labakis_me_pincher

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλημέρα σας!
Μπορώ να ρωτήσω κάτι, επειδή είμαι και καινούργια στο χώρο και δεν ξέρω πολλά, και συγγνώμη αν η ερώτηση είναι εκτός θέματος, αλλά έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αν ένα σκυλάκι έχει προγναθισμό?
Το ίδιο δεν αγαπάμε μια ψυχούλα που ζει μαζί μας, με προγναθισμό ή χωρίς αυτόν? :confused::confused::confused::confused::confused:
Και πάλι συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έπεσα πάνω στο θέμα και, μου γεννήθηκε μια απορία όσο νάναι...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
Το ίδιο δεν αγαπάμε μια ψυχούλα που ζει μαζί μας, με προγναθισμό ή χωρίς αυτόν? :confused::confused::confused::confused::confused:
εννοείται!!!!!!:):):):):):)

σκυλιά με πολύ σοβαρό πρόβλημα προγναθισμού μπορεί να δυσκολεύονται μέχρι και να μασήσουν την τροφή τους, σπάνιο δε αλλά υπάρχει.....
στα υπόλοιπα που έχουν μικρότερο πρόβλημα απλά δεν επιτυγχάνεται καλό και πλήρες δάγκωμα εφόσον η φυλή και η εργασία για την οποία εκτράφηκε το απαιτεί.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
σκυλιά με πολύ σοβαρό πρόβλημα προγναθισμού μπορεί να δυσκολεύονται μέχρι και να μασήσουν την τροφή τους, σπάνιο δε αλλά υπάρχει.....

ο.κ. εν τοιαύτη περιπτώσει αγοράζεις ένα καλό μπλέντερ... :):)
ευχαριστώ για την απάντηση!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
μη νομιζεις ουτε μπλεντερ χρειαζεται! (δεν ξερω βεβαια σε πολυ πολυ σοβαρες περιπτωσεις τι γινεται) η δικια μου που εχει το προβλημα αυτο μια χαρα τρωει τα παντα. εχει μαθει να ζει ετσι οποτε δεν χρειαζεται κατι παραπανω και βεβαια εννοειται οτι δεν εχει καμμια διαφορα στο ποσο την αγαπαμε!

9 Ιουλίου 2010
19
0
Μια κουβέντα μόνο ΕΛΕΟΣ 14 χρονών ήμουν όταν πήρα το κανίς... τι να ξέρω από pedigree, κληρονομικά "αν και τα καρκινώματα στα γεννητικά στα 13 χρόνια ζωής του κανίς δεν νομίζω ναναι κάτι τέτοιο" κ.λ.π
Βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος ... ψάχνω για έλληνα εκτροφέα mini pincher... για του χρόνου... την άνοιξη...
Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η αντιπαράθεση...