Ευχαριστω πολυ Θαναση! Να χαιρεσαι και εσυ την οικογενεια σου, και τα παιδια σου! Διποδα, και τετραποδα...Κ Γιαννη ειναι κουκλος ο ice, αλλα και εσεις ειστε κουκλος!!!!!
Απλα μεγαλοδειχνετε.
Ευχαριστω πολυ Θαναση! Να χαιρεσαι και εσυ την οικογενεια σου, και τα παιδια σου! Διποδα, και τετραποδα...Κ Γιαννη ειναι κουκλος ο ice, αλλα και εσεις ειστε κουκλος!!!!!
Απλα μεγαλοδειχνετε.
Η μπαλα αυτη ειναι η αγαπημενη του, ειναι πολυ μεγαλης αντοχης, και δυσκολα θα την αλλαξουμε!!!Αχαχαχαχχαχαχ.....ρε τον ice ...να του πάρεις μαύρη μπάλα, με την άσπρη τονίζεται η μαυροτσουκαλίασή του...αχαχαχαχαχαχα
(Μετά λέτε για τον Ερμή )
Χαχαχαα, καλό!ζεις και εσυ το ονειρο!
Ναι, ενα τυπου Kong. Αλλες φορες του εχω και ενα ακομα μπαλακι, και παθαίνει κατι επιπλεον...χαχαχαχαχ
μιλάμε ότι δε μπορεί να αποφασίσει αν θέλει περισσότερο τη μπάλα ή αυτό το μπλε πράγμα (kong είναι? )
Χαχαχα, δεν μπορεις να πεις ομως, μια προσπαθεια την κανει...:lol::lol::lol:Αυτό είναι το μοχθηρό του; :lol: :lol: :lol:
Ναι για να φαίνεται κακός.........Χαχαχα, δεν μπορεις να πεις ομως, μια προσπαθεια την κανει...:lol::lol::lol:
Εχουμε υλικα για επιπλεον δραστηριοτητες και μπαλακια και διαφορα συναφή... Το θεμα ειναι να υπαρχει άλλος οπερατέρ, για να ειμαι εγω ελευθερος να του κανω τη ζωη ''δυσκολη''!χαχαχαχα κλασικος Ice! Ποιο να διαλεξω? αυτο? οχι αυτο? το αλλο? ολα τα θελω!!!
Την αλλη φορα και με αλλες μπαλες να τους της πετας ολες μαζι
Σε λιγες μερες θα κλεισει τους 13 μηνες.Φοβερός παίχτης,και γλυκιά φατσούλα!!
Πόσο είναι τώρα?
Να τα.......εκατοστήσει!!Σε λιγες μερες θα κλεισει τους 13 μηνες.