Kayen - Πιπέρι φτιαγμένο από τριμμένο Chilli ;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δν ανέφερα τις υιοθεσίες στην Γερμανία υποτιμητικά. Κάθε άλλο. Απλό παράδειγμα έφερα. Έχω φίλη Γερμανίδα που πήρε σκυλάκι από το καταφύγιο στη Σαλαμίνα κ περνάει το σκατούλι ζωή χαρισάμενη!

Κ όχι, δν τν έχω σπίτι ακόμα. Μένει στον Πέτρο. Γυρίσαμε Πάτρα από Ναύπακτο κ ψάχνουμε ακόμα να βολευτούμε. Προς το παρόν μένουμε με γονείς, αλλά δν ήθελα να ακυρωθεί η υιοθεσία για κάτι προσωρινό. Κ χώρια από αυτό -που μπορεί να το πάλευα παρά τις γκρίνιες- έχω κ την Τσίλι σε οίστρο ακόμα κ γίνεται πολύ... σκύλα αυτή την περίοδο. Δεν είναι για γνωριμίες από καμία από τις 2 πλευρές. Η Καγιέν γνώρισε ήδη θηλυκό με οίστρο κ δν είχε κ τις καλύτερες αντιδράσεις... Καλύτερα να γνωριστούν με καλύτερες συνθήκες

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Αλλά μου κακοφαίνεται να μην υπάρχουν οι ίδιοι ενδοιασμοί για όσα σκυλάκια πάνε στην Γερμανία πχ όπως είπα πριν...
Για να δώσω έμφαση στο προηγούμενο post της mareco...

Αν σου πω ότι θάθελα πολύ να ...υιοθετηθώ κι εγώ από το μέσο φιλόζωο σπίτι στη Γερμανία (και το έχω ζητήσει ήδη από τη mareco και όχι μόνο!:D), πως θα σου φαινόταν?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
το θεμα ειναι οτι η καγιεν ...
μενει μαζι με την αγελη μου ακομα...
προσπαθωντας να βοηθησω στο ... αβεβαιο μελον της........

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Πέτρο μου αν ήταν αβέβαιο το μέλλον της δν θα τρέχαμε κ οι 2... Εμείς έχουμε πει κ 2 πράγματα παραπάνω. Ξέρεις καλύτερα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Να ρωτήσω κάτι;

Δεν τις ξέρω βέβαια από κοντά τις σκυλίτσες σου, αλλά...επειδή ομολογώ ότι δεν είχα ξανακούσει για σκύλες να μην μπορούν να κάνουν μαζί, λόγω οίστρου της μιας πχ, αν αυτές οι συμπεριφορές εκατέρωθεν παγιοποιηθούν και δεν σώζονται, τι γίνεται; Το έχεις σκεφτεί; Πιστεύετε και προφανώς προσπαθείτε μαζί με τον Πέτρο, πως είναι κάτι που διορθώνεται με κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση της kayen; Αυτό παλεύετε με την διαμονή της, στον χώρο του Πέτρου;

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δύο θηλυκα σε οίστρο μπορεί νά σκοτωθούν γιά τό ποια είναι η Α female που θά αποκτήσει τό αρσενικό που θά βρεθεί. Αυτό τό λέω εκ πείρας. Γιά τα υπόλοιπα δέν γνωρίζω.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
η κατασταση δεν ειναι ετσι ακριβως....

η καγιεν φιλοξενειται στον χωρο μου....
εχει μερικες ανασφαλειες...

η τσιλι εμφανιζει επιθετικοτητα γενικα με τα θηλυκα σκυλια...
η τσιλι ειχε προσφατα οιστρο......

ασχολουμαι με την καγιεν απλα και μονο λογω φιλοξενιας και με τς προσωπικες δικες της ανασφαλειες... δεν εχει καμμια σχεση με την θυληκια σε οιστρο....

δεν φιλοξενειται με σκοπο την εκπαιδευση της ....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ωστόσο πιστεύω ότι τα Spice Girls άπαξ και βρεθούν στον ίδιο χώρο και δη στο σπίτι σου, θα τα πάνε πολύ καλά. Αν νομίζεις ότι ο οίστρος είναι το πρόβλημα, κράτα τες χωριστά, αλλά δε νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα. Μάλλον η Τσίλι θα πρέπει να χωνέψει ότι ήρθε κι άλλο μωρό στο σπίτι.
Η Καγιέν είναι ήδη στειρωμένη, έτσι; Δε νομίζω να το άφησαν σε σένα.
Ήθελα και να ρωτήσω, ποιος απο το σωματείο θα ελέγχει ότι η Καγιέν είναι καλά;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαρία θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής :
Εφόσον ήξερες οτι η Τσίλι εμφανίζει επιθετικότητα σε θηλυκά σκυλιά..γιατί μπήκες στην διαδικασία να πάρεις 2ο θηλυκό ?
Και επίσης αν το πρόβλημα της Τσίλι δεν λυθεί (λέμε τώρα) τι θα γίνει ? Θα έχεις 2 σκυλιά στο σπίτι που θα αρπάζονται συνεχώς ? Θα μπορέσεις να την κρατήσεις ? Αν οχι...τι θα γίνει η Kayen ?
Σόρυ ..αλλά έχω απορίες....

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
νομιζω πως δεν καταλαβατε τι εχει κανει η μαρια αυτη την στιγμη

δεν εδωσε την δυνατοτητα να ξεκινησει αυτη η γνωριμια μεταξυ των κυριων με τις χειροτερες προυποθεσεις...αυτο δεν συνεπαγεται πως δεν θα τα πανε ποτε καλα μεταξυ τους....απλα οταν θα θεσει την ιεραρχια η μαρια μετα απο μια ομορφη γνωριμια ολα θα ειναι καλα και θα μαθουν να μην πειραζει η μια την αλλη εκεινες τις μερες...δεν ειναι δα και οι πρωτες σκυλες που θα συνυπαρξουν...μην ξεχναμε πως σε αλλο ποστ εχει αναφερθει πως στην εκθεση επιτρεπονται πλεων και δεν ειναι 1 τσιλι εκει ειναι πολλες εκει δηλαδη τι θα γινοτανε...δεν περιμενα να σας φανει κατι τετοιο περιεργο...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μιλώντας για τον εαυτό μου σίγουρα δεν κατάλαβα...
Βασικά δεν έχω καταλάβει καν που είναι τώρα η σκύλα, και αν είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου κοινωνικοποίησης που δεν καταλαβαίνω....:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
...δεν ειναι δα και οι πρωτες σκυλες που θα συνυπαρξουν...μην ξεχναμε πως σε αλλο ποστ εχει αναφερθει πως στην εκθεση επιτρεπονται πλεων και δεν ειναι 1 τσιλι εκει ειναι πολλες εκει δηλαδη τι θα γινοτανε...δεν περιμενα να σας φανει κατι τετοιο περιεργο...
E; :-s

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ή εγώ δεν έχω καταλάβει (πράγμα πολύ πιθανό) ή μάλλον δεν ξέρω τι γίνεται (επίσης πολύ πιθανό)...
Έρχεται ενα σκυλί από Κύπρο θηλυκό....να πάει σε ενα σπίτι που έχει θηλυκό..επιθετικό γενικά προς θηλυκά...προφανώς δεν έχει πάει ακόμα...για κάποιους λόγους εκεί που πρέπει.
Εάν όλα αυτά τα γνωρίζει ο ιδιοκτήτης και έχει γίνει κάποια συνεννόηση εκ των προτέρων με κάποιον (στην προκειμένη περίπτωση με τον Πέτρο) να εξομαλυνθούν κάποιες καταστάσεις τότε όλα καλά και εύχομαι να εξελιχθούν όλα όμορφα. Απλά αναρωτιέμαι αν δεν πάνε όλα καλά...τι θα γίνει..τόσο περίεργο σου φαίνεται Αυγέρη?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εγώ πάλι, θα σου ευχηθώ να τη χαίρεσαι (και να σας χαίρεται κι αυτή), μόλις την πάρεις στο σπίτι σου...:)

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
καλημερα κιολας
επιτρεπονται σε εκθεση οι κυριες με δυσκολες μερες οσο κοινονικοποιημενα και εκπαιδευμενα ειναι τα σκυλακια εκει και δεν τσακωνονται αλλο τοσο θα ειναι και οι κυριες της μαριας και δεν θα τσακωνονται...

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
ναι γιατι καθε κυριακη που συνηθως βλεπω την τσιλι με την δικια μου που ειναι θηλυκια δεν τσακωνονται και με την ευα επισης απλα τωρα που ειναι μετα τον οιστρο εχει τα νευρακια της..αυτο που δεν καταλαβα ειναι αφου τα ξερεις γιατι απορεις....και επισης αφου ειναι χωρος της τσιλι καλα κανει και θα εχει τα νευρα της γιατι ειναι ο χωρος της αλλα θα μαθει να τον μοιραζεται...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Εγώ Αυγέρη, δεν έχω καταλάβει την σύγκριση που κάνεις με την συμμετοχή στις εκθέσεις.
Καταλαβαίνεις ελπίζω, ότι είναι εντελώς άκυρη σαν σκέψη έτσι;