Kayen - Πιπέρι φτιαγμένο από τριμμένο Chilli ;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
1.jpg

Πώς σας φαίνεται? Γτ πλέον έχει όνομα κ μαμά που προσπαθεί να μην την κάνει σαν ένα κακομαθημένο Τζακ που ξέρω! Εμένα.

Λοιπόν! Επίσημες συστάσεις:

Όνομα: Kayen.

(Στην από πάνω φωτό την λένε Μιράντα. Στις από κάτω άλλαξε γτ ναι μεν θυμίζει κτ βρώσιμο, δν ταίριαζε όμως στην παρέα ;))

Φυλή: Ημίαιμο Χάσκυ.
(Με τί δν ξέρω, ούτε αν είναι ημίαιμο -δν με νοιάζει- κ απλά το γράφω έτσι για να σας προλάβω.)

(Δν με νοιάζει η χρονιά, βάσει της σημερινής ημερομηνίας την θεωρώ Κριαράκι. :x:)

Προέλευση: Λεμεσσός.
(Ω ναι. Τα Χάσκυ στην Κύπρο είναι αγαπητά κουτάβια. Όταν μεγαλώσουν, μάλλον ασχημαίνουν γτ το καταφύγιο που ήταν η θεά εδώ, έχει άλλα 4-5 που βρέθηκαν επίσης αδέσποτα, με πιθανότερη προοπτική την ευθανασία...

Βάσει του κυπριακού νόμου, ο "μπόγιας" δίνει 15-30 μέρες περιθώριο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης ή ανάδοχος. Μετά... Εχετε γεια βρυσούλες! Εκτός αν -όπως η Kayen- μπει το σκυλάκι σε ιδιωτική πανσιόν με κάποιο φιλοζωικό σωματείο να του καλύπτει τα έξοδα. To πιθανότερο είναι να φύγουν από το νησί αφού σπάνια βρίσκουν σπίτι εκεί μεγαλόσωμα σκυλιά κ ακόμα πιο σπάνια αν δεν είναι πλέον κουτάβια.)

Μετά λοιπόν από μετακομίσεις, συνεννοήσεις, εράνους, ταξίδια κ κάπου 4 μήνες, το κορίτσι ήρθε χτες κ έχει ήδη κάνει την 1η της φίλη: Τζακ, αλλά όχι την Chilli.

Χρειάστηκε βοήθεια για να πάψει να κοντανασαίνει και να έχει την ουρά κάτω από τα σκέλια από το στρες και -εκτός από μας- μαντέψτε ποιο καλό σκυλάκι βοήθησε, δίνοντας το φαγητό του, το νερό του και κάνοντας πολλά παιχνίδια.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΙΡΑΚΙ!!!

4.jpg5.jpg

Έπεσαν οι σχετικές διορθώσεις μέχρι να τα βρουν, αλλά ήταν πολύ γλυκό να τις βλέπεις να γλείφονται στις μουσούδες μετά. Βέβαια έγινε το ίδιο πράγμα 2-3 φορές, αλλά μόνο επειδή το κατατρεγμένο μου είδε τί είναι η αγκαλιά κ ζήλευε όταν ήθελε λίγο κ η Μαιρα. Θα το δουλέψουμε αυτό. Γενικά, είναι πολύ καλόβολη κ μεγάααααααλο γλυφτρόνι!!!

Κ εκτός από την Μαιρα, κέρδισε κ μια θαυμάστρια... Elli σ'ευχαριστούμε τόοοοσο πολύ ΚΑΙ οι 2 για όλα. Χωρίς εσένα πολλά θα ήταν δυσκολότερα, αν όχι αδύνατα! ;)

6.jpg

Αν γίνει καναπεδόσκυλο θα ξέρω ποιον να κατηγορήσω πάντως!

Και κάτι ακόμα...

Όταν μετακομίσαμε πίσω στην Πάτρα, εννοείται δν ήθελα να ακυρώσω την υιοθεσία της εξαιτίας μιας αναποδιάς. Οπότε -αν κ δν τον σκέφτηκα αμέσως, προς τιμήν του ο ίδιος το πρότεινε- προς το παρόν κ για λίγο έχει γίνει προστατευόμενη του Άλντο με την επίβλεψη του GRDANE.

Τον οποίο δν έχω λόγια να ευχαριστήσω για την προθυμία! :D Όπως κ τν Αλντο που ναι μεν εγώ δν του έκανα καλή εντύπωση -στην αρχή τουλάχιστον-, την Kayen όμως, μάλλον την είδε ασπρόσκυλο κ την δέχτηκε για γειτόνισσα.

Επίσης... χρωστάω χάρες σε κάποιους από δω... Στην kritikopoula. Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου! Για λόγους που ξέρεις κ για άλλους που θα μάθεις στο μέλλον! Χαχαχα!

Κ στον Γρίφο. Τον οποίο παίρνω από τα μούτρα κ ευχαριστώ από τώρα για ότι θα ανεχτεί να τον ρωτάω στο μέλλον ΧΩΡΙΣ να νευριάζει! Αν ποτέ πάρει το Τζακ που ονειρεύεται :)p) δεσμεύομαι να του το ξεπληρώσω.

Νεότερα, όταν το διαόλι γνωρίσει την καλλονή ;) Αφήσαμε την χάσκαινα να ηρεμήσει μετά από 2 μέρες ταξίδι και μετά...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χαλάλι της της κούκλας! Όχι τίποτα άλλο να δει και το βλαμμένο το δικό μου πως είναι να χάνει το μονοπώλιο....

Δεν έχει ξεκολλήσει από αγκαλιά σήμερα....

Καλότυχη η κούκλα είναι εξαιρετική σκύλα!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το Μαιράκι παιζει να είναι κ το πιο γλυκό σκυλάκι που έχω γνωρίσει ποτέ! Κ δν είναι βλαμμένο σου λέω! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είναι μια θεά πραγματικά!!!
Και φανταστικό όνομα!
Να σου ζήσει και να χαίρεστε η μία την άλλη για πολλά πολλά χρόνια!

Να σε ρωτήσω κάτι, πώς αποφάσισες να υιοθετήσεις σκυλάκι από την Κύπρο? Φαντάζομαι θα ήταν αρκετά περίπλοκο και δεν είναι πως έχουμε και έλλειψη εδώ δυστυχώς :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου ζήσει η κουκλίτσα! Την θαυμαζα αγγαλιά με την έλλη στο φατσοβιβλίο!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ευχαριστουμε για τις ευχες! :)

Κυβελη μου η Ελλη το κερδισε με το παραπανω το δικαιωμα να ειναι η πρωτη που θα την παρει αγκαλια! ;)

Λαρα εχεις δικιο. Πολυπλοκη διαδικασια κ χρονοβορα.
Τωρα το πως το αποφασισα κ γτ οχι απο δω που δν λειπουν τα αδεσποτα... Ερωτευτηκα. Απλα κοιτουσα κοινοποιησεις στο φεισμπουκ. Κ επεσα πανω της. Ρωτησα, μου απαντησαν κ αρχισαμε να το κανονιζουμε. Ειδικα οταν εμαθα για τν νομο -που δν ηξερα- σιγουρευτηκα οτι την θελω.

Κ αν δν ειχα πει κτ νωριτερα -2 μονο το ηξεραν εξαρχης- ηταν ακριβως εξαιτιας αυτης της πολυπλοκοτητας φοβομουν οτι δν θα γινοταν. Πραγμα που θα σημαινε οτι η αναζητηση θα συνεχιζοταν. Ηρθε ομως! :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
... Ερωτευτηκα. :)
Να σου ζήσει καταρχήν και να περνάτε πολλές πολλές όμορφες στιγμές!!

Τελικά πέφτει πολύ καψούρα στο φόρουμ,οπως λέει πολύ σωστά και ο sakann,όλοι την έχουμε πάθει με αυτά τα υπέροχα πλάσματα!:D:D:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
με την ευγενικη χορηγια των συμφορουμιτων .... γρηγορα βλεπω να φτανω τον αριθμο των σκυλων της yasemin.....
ευχαριστω για το υπεροχο δωρο ... ειναι κουκλα....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
με την ευγενικη χορηγια των συμφορουμιτων .... γρηγορα βλεπω να φτανω τον αριθμο των σκυλων της yasemin.....
ευχαριστω για το υπεροχο δωρο ... ειναι κουκλα....
άντε ρε Πετράν,,, έχεις κάρμα με το άσπρο!!!!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χαχαχα! Ελλη μου ΠΟΙΟ ασπρο;;; Η καημένη η Καγιέν έχει το κιτρινο της νικοτινης σαν ολο το φόρουμ να καπνισε πανω της -πριν την βοηθησει! ;) Λευκή θα γινει οταν την βαλω σε προγραμμα για μαλλινα ;)Πετρο δν με πειραζει που τν θεωρεις δικη σου. Ισα-ισα, τιμη κ δικη μου κ δικη της. Ξερω οτι την φροντιζεις. Αλλωστε αν θες κανε κ αλλιως για τον νεο ερωτα του Αλντο ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μ...επειδή μπερδεύτηκα λίγο ...ε..Πέτρο καλορίζικη, να την χαίρεσαι !!!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Μαρία μου αν και η γκαντεμια δε με άφησε να σας δω..σου εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε μια υπεροχή ζωή αν και είμαι σίγουρη γι'αυτο!Οταν με το καλο έρθω Πατρα εννοείται πως θα βρεθούμε!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όμορφη παρουσίαση :)

Χρόνια πολλά, ποιοτικά και όμορφα, να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας :)

GrDane συγχαρητήρια για τη σκέψη και την υλοποίηση της.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αργυρω σας περιμενουμε!

Γριφε εισαι επισης χρεωμενος μια επισκεψη. :)
Εχω κ την μικρά για εξτρα κινητρο ;)