μοιαζει πολυ με την δικια μου!εχουν και τα ιδια ματακια!
G giouli4 Well-Known Member 27 Μαρτίου 2012 398 0 8 Μαϊου 2012 #141 μοιαζει πολυ με την δικια μου!εχουν και τα ιδια ματακια!
ChilliJRT Well-Known Member 21 Αυγούστου 2011 1.970 139 Πάτρα 8 Μαϊου 2012 #142 Ωωωωωω! Βρήκαμε την αδερφή ψυχή μας! Λίγο μεγαλύτερα αυτιά, λίγο μακρύτερη μουσούδα, λίγο περισσότερο μπεζάκι, αλλά το ίδιο λευκόσκυλο! :fan:
Ωωωωωω! Βρήκαμε την αδερφή ψυχή μας! Λίγο μεγαλύτερα αυτιά, λίγο μακρύτερη μουσούδα, λίγο περισσότερο μπεζάκι, αλλά το ίδιο λευκόσκυλο! :fan:
G giouli4 Well-Known Member 27 Μαρτίου 2012 398 0 8 Μαϊου 2012 #143 ChilliJRT said: Ωωωωωω! Βρήκαμε την αδερφή ψυχή μας! Λίγο μεγαλύτερα αυτιά, λίγο μακρύτερη μουσούδα, λίγο περισσότερο μπεζάκι, αλλά το ίδιο λευκόσκυλο! :fan: Click to expand... κριμα που εισαι μακρια!πλακα θα χε να συναντηθουνε!απλα μου εκαναν εντυπωση που εχουν και τα δυο διαφορετικα ματακια και απο την ιδιαα μερια αν δεν κανω λαθος!χαχαχαχαχαχα!
ChilliJRT said: Ωωωωωω! Βρήκαμε την αδερφή ψυχή μας! Λίγο μεγαλύτερα αυτιά, λίγο μακρύτερη μουσούδα, λίγο περισσότερο μπεζάκι, αλλά το ίδιο λευκόσκυλο! :fan: Click to expand... κριμα που εισαι μακρια!πλακα θα χε να συναντηθουνε!απλα μου εκαναν εντυπωση που εχουν και τα δυο διαφορετικα ματακια και απο την ιδιαα μερια αν δεν κανω λαθος!χαχαχαχαχαχα!