Kαλησπέρα και από μένα!

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Καινούρια και εγώ εδώ παιδιά,τρελήβ και παλαβή με όλα τα τετράποδα αλλά ιδιαίτερα με τα αξιαγάπητα λαμπραντορ..Την άλλη βδομάδα θα αποκτήσω και έγώ έναν αρσενικό κούκλο κούταβο τον οποίο γνώρισα σήμερα από κοντά και είμαι ενθουσιασμένη σαν μικρό παιδί που περιμένει το σπουδαίο δώρο του! Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή,καθώς θα το πάρω σε μια συμβολική τιμή από κάποιον ιδιώτη,αλλά ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην πορεία!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Δυστυχώς η επιλογή σου, δεν είναι καθόλου καλή.
Δεν παίρνουμε σκύλο από ιδιώτη. Ούτε από pet shop.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα πίστευα ότι κάνω "καλή πράξη" για ένα κουτάβι το οποίο μπορεί να βρεθεί σε μια ανεύθυνη οικογένεια η οποία αύριο θα το βαρεθεί και θα το στείλει σε κάποια φιλοζωική..΄Διάβασα τουλάχιστον 6 σελίδες από το θέμα "petshop k byb"και ειλικρινά βρέθηκα σε μια πραγματικότητα που ήταν εντελώς ανύπαρκτη για μένα..Χαίρομαι που δεν βιάστηκα και άφησα μία βδομάδα για να σκεφτώ την αγορά μου..Μάλλον θα χρειαστώ και άλλη οικονομία πρωτού αποκτήσω το πολυπόθητο λαμπραντόρ μου! Έυχαριστώ παιδιά,έπεσα λίγο απτό συννεφάκι μου αλλά ελπίζω πως είναι για καλό!Έχω πολλά ακόμα να διαβάσω μάλλον..
Υπογραφή : η ανίδεη φιλόζωη ¨..

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα πίστευα ότι κάνω "καλή πράξη" για ένα κουτάβι το οποίο μπορεί να βρεθεί σε μια ανεύθυνη οικογένεια η οποία αύριο θα το βαρεθεί και θα το στείλει σε κάποια φιλοζωική..΄Διάβασα τουλάχιστον 6 σελίδες από το θέμα "petshop k byb"και ειλικρινά βρέθηκα σε μια πραγματικότητα που ήταν εντελώς ανύπαρκτη για μένα..Χαίρομαι που δεν βιάστηκα και άφησα μία βδομάδα για να σκεφτώ την αγορά μου..Μάλλον θα χρειαστώ και άλλη οικονομία πρωτού αποκτήσω το πολυπόθητο λαμπραντόρ μου! Έυχαριστώ παιδιά,έπεσα λίγο απτό συννεφάκι μου αλλά ελπίζω πως είναι για καλό!Έχω πολλά ακόμα να διαβάσω μάλλον..
Υπογραφή : η ανίδεη φιλόζωη ¨..
Πόσο χαίρομαι με τέτοια posts. Υπάρχει ακόμα ελπίδα!

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Εσύ καλά κάνεις και χαίρεσαι αλλά εγώ μόλις έμαθα πως δεν υπάρχει Αι Βασίλης..:confused:;)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@eviagor Εγω οταν επελεξα οτι πλεον ηρθε η ωρα να αποκτησω το σκυλακι που ζηταγα απο παιδακι...και εφτασα κοντα το 1/4 του αιωνα ηλικιακα για να το αποκτησω....επειδη τα οικονομικα μου δεν επετρεπαν εκτροφεα...αποφασισσα την λυση της υιοθεσιας απο μια φιλοζωικη...απο μια αλλη οπτικη γωνια...σωζεις κι ενα ψυχακι...που εχει αβεβαιο μελλον εκει εξω στο δρομο...! Τεσπα...αλλου θελω να καταληξω...οταν λοιπον πηρα την αποφαση....πριν αρχισω να ψαχουλευω τα φιλοζωικα site....μπηκα κι εγω κι εκανα μελετη σε αυτο το φορουμ και σε κανα 2 ακομα....μετα λοιπον...αφου διαβασα και ξεστραβωθηκα για το τι αισχροκερδια παιζει εκει εξω...με BYB και Puppy mills και φυσικα με ιδιωτες που πλουτιζουν απο ανευθυνες γεννες..... εκανα μια επισκεψη σε ενα φιλο μου που εχει ενα Γ.Π και ενα Πουντλ-μινι...και τα δυο απο εκτροφεις με χαρτια κτλπ....οταν λειπον μου ειπε....οτι οσες φορες χρειαστηκε να ενοχλησει τον εκτροφεα για διαφορα θεματα συμπεριφορας αλλα και υγειας των κουταβιων...ηταν παντα εκει να του λυσουν περαιτερω αποριες.....(περαν του κτηνιατρου φυσικα) σκεφτηκα..οτι καλυτερα αν παρω κι εγω απο εκτροφεα...εχεις παντα εναν ανθρωπο να ρωτησεις τυχον αποριες...αμεσα και σαν γνωστης της φυλης να σου επιλυσει ολα τα ερωτηματικα....αυτο ειναι μεγαλο (+) να το ξερεις....! βεβαια...στην πορεια της αναμονης για την συγκεντρωση του ποσου...κι αφου εξακολουθουσα να χαζευω και αγγελιες απο φιλοζωικες....εεε απλα το timing ετυχε να κατσει να υιοθετησω! Το ιδιο συνιστω και σε σενα....να κανεις.....περσυ τετοια εποχη...καποιος ανευθυνος παρατησε το σκυλο του στο Ελ.Βενιζελος στο παρκινκ...ενα καθαροαιμο λαμπραντορακι..αγορι περιπου 2 χρονων...και μαλιστα ηξερε και βασικες εντολες....! Μπορει και σε σενα να τυχει μια παρομοια κατασταση....καμια φορα η τυχη παιζει περιεργα παιχνιδια!

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
@eviagor Εγω οταν επελεξα οτι πλεον ηρθε η ωρα να αποκτησω το σκυλακι που ζηταγα απο παιδακι...και εφτασα κοντα το 1/4 του αιωνα ηλικιακα για να το αποκτησω....επειδη τα οικονομικα μου δεν επετρεπαν εκτροφεα...αποφασισσα την λυση της υιοθεσιας απο μια φιλοζωικη...απο μια αλλη οπτικη γωνια...σωζεις κι ενα ψυχακι...που εχει αβεβαιο μελλον εκει εξω στο δρομο...! Τεσπα...αλλου θελω να καταληξω...οταν λοιπον πηρα την αποφαση....πριν αρχισω να ψαχουλευω τα φιλοζωικα site....μπηκα κι εγω κι εκανα μελετη σε αυτο το φορουμ και σε κανα 2 ακομα....μετα λοιπον...αφου διαβασα και ξεστραβωθηκα για το τι αισχροκερδια παιζει εκει εξω...με BYB και Puppy mills και φυσικα με ιδιωτες που πλουτιζουν απο ανευθυνες γεννες..... εκανα μια επισκεψη σε ενα φιλο μου που εχει ενα Γ.Π και ενα Πουντλ-μινι...και τα δυο απο εκτροφεις με χαρτια κτλπ....οταν λειπον μου ειπε....οτι οσες φορες χρειαστηκε να ενοχλησει τον εκτροφεα για διαφορα θεματα συμπεριφορας αλλα και υγειας των κουταβιων...ηταν παντα εκει να του λυσουν περαιτερω αποριες.....(περαν του κτηνιατρου φυσικα) σκεφτηκα..οτι καλυτερα αν παρω κι εγω απο εκτροφεα...εχεις παντα εναν ανθρωπο να ρωτησεις τυχον αποριες...αμεσα και σαν γνωστης της φυλης να σου επιλυσει ολα τα ερωτηματικα....αυτο ειναι μεγαλο (+) να το ξερεις....! βεβαια...στην πορεια της αναμονης για την συγκεντρωση του ποσου...κι αφου εξακολουθουσα να χαζευω και αγγελιες απο φιλοζωικες....εεε απλα το timing ετυχε να κατσει να υιοθετησω! Το ιδιο συνιστω και σε σενα....να κανεις.....περσυ τετοια εποχη...καποιος ανευθυνος παρατησε το σκυλο του στο Ελ.Βενιζελος στο παρκινκ...ενα καθαροαιμο λαμπραντορακι..αγορι περιπου 2 χρονων...και μαλιστα ηξερε και βασικες εντολες....! Μπορει και σε σενα να τυχει μια παρομοια κατασταση....καμια φορα η τυχη παιζει περιεργα παιχνιδια!
Πάντα ήμουν υπέρ της υιοθεσίας ενός αδέσποτου και καταδίκαζα οποιοονδήποτε έδινε έστω και 10 ευρώ να αποκτήσει σκύλο..παρόλα αυτά, δελεάστηκα και εγώ από την μουσούδα που αντίκρισα σήμερα, πιστεύοντας πως αν δεν πάρω εγώ αυτό το πλάσμα,πιθανότατα να καταλήξει όπως είπα και παραπάνω σε κάποιον ανεύθυνο υποψήφιο αγοραστή..και δεν στο κρύβω,πως ακόμα και αυτή τη στιγμή αναρωτιέμαι για το τι θα απογίνει αυτό το πλάσμα,ενώ ο ιδιοκτήτης της μαμάς μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να κρατήσει και δεύτερο κουτάβι..:confused:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Eviagor απλως ο ανευθυνος κυριος που εκανε την γεννα προσθετει ενα ακομα κουταβι με αβεβαιο μελλον στον ηδη υπαρχον πληθυσμο των σκυλων της Γης.
ειδες...σε επιασε ο συναισθηματισμος...τι θα απογινει το πλασματακι...???
Αν ο κυριουλης δεν εκανε την γεννα...δεν θα χες αυτο το ερωτηματικο να ταλαιπωρει το μυαλο σου!
Ακους εκει...δεν μπορει να κρατησει...2ο....! Πφφφφ... δεν λεω τπτ αλλο γιατι θα κραξω ασχημα και δεν θελω...!

lili1983

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
@Eviagor απλως ο ανευθυνος κυριος που εκανε την γεννα προσθετει ενα ακομα κουταβι με αβεβαιο μελλον στον ηδη υπαρχον πληθυσμο των σκυλων της Γης.
ειδες...σε επιασε ο συναισθηματισμος...τι θα απογινει το πλασματακι...???
Αν ο κυριουλης δεν εκανε την γεννα...δεν θα χες αυτο το ερωτηματικο να ταλαιπωρει το μυαλο σου!
Ακους εκει...δεν μπορει να κρατησει...2ο....! Πφφφφ... δεν λεω τπτ αλλο γιατι θα κραξω ασχημα και δεν θελω...!
καταρχήν καλησπέρα είμαι νέο μέλος και είδα τον διάλογο σας είμαι πολύ κατά στο να αφήνουν τα σκυλιά να γεννάνε αν δεν μπορούν να τα κρατήσουν η να τα δώσουν έτσι και εγώ βρήκα τη Λίλι στο δρόμο μέσα στα τσιμπούρια ήταν μόνο 20 ήμερων και την είχαν αφήσει στο δρόμο έλεος πια!!!!

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Δίκιο έχετε παιδιά..εφόσον το ζευγάρωσε βασικός του σκοπός ήταν να πουλήσει κάπου τα κουτάβια εφόσον ήξερε εκ των πρωτέρων ότι δεν μπορεί να τα κρατήσει..τελοσπάντων ελπίζω να μειωθεί κάποτε ο αριθμός όλων αυτών που μέχρι σήμερα θεωρούσα ευσυνείδητους φιλόζωους ιδιοκτήτες...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
eviagor, καταρχάς πολλά μπράβο σου, για την τόσο ανέλπιστα γρήγορη αλλαγή πλεύσης σου :)
Δεν είμαστε συνηθισμένοι, σε τόσο ανοιχτόμυαλα νέα μέλη.

Αν κάνεις μια βόλτα στις αγγελίες των φιλοζωικών site, θα χάσεις την μπάλλα, από το πόσα πολλά λαμπραντοράκια βρίσκονται και χαρίζονται. Και κουτάβια, αλλά με κάποιο ρίσκο βέβαια, για την τελική τους εξέλιξη. Είναι στην πρώτη θέση από άποψη συχνότητας ευρέσεως. Είναι μεγάλη αμαρτία, να πληρώσεις έναν καραγκιόζη, όπως συνηθίζω να τους λέω, που βλέπει την φουκαριάρα την σκυλίτσα του, ως μηχανή παραγωγής ευρώ. Ακου, να σου πει, ότι δεν μπορεί να κρατήσει δεύτερο σκύλο :mad:

Κάνε λίγη υπομονή, αν θέλεις καθαρόαιμο. Πήγαινε και στην έκθεση που πλησιάζει:
International Dog Festival - Athens 2013

να δεις πραγματικά καθαρόαιμα, να μιλήσεις αν θέλεις με εκτροφείς και να ενημερωθείς.

Αλλιώς, κάνε έναν γύρω στα:

www.fazoo.gr
KAZ<
Adespoto.gr - Αγγελίες και ειδήσεις για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.
Αρχική Σελίδα - Pets.gr
www.strayshelp.gr - Υιοθετήστε ένα πρώην αδέσποτο

και εδώ στις αγγελίες μας ή πες μας αν θέλεις σε ποιά περιοχή μένεις, να σου πούμε αν υπάρχει κοντά σου φιλοζωική και...θα εκπλαγείς από το πόσα πολλά σκυλιά χαρίζονται.

Και...ενημέρωνε στο εξής, φίλους και γνωστούς, που μπορεί να ακούσεις ότι ψάχνουν για σκυλάκι, ή το χειρότερο...ότι θέλουν να ζευγαρώσουν το δικό τους...

Με το καλό σου εύχομαι, να αποκτήσεις το αγγελάκι σου :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Eviagor, ακριβώς αυτά που σου είπε η Mareco! Δυστυχώς, έχουν γεμίσει οι δρόμοι και οι φιλοζωϊκές με 'καθαρόαιμα' παντώς τύπου -- είναι πολύ κρίμα αφού θέλεις και είσαι έτοιμη να πάρεις σκυλάκι να μην το ψάξεις και έτσι. Όλα τα site που σου έδωσε η Mareco είναι εξαιρετικά, προσθέτω απλά το link μιας πρώτης αναζήτησης για labrador για υιοθεσία και εγώ για να δεις τι γίνεται... Αποτελέσματα Αναζήτησης &sim; Αγγελίες &sim; Παρατρίχα Κάθε ηλικία και όλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, με μεγάλη ανάγκη για ένα σπίτι.

Τέλος, ένα ακόμα σημαντικό - κατά τη γνώμη μου - post μιας και βλέπω με μεγάλη χαρά ότι ενημερώνεσαι... http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/καθαρόαιμα.στο.δρόμο-22188/

Να είσαι καλά και ελπίζω να μάθουμε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα από εσένα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πηγαινε βουτα το... χθες . Στειλε μηνυμα στην κοπελα που το εχει αναρτησει γιατι δεν εχει βαλει τηλ.;)

Βρίσκεται στο στρατόπεδο στα Γλυκά Νερά ενω το αδερφακι του χαροπαλευει στο κτηνίατρο μετα απο σοβαρο ατυχημα που ειχε με αυτοκίνητο. Ευχομαστε να τα καταφέρει και πρέπει να βρεθει υιοθεσια πρωτίστως για τον κυριο. Ημιαιμο Λαμπραντόρ τριων μηνων σας περιμενει.
https://www.facebook.com/photo.php?...04630636128.2092497.1254491954&type=1&theater

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καλως ηρθες eviagor,οπως ειδες τα πραγματα και τα γεγονοτα βρισκονται μπροστα μας,αλλοι τα βλεπουν,ενω αλλοι οχι(ειτε απο αγνοια,ειτε απο επιλογη!).Ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα το κουταβι σου(ή και λιγο αργοτερα αν θελεις να μαζεψεις καποια παραπανω χρηματα για εκτροφικο :p ).

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Συν οτι μοιαζει απιστευτα με λαμπραντορ το κουκλακι που σου εβαλε η Αμαλια.
Απλα στειλε μηνυμα, οσο καθαροαιμο ηταν αυτο που ηθελες να παρεις αλλο τοσο ειναι αυτο. Συν οτι αυτο εχει την αναγκη σου. Ειναι απιστευτα ομορφο.

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
παιδια...μολις τώρα είδα τα τελευταία μηνύματα..από μια ειδοποίηση που διάβασα πριν τρεις μέρες νόμιζα πως τα μηνύματα έχουν διαγραφεί..δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσω ένα αδέσποτο εκτός της περιοχής μου..και ακόμα σκέφτομαι αν θα κάνω υπομονή και αιματηρή οικονομία για να αποκτήσω το πολυπόθητο λαμπραντόρ μου ή αν θα υιοθετήσω και πάλι ένα μικρό αδεσποτάκι..προς το παρόν έχω αναφέρει ένα νέο θέμα και αυτό είναι που με έχει αναστατώσει βραδιάτικα!ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που δείξατε :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα