Εμεις το εχουμε σκεφτει, ιδιαιτερα περισι, οταν ηταν τοσο αρρωστη και κοντευαμε να την χασουμε, οτι θα την παμε στο εξοχικο μας και θα την θαψουμε εκει στον κηπο!
Ειναι ενα μερος που της αρεσε παντα και θα ηθελα να μεινει εκει!
Αλλιως σιγουρα σε κανα βουνο- δασος.
Στα σκουπιδια με τιποτα!
Αλλα ουτε η ιδεα με το νεκροταφειο ζωων μου αρεσει πολυ.
Καπος θελω μετα να αλλαξω κεφαλαιο= θα την σκεφτομαι ετσι και αλλιος καθε μερα που θα περασει, επειδη δεν ειχα ΠΟΤΕ ξανα τετιο σκυλο και νομιζω οτι και ποτε ξανα θα αποκτησω μετα. Αλλα δεν θα ηθελα να παω σε ενα ταφος και να κλαιω- δεν νομιζω και οτι εκεινη θα το ηθελε!
Αλλα παντα μου αρεσε η ιδεα της αποτεφροσης- και να παρω μετα την τεφρα σε ενα ειδικο δοχειο σπιτι μου- να μενει παντα ενα κομματι της μαζι μας!
Καπος ετσι
Πριν απο λιγο καιρο λοιπον λειτουργησε στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων ) Αποτεφρωτήρας, οπου μπορει κανεις να στειλει το ζωω του για αποτεφροση.
http://www.syndesmosdp.gr/dikepaz-static/apotefrotiras/
Αλλα νομιζω οτι την εχουν δει καπος οι κυριοι εκει περα!
Ζητανε 400 ευρω για μεμονομενη αποτεφρωση- 150 για μαζικη (για δημοτες των δημων που συμβαλλουν στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ- για αλλους/εκτος συμμετεχοντα δημων ειναι ακομα πιο ακριβο.
Στο εξωτερικο, οπου αυτη η μεθοδος ειναι εδω και χρονια πολυ διαδεδομενη, ειναι κατα πολυ φθηνοτερα- και διαλεγεις και τεφροδοχειο απο μεγαλη ποικιλια σχεδιων!
Τεφροδόχοι