Ken vom Schwaiger Wappen

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν εννοούσα τα σκυλιά Cuidado ... εξάλλου δεν είναι ελληνική εκτροφή ... αυτά όντως είχαν καλό τύπο, δεν μου πήγαινε πολύ, αλλά δεν θέλω να κρίνω κάτι που όταν το έβλεπα ήμουν 16 ετών ... :D

Νομίζω πάντως ότι δεν παίρνουμε μία θηλυκιά με ''κλειστό'' τον τύπο, πάμε σε έναν αρσενικό και περιμένουμε να πάρουμε τον τύπο του ... εκτός κι αν συμπίπτουν ... αν δεν συμπίπτουν, δεν έχουμε καλά αποτελέσματα ... όσο κλεισμένη κι αν είναι η μάνα ...

Επίσης δεν θα πήγαινα σε έναν αρσενικό για να πάρω τον τύπο του ... αλλά για να μου διορθώσει μία σκύλα ...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
DENIS
Νομίζω πάντως ότι δεν παίρνουμε μία θηλυκιά με ''κλειστό'' τον τύπο, πάμε σε έναν αρσενικό και περιμένουμε να πάρουμε τον τύπο του ... εκτός κι αν συμπίπτουν ... αν δεν συμπίπτουν, δεν έχουμε καλά αποτελέσματα ... όσο κλεισμένη κι αν είναι η μάνα ...
Denis δεν σε καταλαβαίνω???
Λες να είμαι πολύ "κουραζμενος"

σιγνοιμι παιδιά το σκόρδο ποτε μπαίνει
στην αρχή η στο τέλος :?: :?: :?:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Να πώ και εγώ για τον τύπο, ότι δεν θεωρώ ότι κανένα εκροφείο έχει διατηρήσει κάποιον τύπο όσον αφορά τα αρσενικά του, που επιλέγει να κρατήσει, ή ακόμα και εκτροφεία όπως Crni Lotos, που συμφωνώ ότι έχουν ομοιόμορφο τύπο, άν τους κάτσει ένας αρσενικός πολύ καλός, ή ένας άλλος για ζευγάρωμα που να διαφέρει, πάνε και αυτοί εκεί, όπως όλοι ... στις θηλυκιές αντιθέτως Βleichstrasse , Νeubrand κρατάνε τα πρωτεία, αλλά και άλλα τεράστια εκτροφεία κυρίως στο παρελθόν, είχαν καταφέρει να αναγνωρίζονται τα σκυλιά τους εύκολα, Schwaiger Wappen πχ, αλλά και ο Τeufelsbrucke επέμενε σε ποιότητα, ή κατάφερνε ποιότητα ... Σε Αγγλιά - Αμερική το βλέπουμε πιο εύκολα, τα πράγματα εκεί είναι πιο δύσκολα πρακτικά, αλλά υπάρχει και άλλη νοοτροπία σε πολλά μυαλά ...
Στη σύγχρονη εποχή, οι ''μεγάλοι'' επιβήτορες αλλά και οι δημόσιες σχέσεις είναι πειρασμός, που ίσως βγεί σε καλό, ίσως σε κακό ... ο χρόνος θα δείξει, μπορεί σε 100 χρόνια να έχουν όλοι έναν πολύ ωραίο, ενιαίο :D τύπο ... μπορεί να βλέπουμε pedigree μόνο και σκυλιά πουθενά ... :?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
όντως πιστεύω ότι Gwen και ο Emil είναι ίδιος τύπος opos episis Ramzes-Pyton-Bathor-Lucas ακριβώς ίδιος τύπος !

Το έχω pi όμως ειρωνικά
Δεν νομίζω ότι Ramzes και Lukas είναι ιδιου τύπου σκύλος,επίσης Ζένζη και Cora του Neubrand

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

έτυχε να δω μια θηλυκιά σε μια έκθεση στην βουλγαρία.έβαλα στοίχημα ότι είχε αίματα crni lotos k όντως είχε.αυτό για μένα σημαίνει αναγνωρισιμότητα k επιτυχία.αξίζει περισσότερο k από πόλλους τίτλους μορφολογίας.
σχετικα με bleichstrasse,καλύτερα να μην mperdeoume την βούρτσα με ...
ας "ψακσουμε" τον τύπο ανάμεσα στα αρσενικά,chan,emil,rex κτλ
έπειτα ας "ψακουσμε" τον τύπο ανάμεσα στα θηλυκά..
έπειτα μπορούμε να κάνουμε συσχετισμούς,k να βγάλουμε συμπέρασμα για το σύνολο τον σκύλων.

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Watzman von der Bleichstrasse ,Juri von der Bleichstrasse ειναι σκυλια 67cm υψος ,πανω απο 50 κιλα βαρος και με fang 10 cm .
Καμια σχεση δεν εχουν σε τυπο με Emil ,Gizmo ,Chan,Rex σκυλια 64-65 cm 45 κιλα βαρος και fang 7.5-8 cm.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Tί εννοείς johnspike?

Dasty, ναι, άρχισε να συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που το $$$$ και τα σκυλιά άρχισαν να ταξιδευουν με αεροπλάνα ... τους πιάνει όλους, και τον crni lotos, και συμβαινει γιατί ένα σκυλί που πρίν 20 χρόνια θα ήταν ''άχρηστο'' στην εκτροφή ή σε εκθέσεις, τώρα καταλαμβάνει μια ωραία θέση στο FOR SALE στα site ...

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

για τα συγκεκριμένα σκυλιά αυτή είναι η αλήθεια.εγώ κοιτώ την πλειοψηφία k όχι την μειοψηφία.
στο adrk klubsieger τα τελευταία 5 χρονια τα εκτροφεία που βραβεύονται -zuchtgruppen- είναι
bleichstrasse,earl antonius,hause neubrand,crni lotos.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Watzman von der Bleichstrasse ,Juri von der Bleichstrasse ειναι σκυλια 67cm υψος ,πανω απο 50 κιλα βαρος και με fang 10 cm .
Καμια σχεση δεν εχουν σε τυπο με Emil ,Gizmo ,Chan,Rex σκυλια 64-65 cm 45 κιλα βαρος και fang 7.5-8 cm.
Είναι τύπος μόνο αυτά?? Τί είναι τύπος ??

Τί χρειάζεται από πλευράς του εκτροφέα ... μήπως αν κυνηγάς μόνο τον τύπο, κάνεις τεράστιο λάθος, ή αντίστροφα??

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Eγω απο την αλλη νομιζω οτι Emil ,Gizmo ,Chan,Rex ειναι η μειοψηφια απο την αποψη οτι μην περιμενεις αγοραζοντας σκυλι απο το συγκεκριμενο εκτροφειο να εχεις οπωσδηποτε κατι που να μοιαζει σε τυπο με τα παραπανω σκυλια.

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

ωραία ερώτηση denis:)
να την κάνουμε καινούριο topic.
κυνηγώντας τον τύπο,κυνηγώντας τι τάση στην μόδα τις κάθε χρονικής στιγμής,κυνηγώντας ο καθένας τους δικούς του στόχους στην εκτροφή υπάρχει κίνδυνος εάν αφεθεί k γίνει έρμαιο auton.me αλλα λόγια ο εκτροφέας πρέπει να είναι προσεκτικός,να βλέπει την εκτροφή ως οικοδόμημα που χτίζεται σιγά σιγά.

μεγάλη συζήτηση.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Kαι πού δεν ισχύει αυτό??
Αν είχαν ''κάτι σαν'' τον τάδε επιβήτορά τους ... ακόμα εκεί θα ήταν ...

για τα συγκεκριμένα σκυλιά αυτή είναι η αλήθεια.εγώ κοιτώ την πλειοψηφία k όχι την μειοψηφία.
στο adrk klubsieger τα τελευταία 5 χρονια τα εκτροφεία που βραβεύονται -zuchtgruppen- είναι
bleichstrasse,earl antonius,hause neubrand,crni lotos.
Bραβεύτηκε φέτος και ο Rotvis, για μένα τρανό παράδειγμα του τί μπορείς να κάνεις με mix σκυλιά σου και ξένους επιβήτορες ...
Δεν θεωρώ ότι έχει έναν τύπο ... θεωρώ όμως ότι είναι ένα πετυχημένο ξένο (από ADRK) εκτροφείο, που έκανε όσα πολλοί προσπαθούν να κανουν ... Βοηθήθηκε πολύ από τον Morro, (ομοιομορφία στους απογόνους) αλλά και από ... την συνέπεια και την επιμονή ... είναι ΕΚΕΙ για χρόνια, και επιτρέψτε μου να πώ, επειδή είδα πώς δουλεύουν, αγαπάνε αυτό που κάνουν ...

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

αν συνεχίσει έτσι θα εδραιωθεί.σύμφωνο με τα λόγια σου denis.αφού χρησιμοποίησαν τον morro,κατάφεραν ένα επίπεδο,συνεχίζουν βάζοντας καινούριο αίμα προσεκτικά.έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.