Kαλώς σας βρήκα εστω και τώρα...

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Γειά σας και απο εμενα, Προσφατα έχασα το σκυλάκι μου δυστυχως.. Το ειχα κοντά μου για 10 χρόνια... Ηταν πολύ καλή φίλη! Δεν ξέρω εαν θέλω άλλο σκύλο, γιατί την σκέφτομαι συνέχεια και δεν ξέρω θα έχω πολλές τύψεις αν πάρω αλλο σκύλο και απλά την αντικαταστήσω... Ηταν ξεχωριστή για μένα... Δεν μπορώ να μην την σκέφτομαι ούτε στιγμή... Πάντως χαίρομαι που γράφτηκα στο φόρουμ και θα ανταλλάσουμε καμιά κουβέντα, έτσι για να ξεχνάω τον πόσο μου...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Λοιπάμαι για την απώλεια σου. Κάθε ζωάκι που ζει μαζί μας είναι ξεχωριστό και μένει για πάντα στην καρδιά μας. Αν πάρεις άλλο, δεν θα αντικαταστήσει βεβαίως εκείνο αλλά ίσως κατά κάποιο τρόμο θα γεμίσει λίγο το κενό. Σκέψου ότι η σκυλίτσα σου θα ήθελε να φροντίζεις ένα άλλο σκυλί τόσο καλά όπως φρόντιζες εκείνη...

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Λοιπάμαι για την απώλεια σου. Κάθε ζωάκι που ζει μαζί μας είναι ξεχωριστό και μένει για πάντα στην καρδιά μας. Αν πάρεις άλλο, δεν θα αντικαταστήσει βεβαίως εκείνο αλλά ίσως κατά κάποιο τρόμο θα γεμίσει λίγο το κενό. Σκέψου ότι η σκυλίτσα σου θα ήθελε να φροντίζεις ένα άλλο σκυλί τόσο καλά όπως φρόντιζες εκείνη...
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σίγουρα και εκείνη αυτό θα επιθυμούσε, ήταν ανοιχτή σε κάθε νέο σκύλο ή ζώο που εφερνα στο σπίτι για λίγες μέρες μέχρι να του βρώ υιοθεσία.. Να βλεπες πόσο πολύ φρόντιζε τα αδεσποτάκια, είτε σκυλάκια είτε γατούλες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Λυπάμαι για την σκυλίτσα σου.
Ηταν κάποιας ράτσας;
Από τι "έφυγε";

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Kαλώς σας βρήκα, Οχι ήταν ημίαιμο, την είχα μαζέψει απο τον δρόμο. Ηταν πολύ μεγάλη σε ηλικία, γι αυτό έφυγε...

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Γεια σας και πάλι φίλοι, Συζήτησα αρκετά με τη οικογέννειά μου και την κοπέλα μου και αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα σκύλο... Δεν ξέρω εαν είσαι σωστό αυτό που κάνω αλλά νιώθω πολύ έντονη την επιθυμία για εναν τετράποδο φίλο τον τελαυταίο καιρό. Μου λείπει πολύ η σκυλίτσα μου και εχω την ανάγκη ενός τέτοιου φίλου... Σε καμία περίπτωση δεν θέλω όμως θυλικό, ούτε θέλω να ξαναπάρω σκύλο απο δρόμο/φιλοζωική διότι θα μου θυμίζουν πολύ την δικία μου... Με λίγα λόγια θέλω κάτι εντελώς διαφορετικό και πάνω απο όλα πολύ ανθρωποκεντρικό και να δένεται περισσότερο με ενα άτομο... Ξέρω όλα τα σκυλιά αναπτύσουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα αφεντικά τους, αλλά θέλω να είναι "κολλημένο" πάνω μου... Ε χετε κάτι να μου προτείνετε; Σκέφτομαι κάτι σε γερμανικό ή ροτβαϊλερ....

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το να ειναι "κολλημενο" πανω σου μπορει και να σου δημιουργησει προβλημα ομως!Να μην το κακομαθαινεις με σκοπο να ειναι κολλημενο πανω σου!
Εγω θα σου ελεγα να βαλεις καποια στανταρ στον χαρακτηρα,μεγεθος και τι θες απο αυτο το σκυλι και να αποφασισεις τι σου ταιριαζει για αυτα που ζητας.Μην μεινεις σε εμφανιση γιατι αυτο ειναι το τελευταιο κατα την αποψη μου!Και αφου μελετησεις παρα πολυ ολους τους παραγοντες τοτε να αρχισεις να ψαχνεσαι ΜΟΝΟ σε εκτροφεις!

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Mα δεν μένω στην εμφάνιση... Αν έμενα ποτέ δεν θα υιοθετούσε κάποιο αδέσποτο...
Θέλω εναν μεγάλο σκύλο. Ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο απλά δεν μου φαίνονται οτι έχουν διαφορές οσον αφορά την συπεριφορά τους προς τον ιδιοκτήτη τους. Μπορεί να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις αλλά εμένα μου φαίνονται ίδια ως προς την συπεριφορά... Ισως φταίει οτι δεν έχω ζήσει με κανένα απο τα 2 και γι αυτό θέλω την γνωμη σας. Οσοι εχετε ή είχατε μια απο αυτές τις 2 φυλές πείτε μου 2 πράγματα.
Στους εκτροφείς θα επικεντρωθώ όταν αποφασίσω ποιο θέλω.
Αλλά εαν δεν μου πείτε τις εμπειρίες σας δεν μπορώ να σχηματήσω γνώμη..
Ηταν μέσα στα μελλοντικά μου σχέδια να αποκτήσω μια απο τις 2 φυλές

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Mα δεν μένω στην εμφάνιση... Αν έμενα ποτέ δεν θα υιοθετούσε κάποιο αδέσποτο...
Aυτό δεν είναι επιχείρημα..κάποια από τα ομορφότερα σκυλιά του φόρουμ είναι ημίαιμα.

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Aυτό δεν είναι επιχείρημα..κάποια από τα ομορφότερα σκυλιά του φόρουμ είναι ημίαιμα.
Mια χαρά είναι επιχείρημα!
Ξέρεις πόσοι δεν θέλουν ημίαιμα γιατί απλά δεν μοιάζουν με καθαρόαιμα και όταν σουν κάποιο καθαρόαιμο σε φιλοζωικές ή κάποιο που φέρνει τέλος πάντων τρέχουν σαν τις μύγες στο σκ@τό;
Μεσα με μια ωρα είχα βρει σπίτι για καθαρόαιμο που προφανώς το άφησαν... ενώ για ημίαιμα όσο όμορφα και να ήταν έψαχνα μήνες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
..κάποια από τα ομορφότερα σκυλιά του φόρουμ είναι ημίαιμα.
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια :oops:8-[:oops:

Δεν υπάρχουν καθαρόαιμα στις φιλοζωικές.
Μόνο ημίαιμα, που μοιάζουν με καθαρόαιμα.
Για να ξέρουμε τι λέμε.

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια :oops:8-[:oops:

Δεν υπάρχουν καθαρόαιμα στις φιλοζωικές.
Μόνο ημίαιμα, που μοιάζουν με καθαρόαιμα.
Για να ξέρουμε τι λέμε.
Εστω... αυτό εννοώ.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν καταλαβαινω τον ρατσισμο σου προς τα ημιαιμα ομως!Και καθαροαιμο να θες,καθαροαιμο θα παρεις μονο απο εκτροφεα γιατι το σκυλι που ζευγαρωσε ο ταδε γνωστος με σκυλια της" ιδιας φυλης" δεν θα κανουν καθαραιμα κουταβια!
Ψυχη εχουν και τα ημιαιμα και εχουν και την αναγκη ενος ιδιοκτητη καποιες φορες πολυ περισσοτερο...

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Ειμαι εγώ ρατσιστής προς τα ημίαιμα;;;;;;
10 χρονια ημίαιμο ειχα!!!!!
Προφανώς και θα απευθυνθώ μόνο σε εκτροφέα για καθαρόαιμο!
Απλα δεν θέλω σε αυτή τη φάση ημίαιμο για να μη μου θυμίζει την σκυλίτσα μου!
Κακό είναι;

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου.Και εγω κανουργιος ειμαι.Και το δικο μου σκυλακι τραυματιστηκε βαρια..καποιος την χτυπησε..τωρα κουτσαινει αλλα την εχουμε ξεκινησει θεραπεια με χαπακια..Μην σε παιρνει απο κατω αλλα το θεμα ειναι οτι δενεσαι μαζι τους και μετα ειναι δυσκολο να την ξεχασεις..!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα τον παραλληλισμο του ημιαιμου με το δικο σου που χαθηκε....Δεν ειναι ολα τα ημιαιμα το ιδιο...Ενιγουει...Θα εννοεις κατι που δεν πιανω....
Με το καλο ο καινουριος συντροφος λοιπον.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δηλαδη βλεποντας ενα οποιοδηποτε ημιαιμο σου θυμιζει την δικια σου που χαθηκε?Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο,με το οτι ειναι ημιαιμο.!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα