Mετά το θάνατο...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Chloe said:
Όχι εγώ. Η ΜΑΝΟΥ όμως, για παράδειγμα, μόλις έχασε το σκύλο της. Η Αγγελική ένα απ' τα σκυλιά που φρόντιζε.

Υπάρχει και αυτό το τόπικ πάντως για όποιον ενδιαφέρεται:
http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=1342
το ειπε και η κατ πριν.. :wink:

Παντως καλο ειναι τις πλακες μας να τις κανουμε στα γενικα και οχι σε σοβαρα θεματα που σε κανεναν μας δεν προκαλει χαρα..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα παρακαλέσω να μείνουμε εντός θέματος και να μην μετατρέψουμε άλλο ένα νήμα σε ποτ πουρί ασυναρτησίας και χαβαλέ.
Ευχαριστώ.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
asli said:
MANOY said:
Η ψυχραιμια σ με σκοτωνει θα ελεγα! :shock:
Αληθεια το σκεφτεσαι?
για μενα αυτα?
Ναι για σενα πηγαιναν! :wink:

Chloe said:
Oχι εγώ. Η ΜΑΝΟΥ όμως, για παράδειγμα, μόλις έχασε το σκύλο της. Η Αγγελική ένα απ' τα σκυλιά που φρόντιζε.
Ευχαριστουμε για τη συμπαρασταση Λιζακι :)

Οντως μπορει να λεμε καποια πραματα για να βοηθησουμε τους αλλους να καταλαβουν τη διαδικασια η για να πουμε τη γνωμη μας οπως μας ζητηθηκε αλλα ειναι αρκετα σοβαρο το θεματακι ας μην το γελοιοποιησουμε καλυτερα :)
Καλοπροαιρετα απανταω παντα μην παρεξηγηθουμε :wink:

joe

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2011
131
2
πατρα
την σκυλιτσα μας εμεις την θαψαμε στα θεμελια του σπιτιου μας για να την θυμομαστε για παντα!!!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Δεν ξέρω αν θα είχα την δύναμη να κάνω τετοια κίνηση για να τον θυμάμαι...αλλά εγώ για τον Μαξιμίλιαν εκανα ενα τατουάζ που μόνο εγώ καταλαβαίνω τι συμβολίζει....εχει φύγει 2 χρόνια και ακόμα είναι εδω....

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Oυτε να το σκεφτω δε θελω κ δεν το ειχα σκεφτει μεχρι να δω το θεμα..
Ενα ιγκουανα θαψαμε κ κλαιγαμε τρεις μερες συνεχεια για τον σκυλο ουτε θελω να το σκεφτω...
Με τιποτα..
Αμαν βρε παιδια πως ανοιξατε τετοιο θεμα?!
Ποναει...

tanale

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
66
0
Αθήνα
Εμείς στον κήπό μας...

Για το βάθος πρέπει να πώ ότι ακούσα για τουλαχιστον 30-50 πόντους βάθος, αλλίως τα μυρίζουνε αλλά ζώα. Στο βούνο που πάμε, έχω δει κατά καιρου φρικτά θεάματα :(

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Και εμείς στον κήπο στο χωριό την θάψαμε.. ο αρσενικός που είχαμε την έψαχνε αλλά δεν πλησίασε ποτέ το μέρος που την βάλαμε..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Και εμείς στον κήπο στο χωριό την θάψαμε.. ο αρσενικός που είχαμε την έψαχνε αλλά δεν πλησίασε ποτέ το μέρος που την βάλαμε..
Με αφορμη αυτου που ειπες..
Μετα το θανατο θυληκιας απο χρονια μαχη με τον καρκινο (κολει), το αρσενικο ταιρι της το βρηκαν νεκρο πεντε μηνες μετα διπλα στο μερος που θαψανε την συντροφο του.
Ηταν θαμενη στην αυλη..
Δεν εδειχνε σημαδια καταθλιψης.. Τουλαχιστον ο ιδιοκτητης δεν καταβε τπτ..
Δεν εχασε κιλα.. απλα το πρωι το βρηκε νεκρο κ ποναει πιο πολυ πλεον για το αρσενικο..

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Πω πω μην λέτε τετοια πραγματα ρε παιδια....μου σπαραζει η καρδια. Εγώ θυμαμαι το τελευταιο βλεμμα του μικρού μου κ τρελαινομαι.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
έχω χάσει μέχρι στιγμής 2 από τα δικά μου ζωάκια...
έχω θάξει όμως πολλά παραπάνω, τα έβλεπα σκοτωμένα στην άσφαλτο και τα λυπόμουν...δεν ήθελα να τα αφήσω εκεί και έτσι τα έθαβα και εκείνα... ένιωθα πως κάποιος έπρεπε να ασχοληθεί έστω και μια φορά μαζί τους , έστω και μετά τη ζωή τους..

κανένας τάφος δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως ειδικά δύο περιπτώσεις ειλικρινά με βασανίζουν ακόμα...
πριν 5 χρόνια, είχα θάψει στο κήπο του σπιτιού μου ένα σκυλάκι νεκρό που είδα στο δρόμο...
δεν μπορούσα ειλικρινά να το μεταφέρω μακριά καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση, χτυπημένο απο αυτοκίνητο και γεμάτο αίματα...
δεν μου ήταν άγνωστο, ήταν ένα αδέσποτο της γειτονιάς, πολύ φιλικό, με το οποίο έπαιζε η σκυλίτσα μου καμιά φορά...
ε λοιπόν , αυτή η φιλία κράτησε και μετά θάνατον... πήγαινε η δικιά μου και το ξέθαβε και προσπαθούσε να το θάψει σε ένα άλλο σημείο (και αυτό στον κήπο), ήταν φριχτό το θέαμα.. ακόμα θυμάμαι που μάζευα τα κομμάτια του για να το θάψω πάλι..

το άλλο, συνέβη στο τελευταίο μου σκύλο, τον φρόντο και πέθανε κυριολεκτικά μέσα στα χέρια μου (στο κτηνιατρείο) μόνο έξι μηνών από φόλα... είμασταν ειλικρινά κάθε στιγμή μαζί, και αναμφίβολα είναι το ζώο με το οποίο μέχρι στιγμής έχω δεθεί πιο πολύ από όσο κανένα άλλο ...
όταν έσβησε ήταν 2 η ώρα το πρωί στις 16 ιουνίου 2011...
τα είχα χάσει, δεν μπορώ να πω ότι σκεφτόμουν και πολύ ορθά... αποφάσισα αμέσως όμως πως έπρεπε να θαφτει ( δεν γνώριζα περί αποτέφρωση, ίσως και να την είχα επιλέξει) ... δεν γνωρίζω πολύ καλά το μέρος που μένω τώρα (λόγω σπουδών ), και έτσι είπα να τον θάψω στο μέρος όπου έκανε τα παιχνίδια του, ένα πάρκο 2 χιλιόμετρα από το σπίτι... το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα εργαλεία.. θεώρησα αδιανόητο να περιμένω μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά να πάω να πάρω τσάπα, που θα το άφηνα το κακόμοιρο; (ίσως και να έπραξα λάθος τελικά) και έτσι με εργαλεία μαγειρικής (κουτάλες σούπες , κουτάλια, και άλλα) άνοιξα έναν αρκετά μεγάλο και βαθύ λάκο ( το σκυλάκι ήταν μόνον 6 κιλά) το έβαλα μέσα και του άφησα και δύο απο τα αγαπημένα του παιχνίδια... την επόμενη αφου είχα αγοράσει πια τα εργαλεία πήγα και έβαλα ξανά χώμα , και ξανά και ξανα, έκανα ότι μπορούσα ώστε να μένει πάντα καλυμένο....
2 ιουλίου του ίδιου καλοκαιριου έπρεπε να φύγω για το πατρικό μου, και το πλοίο έφευγε στις 6 το πρωί.. είχε πάει 3 το βράδυ και μόλις είχα τελειώσει με τη βαλίτσα... είχα υποσχεθεί όμως στο παλιό μου φίλο πως θα πήγαινα να τον χαιρετήσω για το καλαοκαίρι , και είχα σκοπό να φυτέξω ένα δεντράκι δίπλα του για να έχει παρέα... λοιπόν, κρατώντας στο ένα χέρι το δεντράκι και στο άλλο την τσάπα, έφτανα στο σκυλάκι...
ώσπου είδα αυτό που φοβούμαν, είδα από απόσταση 5 περίπου μέτρων τον λάκκο ανοιχτό, το ένα παιχνιδάκι του έξω απο το λάκο και μερικά κόκκαλα ... έπαθα σοκ, δεν με βάσταγαν τα πόδια μου, γεμάτος κλάματα πέταξα ότι κρατούσα και έφυγα προς όποια κατεύθυνση να ταν αρκει να μην έβλεπα αυτό το απαίσιο θέαμα... δεν ξανα πήγα τότε από κει... τον σκέφτομαι κάθε μέρα τον σκυλάκο μου, και δυστυχώς και εεκίνη την εικόνα.. κλαίω κάθε φορά που γίνεται αυτό.. ίσως και να χρειάζομαι βοηήθεια ψυχολόγου με αυτό που πέρασα, δεν ξέρω... πάντως δεν έχω την δύναμη να ξαναπεράσω από εκεί...

upakouw mou..jpg.. αναπαύσου εν ειρήνη μωρό μου..

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Για να μην πηγαινουν αλλα σκυλια και ξεθαβουν το νεκρο σκυλι αφου σκαψουμε το λακο και τοποθετησουμε μεσα το φιλο μας, δεδομενου οτι ο λακος θα εχει καποιο καλο βαθος, προτου τον σκεπασουμε ξανα με χωμα βαζουμε ενα στρωμα απο ασβεστη που εξουδετρωνει τις μυρωδιες και δεν πλησιαζει τιποτα.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Με αφορμη αυτου που ειπες..
Μετα το θανατο θυληκιας απο χρονια μαχη με τον καρκινο (κολει), το αρσενικο ταιρι της το βρηκαν νεκρο πεντε μηνες μετα διπλα στο μερος που θαψανε την συντροφο του.
Ηταν θαμενη στην αυλη..
Δεν εδειχνε σημαδια καταθλιψης.. Τουλαχιστον ο ιδιοκτητης δεν καταβε τπτ..
Δεν εχασε κιλα.. απλα το πρωι το βρηκε νεκρο κ ποναει πιο πολυ πλεον για το αρσενικο..
ο δικός μας απλά έγινε άλλο σκυλί.. απο εκεί που τον ψάχναμε ( έσκαβε τρύπες για να την κοπανήσει, έμπλεκε σε καβγάδες με άλλα αρσενικά, γενικά τσαμπουκαλής και αλητάκος) έγινε σκυλί του καναπέ. Δεν μένει στιγμή μόνος, μας ακολουθεί στο σπίτι, στην αυλή, τρίβεται για χάδια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχω θάψει πολλά σκυλιά
δεν μου ξέθαψε κανένας κανένα
απλά βάζεις πέτρες πάνω πάνω,εν είδη μνήματος γιατί με τα χρόνια μπορεί να ξεχάσεις που ακριβώς είναι
και δεν μπορώ να πώ ότι τα έθαψα και πολύ βαθιά.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Για τους λογους που ανεφερε ο Μαρκος οι οποιοι ειναι και πολυ ψυχοφθοροι δεν νομιζω οτι θα τα
εθαβα στον κηπο μου. Μαλλον θα προτιμουσα την αποτεφρωση. Αν και δεν θελω να σκεφτομαι τι θα συμβει
εκεινη την ωρα, πρεπει να επιλεξω. Το θεωρω ομως πολυ δυσκολη αποφαση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ