Ντάξει,τι να λέμε για το Χάτσικο και το Μάρλευ;;Καταπληκτικές ταινίες και οι δυο!!Προωθούν την ιδέα της κυνοφιλίας και δείχνουν πως ο δεσμός σκύλου-ανθρώπου ειναι πραγματικός δεσμός και μια σχέση αληθινή και γεματή συναισθήματα και οχι υστερόβουλη και με συμφέρον.Βέβαια,το Χάτσικο ήταν πολύ δυνατό,εκεί πραγματικά κομματιάστηκα,ενώ το Μάρλευ ήταν λίγο πιο σόφτ.Όχι ότι και αυτό δεν ήταν συγκινητικό δηλαδή,πόσο μάλλον το αντίθετο!!Πολύ καλή και το "Eight below" με τα Χάσκι και αν και σινεφίλ,μου έχουν ξεφύγει τα "Red dog","10 promises to a dog" και "Amores perros".Επιφυλάσσομαι να τα δω και να καταθέσω άποψη
Υ.Γ.:Επειδή σε προηγούμενες σελίδες λέγατε για το Χάτσικο και το έψαξα λίγο ,αφού είδα την ταινία,είχε βγει προς τα έξω οτι οι Ιάπωνες "έβγαλαν" και πλάσαραν τη συγκεκριμένη ιστορία,για να αρχίσει πάλι ο κόσμος να δίνει βαρύτητα στη συγκεκριμένη φυλή.Λέγεται ότι ειναι αληθινή ιστορία και εγώ αυτο πιστεύω κιόλας,έχοντας ψάξει σε ποιον καθηγητή αναφερέται η ταινία στην πραγματικότητα,απλά καταθέτω και την άλλη άποψη που έχω διαβάσει.