Kαλώς σας βρήκα εστω και τώρα...

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Σε ρώτησα, πως και το παίρνετε το κουτάβι σ'αυτή την ηλικία. Δεν συνηθίζεται. Συνήθως οι εκτροφείς τα δίνουν μέχρι 2,5 μηνών. Αυτό γιατί τους είχε μείνει; Δεν έτυχε να βρουν καλό αγοραστή ή κάτι άλλο; Είναι βασική ερώτηση, που κάνεις σε εκτροφέα, που σου δίνει κουτάβι σε μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη ηλικία. 4,5 μηνών θα πρέπει να 'χει δουλέψει και με την κοινωνικοποίησή του και φυσικά να έχει τελειώσει και όλα τα εμβόλια.
Ηθελαν να τον κρατήσουν αυτοί. Αλλά τους ρώτησα εαν έχε μείνει κάποιο και μου είπαν μονο ενα που θέλουμε να το κρατήσουμε μάλλον. Αλλά τελικά το δώσαν.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους, όπως έγραψα. Χωρίς να πω τίποτα μου το κλείσαν στην μούρη. Και μια άλλη φορά περίμενα 3 μήνες να γίνει καλά το σκυλί γιατί είχε καλααζαρ και είπαν οτι θα το δώσουν σε μένα και τελικά το δώσαν αλλου...
Επειδή δε σου άρεσε η συμπεριφορά κάποιου από το τηλέφωνο, τσουβαλιάζεις όλους τους φιλόζωους και τις φιλοζωικές;;;;;;;; Τι νοοτροπία είναι αυτή;
Επειδή κι εμένα μ' έχουν πάρει και ακούω ότι να 'ναι, στο λέω χύμα, σε κάποιους δε διστάζω να το κλείσω στη μούρη. Ανάλογα το επίπεδο του συνομιλητή και η συνομιλία.
Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για μένα. Μπορεί σε κάποιον να μην κάνω...
Όσον αφορά το περιστατικό με το καλαζάρ κάτι δε μας λες...
Το καλαζάρ δε θεραπεύται σε 3 μήνες. Σοβαρός άνθρωπος, δε τάζει καλαζαρικό σκυλί, πριν δει εξετάσεις τουλάχιστον 6 μήνες μετά το πέρας της θεραπείας...
Σε κάθε λάθος που κάνουν οι άλλοι, πάντα κάπου υπάρχει κάποιο λάθος δικό μας.
Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η ζωή. Γι αυτό λοιπόν, όσο μπορώ προσπαθώ να βλέπω τα δικά μου λάθη, κι αφήνω στην άκρη τους άλλους....
Ψάξε λοιπόν να δεις που έκανες το λάθος, και μετά ξαναμιλάμε.
Γιατί εδώ κατηγορείς ανθρώπους, που δίνουν κάθε μέρα τα χρήματά τους, το χρόνο τους, όλο τους το είναι για να σώνουν ζώα κι εσύ να τα βρίσκεις έτοιμα και υγειή...
Λϊγος σεβασμός δε βλάπτει...

Last edited:

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Επειδή δε σου άρεσε η συμπεριφορά κάποιου από το τηλέφωνο, τσουβαλιάζεις όλους τους φιλόζωους και τις φιλοζωικές;;;;;;;; Τι νοοτροπία είναι αυτή;
Επειδή κι εμένα μ' έχουν πάρει και ακούω ότι να 'ναι, στο λέω χύμα, σε κάποιους δε διστάζω να το κλείσω στη μούρη. Ανάλογα το επίπεδο του συνομιλητή και η συνομιλία.
Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για μένα. Μπορεί σε κάποιον να μην κάνω...
Όσον το περιστατικό με το καλαζάρ κάτι δε μας λες...
Το καλαζάρ δε θεραπεύται σε 3 μήνες. Σοβαρός άνθρωπος, δε τάζει καλαζαρικό σκυλί, πριν δει εξετάσεις τουλάχιστον 6 μήνες μετά το πέρας της θεραπείας...
Σε κάθε λάθος που κάνουν οι άλλοι, πάντα κάπου υπάρχει κάποιο λάθος δικό μας.
Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η ζωή. Γι αυτό λοιπόν, όσο μπορώ προσπαθώ να βλέπω τα δικά μου λάθη, κι αφήνω στην άκρη τους άλλους....
Ψάξε λοιπόν να δεις που έκανες το λάθος, και μετά ξαναμιλάμε.
Γιατί εδώ κατηγορείς ανθρώπους, που δίνουν κάθε μέρα τα χρήματά τους, το χρόνο τους, όλο τους το είναι για να σώνουν ζώα κι εσύ να τα βρίσκεις έτοιμα και υγειή...
Λϊγος σεβασμός δε βλάπτει...
Λοιπόν εγώ δεν έκανα κανένα λάθος σε αυτό. Μιλούσα κάθε μέρα μαζί με αυτούς που τον πρόσεχαν και μετά απο 3 μήνες μου είπαν "οχι δεν στον δίνουμε". Ετσι απλά χωρίς εξήγηση, χωρίς τίποτα. Απλά δεν παραδέχεστε οτι πολλοί "φιλόζωοι" δεν ξέρουν να φέρονται σε ανθρώπους.

Last edited:

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Φίλε μου το παιδί σου θα το πας σε οποιοδήποτε σχολείο;
Μπορεί να πας 5 φορές σε ένα σχολείο για να αποφασίσεις...
Αν τελικά αποφασίσεις, θα πάρεις όλα τα υπόλοιπα να τους πεις γιατί τους απορρίπτεις;
Αν θεωρείς ότι μπορεί να έχεις κάνει κάτι λάθος, ψάξε τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.
Αν πάλι όχι, συνέχισε αυτό που κάνεις, γιατί το κάνεις πολύ καλά.

Απλά δεν παραδέχεστε οτι πολλοί "φιλόζωοι" δεν ξέρουν να φέρονται σε ανθρώπους.
Άνθρωπος είναι ο ΓΑΠ, ο Νίκος Γκάλης, άνθρωπος είναι και αυτός που σκότωσε πέρυσι 2 σκυλιά με βαριοπούλα κι ο κάθε ένας που κρεμάει ζωντανά στα δέντρα...
Μη μου μιλάς με γενικότητες "φιλόζωοι" και "άνθρωποι", γιατί αυτά που έχω ακούσει, ως φιλόζωος από επίδοξους γονείς, δε λέγονται...Αν είχες τη παραμικρή ιδέα, θα ντρεπόσουνα να μπεις στην ομάδα "άνθρωπος" που χρησιμοποίησες.

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Φίλε μου το παιδί σου θα το πας σε οποιοδήποτε σχολείο;
Μπορεί να πας 5 φορές σε ένα σχολείο για να αποφασίσεις...
Αν τελικά αποφασίσεις, θα πάρεις όλα τα υπόλοιπα να τους πεις γιατί τους απορρίπτεις;
Αν θεωρείς ότι μπορεί να έχεις κάνει κάτι λάθος, ψάξε τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.
Αν πάλι όχι, συνέχισε αυτό που κάνεις, γιατί το κάνεις πολύ καλά.

Άνθρωπος είναι ο ΓΑΠ, ο Νίκος Γκάλης, άνθρωπος είναι και αυτός που σκότωσε πέρυσι 2 σκυλιά με βαριοπούλα κι ο κάθε ένας που κρεμάει ζωντανά στα δέντρα...
Μη μου μιλάς με γενικότητες "φιλόζωοι" και "άνθρωποι", γιατί αυτά που έχω ακούσει, ως φιλόζωος από επίδοξους γονείς, δε λέγονται...Αν είχες τη παραμικρή ιδέα, θα ντρεπόσουνα να μπεις στην ομάδα "άνθρωπος" που χρησιμοποίησες.
Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς με το τελαυταίο αλλά όχι δεν ντρέπομαι καθόλου για την λέξη άνθρωπος. Γιατί όλοι αυτοί που φέρονται άσχημα στα ζώα και στους ανθρώπους πολυ απλά δεν είναι άνθρωποι, προφανώς είναι κάτι άλλο, αλλά σίγουρα όχι άνθρωποι! Και αυτό που λέω ισχύει για πολλούς φιλόζοους. Εχουν επικεντρωθεί στα ζώα και δεν ξέρουν να μιλήσουν σε ανθρώπους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα