Ken vom Schwaiger Wappen

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πάντως εγώ θα το έκανα, αν έκρινα ότι τα σκυλιά τα ξέρω αρκετά ... προυποθέτει δικιά σου εκτροφή κατά την γνώμη μου, και ουτε Burghtann ούτε Τούρταν ... δικιά σου και μετά απο πολλά χρόνια, και ΑΝ κρίνεις ότι κάτι έχεις καταφέρει ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Εχω δει αρκετους να κανουνε τετοια ζευγαρωματα ..
Πρεπει να εισαι πολυ γνωστης για να το κανεις και αυτοι που το κανανε κατι πιστευανε..
Πρεπει να βγεις τελειως εξω μετα ομως μετα απο ενα τετοιο ζευγαρωμα..

Εγω δεν θα πω οτι δεν θα το εκανα ποτε γιατι μεγαλη μπουκια φαει μεγαλη κουβεντα μη πεις..

Ετεροθαλη αδερφια εχω βαλει μαζι..και αυτο μετα απο πολυ σκεψη..το μονο κακο ειναι οτι δεν πηραμε θηλυκια απο το ζευγαρωμα που ηταν το αναζητουμενο..

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ego το eho κανι Hορις να ιμε κε τοσο μεγαλος γνοστις με τιν λογικι οτι γνοριζα οτι ι σκιλι πισο δεν ιηανε σοβαρα ελατοματα (δισπλασια,δονδια,ορxες...)
Ο στοηος ιτανε καταρα διατιρισι ενος σιγικριμενου τιπου κε ohi ελπιδα για super σκιλο!
Ι σκιλα που eho απο το σιγικριμενο ζεβγαρομα ondos εχι κρατισι το τιπο αφτο ινε ιγιεστατι κε εκανε καλα αποτελεζματα στις εκτεσις 5xV1 best junior CAC,RCACIB YCH FΥΡΟΜ,
το αρνιτικο ινε που mehri στιγμις κατε ζεβγαρομα μου εδινε καλιτερους απογονους απο μανα που ζεβγαρονα στο σιγικριμενο ζεβγαρομα δεν το πετιηα πιρα μια σκιλα με περισοτερα ελατοματα απο τιν μανα τις ομος το τιπο εχo διατιρισι σιγουρα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Διατήρηση του τύπου, ναι, είναι ένα επιχείρημα ... είναι ο εύκολος δρόμος αυτός όμως ... πιστεύω ότι κανένας στην Ελλάδα δεν έχει έναν τύπο, να λές νά αυτο είναι σκυλί του τάδε ... και ότι θα πάρει μερικά χρόνια ακομα ... προυποθέτει εμμονή με μία γραμμή και έναν τύπο, Dasty, νομίζω ότι είσαι πιο κοντά σ'αυτό ...

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

πολύ ωραίο θέμα ανέκυψε..
ποσα χρονια θα περάσουν ώστε να βλέπουμε ένα σκυλί σε έκθεση k να λέμε αυτό είναι του τάδε.αυτός θα πρέπει να είναι κατά την γνώμη μου ο στόχος ενός εκτροφέα.
πρώτα απόλα θα πρέπει ο εκτροφέας να έχει κατασταλάξει,να έχει συμπλήρωση το παζλ του τύπου που έχει στο μυαλό του k έπειτα να προσπαθήσει να τα καταφέρει.

πολύ ωραίο θέμα!!

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Δεν εννοούσα του τύπου μου προς Θεού!!
Εννοούσα συγκεικριμένη τύπου σκύλων που σήμερα είναι λίγο παλαιομοδίτικος
μεγάλη σκυλί εντυπωσιακή αλλα μέσα σε όρια τυπικού rotweiler
Τα μπορούσα ίσος να το κάνω και ζευγαρώνοντας την συγκεικριμένη σκύλα Gil Milsped
Το αναφέρω να σας βάλω στο πνεύμα μου

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Johnspike wrote:
ποσα χρονια θα περάσουν ώστε να βλέπουμε ένα σκυλί σε έκθεση k να λέμε αυτό είναι του τάδε.αυτός θα πρέπει να είναι κατά την γνώμη μου ο στόχος ενός εκτροφέα.

Τα itela να μου αναφέρεται ένα πετυχημένο εκτροφείο "πανκοσμιος" που το έχει καταφέρει???

Μεγάλη προσοχή Πετυχημένο!!!

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Kαι εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει εκτροφεας που να εχει εναν συγκεκρινμενο τυπο .
Θα ηθελα εαν γνωριζει καποιος να μας πει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Στο πνεύμα σου είμαστε ... :wink:

Εγώ δεν λέω (ακόμα) εκτροφεία ...

Να πώ πάντως ότι προς το αντίθετο (κακά γενικά σκυλιά) έχει επιτευχθεί αυτό ΚΑΙ στην Ελλάδα ... :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Πιστευω πως ειναι αρκετοι αυτοι που το εχουν καταφερει ..
Αρκετα Αγγλικα-Αμερικανικα εκτροφεια οι οποιοι κανουν πολυ καταβαση Line breeding..
Αλλα και ο Crni Lotos εχω ακουσει οτι εχουνε ενα πολυ συγκεκριμενο και αναγνωρισημο τυπο σε πολλα απο τα σκυλια του...

Ακομα και σαν παραδειγμα να παρουμε τα παλια σκυλια Cuidado βλεπουμε πολυ ομοιοτητα και εναν τυπο σχεδον σε ολα τα σκυλια της..

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

οταν πηρα σκυλο,διαλεξα εκτροφειο τετοιο ωστε να ξερω απο πριν πανω-κατω πωσ θα μοιαζει ο σκυλος.
οταν ζευγαρωνεις σκυλα με καποιο αρσενικο,δεν βλεπεις απο ποιο εκτροφειο ειναι ο σκυλος?
δεν ξερεις εκτροφεια που να τα χαρακτιριζει πχ το ωραιο κεφαλι,η το μεγεθος κτλ κτλ?

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Ενταξη το βλεπουμε αυτο..
Αλλα εαν η δικια μας σκυλα δεν εχει κλειστη τυπο στις γραμμες τις ..
ειναι τοσο σιγουρο οτι θα βγει ακριβως ο τυπος που βλεπουμε στον αρσενικο?
Το εχω ξανα πει οτι εγω προσπαθω να διορθοσω τα λαθοι της σκυλας στην αναπαραγωγη και ναι αρχιζω να αναζηταω εναν συγκεκεριμενο τυπο και υγεια παν απο ολα..
Τωρα εαν τα καταφερω θα δειξει ο χρονος..

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Όσο για Βασιλικά Rottweiler δεν γνωρίζω δεν "ασxολιτικα" ποτε δόξα si ο θεός!
Jonspike όντως πιστεύω ότι Gwen και ο Emil είναι ίδιος τύπος opos episis Ramzes-Pyton-Bathor-Lucas ακριβώς ίδιος τύπος FALCO ,

:roll:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Denis said:
Να πώ πάντως ότι προς το αντίθετο (κακά γενικά σκυλιά) έχει επιτευχθεί αυτό ΚΑΙ στην Ελλάδα ...
FALCO said:
Ακομα και σαν παραδειγμα να παρουμε τα παλια σκυλια Cuidado βλεπουμε πολυ ομοιοτητα και εναν τυπο σχεδον σε ολα τα σκυλια της..

Και εγώ ρωτάω ποιον να πιστέψω :?: :?: :?:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Ηταν απαντησει στο Johnspike
οταν ζευγαρωνεις σκυλα με καποιο αρσενικο,δεν βλεπεις απο ποιο εκτροφειο ειναι ο σκυλος?
δεν ξερεις εκτροφεια που να τα χαρακτιριζει πχ το ωραιο κεφαλι,η το μεγεθος κτλ κτλ?
Οτι δεν ειναι μονο ο αρσενικος για τον τυπο..
Εαν ο αρσενικος οντος εχει ενα κλειστο τυπο στις γραμμες του σημαινει οτι εαν ζευγαρωνεις μαζι του θα βγαλεις εναν συγκεκριμενο τυπο εαν η σκυλα μου ειναι αλλο τυπο η μανα της αλλο και ο μπαμπας τις επισης...

Εννοω οτι δεν ειναι μονο ο αρσενικος στο ζευγαρωμα αλλα και η θηλυκια...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
FALCO said:
Αλλα εαν η δικια μας σκυλα δεν εχει κλειστη τυπο στις γραμμες τις ..
Με τη συγκεκριμένη φράση τι ηθελες να πεις ακριβώς :?: :?: :?: :? :?

ROTTIE: Dasty, για να μην διορθώνω συνεχεια τις παραθεσεις σου, ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις με ποιον τρόπο κάνουμε “quote” Χρήσιμες Πληροφορίες :wink: