Kayen - Πιπέρι φτιαγμένο από τριμμένο Chilli ;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Πανέμορφο κορίτσι, να την χαίρεσαι chilli και να πάνε όλα καλά με τα κορίτσια σου!
Κυβέλη έφερα το αντίπαλον δέος στα μαυρόσκυλα! Αν κ δν είναι ακριβώς λευκή... Εκεί που τα άλλα Χάσκις είναι γκρι, αυτή είναι κρεμ. Φαίνεται η διαφορά στο πρόσωπό της που είναι όντως λευκό. ;)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Α, η ξανθούλα στο πρώτο μήνυμα δεν είσαι εσύ, σωστά. Αλλη σου την κακομαθαίνει.:p
Σχετικά με την τουαλέτα που λες, το νερό σε κάνει να θέλεις τσίσα. Είναι η ροή, κατάλαβες;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Υπέροχη σκυλίτσα!!!!!!!Πεντάμορφη!!!!!!!!!!!!!!! Να την χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώωωωω!!! :)

405060_10150869554782214_685357213_12121419_864205207_n.jpg

Οκ... Παίζει να είναι το πιο όμορφο σκυλί ever όμως! (Είπε η μαμά-κουκουβάγια! :p)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κουκλα ειναι το κοριτσι σου και υπεροχο το ονομα της! Να τη χαιρεσαι καλη ζωη να εχετε!
Να'σαι καλα!

Δν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό σαν πρόοδο, αλλά η Καγιέν τα έκανε ανετότατα μπροστά μου στην βεράντα! Πολύ χάρηκα που ξεθαρρεύει το λευκόπραμα! :) Πήγαμε κ σε μια φίλη κ είδε για 1η -μάλλον - φορά παπαγαλάκια! Μουρλάθηκε να χοροπηδάει να τα πιάσει. Κάτι άλματα, μια χάρη... Φτου φτου!

E ρε και να το δει αυτό η Τσιλι....
Η Τσίλι είναι το πιο ΕΞΥΠΝΟ σκυλάκι. Γενικά, έχω από όλα ρε παιδί μου! Χαχα!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
K επειδή έχουμε πάρει γύρα όοοοολες τις φίλες της μαμάς, να'μαι κ σε άλλη αυλή σήμερα! :)

112.jpg 111.jpg 110.jpgα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βαλε της άμεσα ματάκι γιατι θα στη ματιάσω την κουκλάρα!
Α και όταν την φέρεις και ειμαι και εγώ, να προσέχεις τις πλαγιομετωπικές :p
Μόνο η Αρια με σκέφτεται και δεν με εχει πετάξει ακόμα!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μένεις Πάτρα μόνιμα τώρα; Και το καλοκαίρι;
Ναι μάτια, επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Απέναντι μόνο για μπάνιο πλέον. ;)

Ρε παιδιά? Μια παρατήρηση: Βλέπετε, έχω πείρα από ζουμπά, τα μεγάλα σκυλιά δν τα θυμάμαι καλά προειδοποιήστε ότι φτάνουν εκεί που δν φαντάζομαι! :p

Γτ ανακάλυψα κ κτ άλλο για την φιλενάδα μου... Σας έχω πει ότι δν έχει μπροστινά πόδια, έχει χέρια? Μέχρι τώρα άνοιγε ντουλάπια κ ντουλάπες να δει τι έχουν μέσα. Σήμερα ξύπνησα το πρωί να φύγω κ τί να δω???

Ανοιχτή η πόρτα του δωματίου μου -ενώ τν είχα κλείσει- ανοιχτή η εξώπορτα κ η Καγιέν πουθενά! Μουρλάθηκα! Κατεβαίνω στην γιαγιά, "γιαγιά ήρθες εσύ κ τν άφησες?" "όχι" "πού είναι?" "δν τν είδα παιδάκι μου!" Δν πανικοβάλλομαι ακόμα γτ για να φύγει εντελώς από το σπίτι κ τον κήπο έχει κ άλλη πόρτα. Του γκαράζ, με μεγάλο σύρτη όχι πόμολο. Κ όντως, βγαίνω έξω κ μου ορμάει το σύννεφο για χάδια! Χοροπήδαγε μόνη της στον κήπο γύρευε από τι ώρα!

Ευτυχώς έχει μαντρότοιχο, γτ εγώ δν έχω σκυλί! Τον Ρωχάμη έχω! Θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή κ τα μάτια μου 14! Ευτυχώς με προειδοποίησε ανώδυνα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ανοιχτή η πόρτα του δωματίου μου -ενώ τν είχα κλείσει- ανοιχτή η εξώπορτα κ η Καγιέν πουθενά!
Φύλακας...όχι αστεία ;)
Ευτυχώς που δεν είχε φτιάξει και καφέ, να τρατάρει τους κλέφτες :D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
14 σελιδες και τωρα το ειδα! :confused:

Να την χαιρεσαι! Ειναι πανεμορφη και μπραβο για την υιοθεσια! :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
14 σελιδες και τωρα το ειδα! :confused:

Να την χαιρεσαι! Ειναι πανεμορφη και μπραβο για την υιοθεσια! :)
Ευχαριστούμε πολύ! :)

Καγιέν.jpg

Μας έφεραν κτ άχρηστα παιχνίδια κ τα περιποιηθήκαμε δεόντως! Ευχαριστούμε την θεία Νατάσσα που μας τα πήρε πάντως *agapoylas* (Της έχουμε κατεδαφίσει το σπίτι αλλά μας συγχωρεί)
Κ μέχρι να γίνει καλά η αδερφούλα μας, πήραμε κ το κρεβάτι της. Στα μέτρα μας ακριβώς, δλδ δν το συζητώ! Η μουλάρα! :dohh:

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι πολύ φάτσα, γιά πολλά φιλιά.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ωραία πράγματα!!!!!! Μου αρέσουν πολύ τά αγαπησιαρικα σκυλάκια.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2