Ούτε ο δικός μου το θέλει το epi otic αλλά δεν τον ρωτάω κι όλας.
Δυο φορές έπαθε ωτίτιδες και από τότε που καθαρίζω τακτικά, ούτε μία. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
Δυο φορές έπαθε ωτίτιδες και από τότε που καθαρίζω τακτικά, ούτε μία. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
Γονίδια και διατροφή. Σκυλιά με καλή χλωρίδα εντέρου έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα.Υπάρχουν σκυλιά τα οποία δεν καθαρίζεις ποτέ τα αυτιά τους αλλά ειναι πεντακάθαρα. Πρόσφατα πήγα στον κτηνίατρο και βλέποντας τα αυτιά υπέθεσε ότι τα καθαρίζω καθημερινά. Του έκανε εντύπωση που ποτέ μου δεν χρειάστηκε να καθαρίσω. Αυτό ειναι θέμα γονιδίων ή εξαρτάται απο άλλους παράγοντες (πχ. φαγητό, υγρασια κτλ)?
Γενικα αμα παθουν μια φορα μπορει να εχουν μια ευαισθησια....γενικα τα σκυλια που εχουν καπακωμενα τα αυτια τους....έχουμε ωτίτιδα..αχ αυτή η θάλασσα μας έφαγε τελικά. μας είπε η κτηνίατρος να της βάζω για 10 μέρες μία αλοιφή μέσα στα αυτάκια και θα γίνει μιά χαρά αλλά δεν ρώτησα γενικά θα μας κυνηγάει συνέχεια αυτό το πράγμα?πρέπει να του βάζω κάτι μην μας ξανά πιάσει και τα μπάνια τώρα να τα σταματήσουμε,επίσης υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέχω?
Φυσικά και δεν χρειάζεται καθάρισμα μετά από κάθε μπάνιο. δηλαδή το καλοκαίρι που μπορεί να κολυμπάει κάθε μέρα θα βάζεις epiotic καθημερινά; Με τίποτα. Καλό στέγνωμα μετά το μπάνιο, τι μπορώ να εννοώ βρε kickass?τι εννοείς να έχω τα αυτάκια της στεγνά πάντα?τελικά μετά το μπάνιο να βάζω epiotic η όχι..aww η με ένα απλό σκούπισμα με την πετσέτα μένος ήρεμος?