Εμεις οι "ηλικιωμενοι του φορουμ" θελουμε λιγο παραπανω χρονο να το συνηθισουμε. Πολυ καλο ειναι!
Και προσθέτω ακόμη ένα, των τελευταίων ημερών, γι'αυτή την διαφημιστική μπάρα που έχει προστεθεί; Δεν ξέρω αν υπήρχε, εγώ πάντως δεν την θυμάμαι από πιο πρίν. Πρόβλημα με το να βγαίνουν διαφημίσεις εννοείται δεν έχω, αλλά ειδικά στο κινητό, τρώει την μισή οθόνη. Δεν μπορώ σχεδόν να χρησιμοποιήσω το φόρουμ από κινητό.Αυτή η μπάρα στην κορυφή των post, με τα εργαλεία διαμόρφωσης κειμένου, e-moticons, εισαγωγή αρχείων/φωτό/βίντεο κλπ, νομίζω θα ήταν πιο πρακτική, στο κάτω μέρος του πλαισίου του ποστ, γιατί όταν το κείμενο γίνεται σεντονάκι, δυσκολεύει πολύ το πάνω/κάτω, για να χρησιμοποιήσεις τα "κουμπάκια" αυτά. Ε;
Ναι και το αντικαθιστά με ένα ίδιου μεγέθους πλαίσιο που γράφει "κλείσιμο διαφήμισης από το Google".Δοκίμασες να πατήσεις το κλείσιμο (x) που βρίσκεται κάτω αριστερά, να δεις αν φεύγει η διαφήμιση απο τη μέση κι αν μεγαλώνει το πλαίσιο του κειμένου?
Την "διακοπή"πατάω, βγαίνει το πλαίσιο που ανέφερα πριν και σε επόμενη φόρτωση απλά μου αλλάζει διαφήμιση.Ακριβώς απο πάνω όμως, σου δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσεις γενικώς το πλαίσιο των διαφημίσεων.