Ακριβως! Και κοκκαλα τσακιζει, τωρα που καταλαβε ποσο αγριος ειναι τελικα!!!!!ηταν μεχρι να καταλαβει το ποσο αγριος ειναι!σιδερα μασαει!!!!!!
Οχι εσενα...Οποιος ειναι στην ''λιστα'' με τα γλυκολογα λεμε.....
Ακριβως! Και κοκκαλα τσακιζει, τωρα που καταλαβε ποσο αγριος ειναι τελικα!!!!!ηταν μεχρι να καταλαβει το ποσο αγριος ειναι!σιδερα μασαει!!!!!!
Σε παρασύρει ο Λαυρέντης μου φαίνεται!!!!!!!Θα βαλω την Σκαρλετ να σας μπαναρει ομαδικα!!!
Να τον ακους τον Λαυρεντη...Εστω και σε cd!!!!Σε παρασύρει ο Λαυρέντης μου φαίνεται!!!!!!!
Λαυρέντη μη του βάζεις ιδέες του ανθρώπου!!
Aν συνεχισετε με αυτο το υφος, το παρον θα κλειδωθει!Θα βαλω την Σκαρλετ να σας μπαναρει ομαδικα!!!
Λοιπόν εσύ κάνεις για μοντερατόρισα....μμμμμ.....θα σε έχουμε υπόψιν μας!Aν συνεχισετε με αυτο το υφος, το παρον θα κλειδωθει!
να μου λειπει ευχαριστω....γεννημενη μπαχαλακιας ειμαι καλεεεεεΛοιπόν εσύ κάνεις για μοντερατόρισα....μμμμμ.....θα σε έχουμε υπόψιν μας!
Να ενας σωστος χαρακτηρισμος! Και με ρίζες στην Ελληνικη μυθολογια...Ρε συ...μινι Κέρβερος.....
με γνωστους ηρωες οπως ο Ηρακλης και ο Θησεας...αντρες με ρωμη και θαρρος!Να ενας σωστος χαρακτηρισμος! Και με ρίζες στην Ελληνικη μυθολογια...
Aν συνεχισετε με αυτο το υφος, το παρον θα κλειδωθει!
Ε αφου ειναι ετσι, ενα πμ στον admin με τα πληρη προσωπικα στοιχεια και με την σημειωση να γινει με την ''διαδικασία του κατεπείγωντος''...Λοιπόν εσύ κάνεις για μοντερατόρισα....μμμμμ.....θα σε έχουμε υπόψιν μας!
δεκτον!και οι χαρακτηρισμοί όπως "σκληροτράχηλη ομορφιά"?
Τι mod, εσυ πας για admin2! Ή καλυτερα να παραιτηθει μονος του οσο ειναι καιρος...:lol:Θα παρακαλουσα τα μελη του forum που θελουν να συμμετεχουν στο παρον θεμα, να γνωριζουν οτι:
1. oι λεξεις, αγριος, ασχημος, δυνατος και σκληρος, μπορουν να χρησιμοποιηθουν
2. παρολο που στο σκυλο αυτο, οι χαρακτηρισμου τζουζουκος, γλυκουλης και κουκλος, ταιριαζουν απολυτα, απαγορευονται αυστηρα.
Σας ευχαριστω για τη κατανοηση και καλη συνεχεια στις συζητησεις σας.
Ιce μη τη παρεξηγείς,έφαγε πολύ σοκολάτα σε άλλο ποστ,και έχει πολύ ενέργεια!!!!!!Τι mod, εσυ πας για admin2! Ή καλυτερα να παραιτηθει μονος του οσο ειναι καιρος...:lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! σεροτονινη καλη μου...την εχω μονιμα και ειναι της αισιοδοξιας η ορμονη!Ιce μη τη παρεξηγείς,έφαγε πολύ σοκολάτα σε άλλο ποστ,και έχει πολύ ενέργεια!!!!!!