online όμωςΠου θα την δεις? που? Αν βρεις πηγή, ενημέρωσε!
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πρόταση , αλλά την έχω δειGreat Pyrenees
Ταινία με ορεινό ποιμενικό (νομίζω pastore maremmano) είναι το πρόσφατο belle & sebastien, που δεν πρόλαβα να το δω στον κινηματογράφο, δυστυχώς...την ειδα χτες την ταινια. ειναι μαγευτικη!
οσοι μπορειτε, δειτε τη .
Γκρρρ θα παω και εγω να την δω! Μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!! Ο Toothless παντως σαν συμπεριφορα μου θυμιζει την γατα μου και εχουν και τα ιδια ματια.Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι το .. γκμ! Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας. Και επειδή είδα το νούμερο 2 σήμερα, έχω να πω πως η ταινία είναι για σκύλους. Οκ, αντί για σκύλους έχει δράκους αλλά στην ουσία είναι σκύλοι.
XAXAXAXAXAX μου φτιαξατε την μεραΣε λιγο θα μου πειτε οτι και ο καρχαριομάχος βγήκε από τις κυνομαχίες και πραγματεύεται την γενικότερη απαγορευση αγώνων με ζώα.
και για τους απιστους θωμάδεςΣε λιγο θα μου πειτε οτι και ο καρχαριομάχος βγήκε από τις κυνομαχίες και πραγματεύεται την γενικότερη απαγορευση αγώνων με ζώα.