Φοβερό θέμα!!! Εμείς δεν έχουμε πολλές φωτό μαζί μιας και συνυπάρχουμε μόνο δύο εβδομάδες!
Attachments
-
179,9 KB Προβολές: 103
το σκεφτομαι...απο την μια θα θεωρηθει οφ τοπικ χωρις την υπαρξη σκυλου,απο την αλλη ομως χαρακτηριζομαι πολλακις σκυλοφατσα,οποτε ισως καλυψουμε το ον τοπικ...Αν σου πω ότι σκεφτόμουν ότι δεν ξερω πως είναι ο σκυλος σου @reinmeister2 ; E ανέβασε τότε μια δικιά σου ώστε αν σας δουμε στο δρόμο να αναγνωρισουμε τον σκυλο σου
Ξέχασες να αναφέρεις τι πιάνεις όταν βλέπεις παπά. Επίσης, αυτό με το ψοφίμι και το μαλλί πρώτη φορά το ακούω. Τη μύτη λογικό να την πιάσεις, αφού μποχάει..ειμαι ενας ανθρωπος,που πιανει μυτη και μαλλι οταν βλεπει ψοφιμι
Και γω τραβαω τρεις φορες τα μαλλια με το ψοφιο ζωο. Δεν ειναι προληπτικη απλως ακολουθω την οικογενειακη παραδοση. Ετσι εκπαιδευτηκα. Ειναι πια conditioned response.Ξέχασες να αναφέρεις τι κάνεις όταν βλέπεις παπά. Επίσης, αυτό με το ψοφίμι και το μαλλί πρώτη φορά το ακούω. Τη μύτη λογικό να την πιάσεις, αφού μποχάει..
ρωτας προληπτικο ανθρωπο ,το σκεπτικο πισω απο τις κινησεις του...χαμενος κοπος φιλε...Ξέχασες να αναφέρεις τι κάνεις όταν βλέπεις παπά. Επίσης, αυτό με το ψοφίμι και το μαλλί πρώτη φορά το ακούω. Τη μύτη λογικό να την πιάσεις, αφού μποχάει..
εσυ,απο τουδε και στο εξης,θεωρεισαι αδελφικη μου φιλη...Και γω τραβαω τρεις φορες τα μαλλια με το ψοφιο ζωο. Δεν ειναι προληπτικη απλως ακολουθω την οικογενειακη παραδοση. Ετσι εκπαιδευτηκα. Ειναι πια conditioned response.
Περα απο τις προσωπικες παρουσιασεις,ειτε επειδη καποιοι δεν εχουν κανει ακομη,ειτε επειδη καποιοι τις εχουν κανει αρκετα παλια και πολλοι νεοι δεν τις εχουν δει,δεν ανοιγετε και ενα ακομα θεμα μονο με τα σκυλια σας ;Ουτως ή αλλως παλι απο τα σκυλια νομιζω θα αναγνωριζα καποιους απο εσας.
"Παπά θωρώ, κουμπί κρατώ, να δω τα μάτια που αγαπώ" χ 3Εγώ που δεν ξέρω τι να κάνω όταν δω παπά;;; Δε νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο μετράει!
Όλα κι όλα, κινήσεις να κάνω, ποίημα δε λέω!"Παπά θωρώ, κουμπί κρατώ, να δω τα μάτια που αγαπώ" χ 3
Πιάσε σκέτο κουμπί τότε. Το μπροστά του παντελονιού. Οι άντρες δεν πιάνουν κουμπί, αλλά κοσμήματαΌλα κι όλα, κινήσεις να κάνω, ποίημα δε λέω!
Τον δίνεις ρε! Λεγοντας τα μυστικιστικα λόγια 'πάρτον παπά'. Και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να τον δεχθεί εκτος αν εχει σταυρωσει τα δακτυλα οποτε μενεις με τον παπα μεχρι να βρεις την ευκαιρια να τον ξεφορτωθεις.Εγώ που δεν ξέρω τι να κάνω όταν δω παπά;;; Δε νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο μετράει!
Ναιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Εξασφαλισμένος τρόπος για να γίνει κάποιος ρεζίλι δημοσίως!!!Τον δίνεις ρε! Λεγοντας τα μυστικιστικα λόγια 'πάρτον παπά'. Και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να τον δεχθεί εκτος αν εχει σταυρωσει τα δακτυλα οποτε μενεις με τον παπα μεχρι να βρεις την ευκαιρια να τον ξεφορτωθεις.
Θαυμασμός βρέφους ( ή σκύλου προσθέτω εγώ)τον σκυλο ομως δεν τον ανεβαζω,εδω και πολυ καιρο...οσο το εκανα παθαινε τα μυρια οσα...μολις το σταματησα ισιωσε και ο μαλακας...
εαν προσθεσετε σε αυτο οτι ειμαι ενας καθολου προληπτικος,αντιλαμβανεστε τις πιθανοτητες που υπαρχουν να ανεβασω φωτο του καραγκιοζη...
Αν και στην οικογένειά μου οι προλήψεις γενικότερα και πόσο μάλλον όταν αφορούσαν παπάδες ήταν μεγάλο ταμπού -με παππού παπά, απόλυτα λογικό- , κάποια στιγμή πήρε το αυτί μου κάπου, ότι αν δεις παπά πρέπει να πιάσεις την.. "τριλογία" σου.. Δε ξέρω αν οι κοπέλες πιάνουν το αντίστοιχό τους.. Φαντάζομαι θα έχει απομείνει από μια πιο εμπόλεμη φάση μεταξύ Παγανισμού-Χριστιανισμού, και πάλης μεταξύ "Φτερωτής Τριλογίας" - "Αγίας Τριάδας", ως αντικείμενο λατρείας.Εγώ που δεν ξέρω τι να κάνω όταν δω παπά;;; Δε νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο μετράει!
Ναιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Εξασφαλισμένος τρόπος για να γίνει κάποιος ρεζίλι δημοσίως!!!