Oταν λες δεν έμεινες ευχαριστημένη από την συμπεριφορά του?
Από όσο γνωρίζω δύο είναι οι εκτροφείς schnauzer στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν και συχνές παρουσίες σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό και οι δύο. Βέβαια δε ξέρω αν υπάρχουν και άλλοι εκτος Αθηνων. Δοκίμασε να παρεις και κάποιο τηλ στον ΚΟΕ.
Για τον χαρακτήρα τους... πραγματικά δεν ξέρω αν είμαι το πιο αντικειμενικό άτομο για να σου μιλήσει γιατί ο δικός μου είναι ότι πιο τέλειο υπάρχει.... *agapoylas* και το λεω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ...
Σε θέμα συμπεριφοράς δεν εχουμε αντιμετωπισει ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον έχω μαλώσει ελάχιστες φορές. Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός και αρκετά παιχνιδιάρης.
Από θέμα εκτόνωσης δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ειδικά τη στιγμή που είχες κοκερ!
Είναι ενα αρκετά δραστήριο σκυλάκι το οποίο όμως αν χρειαστεί να χάσει κάποια βόλτα του με λίγο μπαλακι μεσα στο σπίτι είναι μια χαρά.
Αυτό που ίσως σε προβληματίσει είναι το γαβγισμα τους. Έχουν ένα αρκετά χαρακτηριστικό γάβγισμα (μοιάζει λιγο με λυκίσιο αλλά δε μπορώ να το περιγράψω καλα) και θεωρουνται σαν φυλή αρκετά ομιλητική. Και εκεί εγω στάθηκα αρκετά τυχερή. Γαβγίζει όταν θεωρεί οτι υπάρχει λόγος. Μπορεί να κανουμε και μέρες να τον ακουσουμε. Ο αδερφός του όμως τον οποίο τον βλεπουμε είναι αρκετά ομιλητικός.
Ότι άλλο θες... ρωτας!