Μια πολυ καλη φιλη, ειπε οτι ειναι και σαν κατσικακι(για την ακριβεια, οτι τον κραταω σαν κατσικακι)...Μάλλον γιατί έχει baby face.:x:
Αχαχαχαχααα... Εσυ ΟΛΑ αυτα θα μου τα λες πρωτα με πμ, για να τα εμπλουτιζουμε κι αλλο πριν δημοσιευτουν!Εμένα σ' αυτή τη φωτογραφία δεν μ' αρέσει γιατί ο σκύλος φαίνεται σαν μπουχέσας - ενώ στην προηγούμενη έκανε κάτι σε πιο βαμπίρ που είναι και της μόδας τώρα.
Χαρακτηριστικά προσώπου χαλαρά , βλέμμα ήρεμο , η απόλυτη ηρεμία .Ετσι φαινεται Βαγγελη;
Πες και για τα <<μούτρα>> ρε Βαγγελη μη μεινει ''μισό''!Τώρα όσο για τα <<μούτρα >> τα αφήνω ασχολίαστα
Χαχαχα, Μονο ο johnk ειναι πιο νεαρος απο μενα!Φοβερος ο μικρος!
Κι εσυ Γιαννη, δεν εισαι τελικα τοσο νεαρος οσο νομιζα. Σορρυ.
απο δω και περα θα δειχνω περισσοτερο σεβασμο!
Εγω ειμαι, οταν ημουν μικρος!ειναι ο θειος του στην φωτογραφια με τον ice
Παντως το κατσικακι, ειναι ενος χρονού και κατι. Ας επικεντρωθουμε σε αυτο, γιατι μας βλεπω να μας αλλαζουνε φορουμ!κ. Γιάννη τον σκύλος σας τον κρατάτε όντως σαν κατσικάκι...τώρα συνειδητοποίησα και εγώ πόσο μεγάλος είστε
Αυτο ειναι το "αγγλικο", και δεν κανει μπέεεε.κ.Γιάννη.....τα κατσίκια τα φορτώνουν στην πλάτη....
ICEΚαλά...του johnk...για κάποιο λόγο του μιλάω στον ενικό.....ίσως γιατί μου βγάζει κάτι το πατρικό, με τις μεγάλες αφηγήσεις....τις νουθεσίες.... Αχαχαχαχαααα....
Εσάς πως να σας λέμε λοιπόν?