Mετά το θάνατο...

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:shock: :shock: :shock:

Να το βαλσαμωσει;;;;

Ημαρτον...

:lol: :lol: :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παντως παιδια πιο επιπονη διαδικασια απο αυτη της ''ετοιμασιας'' για τη ταφη δεν εχω ξαναζησει.αυτο το τυλιγμα π ανεφερε η ΜΑΝΟΥ,το σκαψιμο,τα εκανα ολα αυτα και μεσα μ σπαραζα και οταν τελειωσαν ολα ηταν σαν να ειχα ξυπνησει.δεν εχω αναμνηση ηχους ηταν σαν να ειχα κουφαθει...μονο εικονες.
θαψιμο και παλι θαψιμο!!!εδω αδειαζουν βοθρους στο δρομο!αυτο θα τους πειραξει???συγχιστηκα.... :evil:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
:shock: Σε καδο για κανενα λογο απλα ΠΟΤΕ! Το θεωρω προσβολη σε ενα ζωο π εχεις ζησει τοσα χρονια μαζι του...
Δν θεωρω οτι με το θαψιμο δημιουργεις πηγη μικροβιων. Φροντιζεις παντα να το θαψεις σε σημειο π δν θα παει το παιδακι να σκαψει ουτε να παιξει...
Και απο πανω βαζεις παντα πετρες ε δν νομιζω να θελει καποιος σωνει και καλα να βγαλει τις πετρες απο κει δν υπαρχει λογος αλλωστε!
Δν ξερω εγω θα συνεχιζω να τα θαβω τα σκυλακια μ οπως και να'χει!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ναι,μονο ο σκυλος που θαβεται ειναι εστια μικροβιων...απο αυτον περιμενουμε να αρρωστησουμε απο μικροβια ,απο τιποτα αλλο ......στον κοσμο τουτο....

και εγω τον μπαμπη σε βουνο τον εθαψα και εχει περασει μια εβδομαδα και βαλε και εχω παει εκει και δεν μυριζει τιποτα.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Έχω χάσει μέχρι στιγμής τρία ζώα.

Ένα γέρικο κόκερ που το φιλοξενήσαμε για 5 μήνες. Πέθανε τη νύχτα και όταν ξύπνησα η μητέρα μου το είχε ήδη πετάξει στα σκουπίδια - δυστυχώς δεν είχαμε αμάξι και η μεταφορά οπουδήποτε για θάψιμο ήταν απαγορευτική.

Ο Ντίκι μας άφησε όταν είμασταν στο εξοχικό μας. Η λύση εύκολη, κατευθείαν στο χωράφι.

Ο γάτος μας τέλος που πέθανε πέρυσι ήταν τυχερός, γιατί έχοντας αμάξι πήγαμε βουρ στο βουνό.

Κάτι μωρά γατάκια που δεν άντεξαν, πουλάκια και χρυσόψαρα λόγω μεγέθους τα θάβαμε στις γλάστρες της βεράντας.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Μα δν μοιριζει τπτ απο τη στιγμη που ειναι θαμενο! Μοιριζει μονο αν το αφησεις εξω που εχει αμεση επαφη με τον αερα και αποσυντεθει...
Οτον το θαβεις σωστα δν μοιριζει τπτ!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Εμείς την rosa την θάψαμε σ'ενα χωράφι κοντά στο σπίτι και ξέρω ότι είναι ακόμη εκεί. :cry: :cry:

Τώρα για τον κάδο... εε όχι . Δεν το συζητάω.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
MANOY said:
Μα δν μοιριζει τπτ απο τη στιγμη που ειναι θαμενο! Μοιριζει μονο αν το αφησεις εξω που εχει αμεση επαφη με τον αερα και αποσυντεθει...
Οτον το θαβεις σωστα δν μοιριζει τπτ!
το ξερω,απλα το ειπα μηπως εννοει αυτο η galazio. :)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
μεχρι τωρα τα ζωα τα εχω θαψει στον κηπο μου δεν εχω παρατηρησει οσμες και αλλα τετοια. Φτανει να βαζουμε λιγο ασβεστη πριν τους ριξουμε χωμα επανω .Σε καδο?μπρρρρ !!Μακαβρια κουβεντα κανουμε

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Κι εγώ δεν νομίζω!!! Προτιμώ ένα χώρο που να έχω ζήσει μαζί του και να έχω αναμνήσεις.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Η ψυχραιμια σ με σκοτωνει θα ελεγα! :shock:
Αληθεια το σκεφτεσαι?
Εγω παντως προτιμω να τον εχω καπου κοντα εκει που μεγαλωσε και εζησε τοσα χρονια παρα σε μια ακυρη τοποθεσια απλα για να τον θαψω... :roll:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
asli said:
και ελεγα να ανοίξω ενα :cry: :cry: :cry:
σοβαρα?? :lol: :lol: :lol: προτιμω να βοηθησω με αυτα τα λεφτα αλλα αδεσποτα ζωακια,οσα πεθανανε δεν χρειαζονται κατι αλλο....!

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
αφου δεν μπορω με την εκτροφη λεω να το κανω με τα πτωματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καπως πρεπει να βγαλω λεφτα κ γω νεος ανθρωπος ειμαι :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ