Εσένα, θα σου πω...Δηλαδή, ότι σε περιμένει ακριβώς μπροστά στη πόρτα του μπάνιου, πότε θα βγεις?
Στο δικο μου μπανιο δεν υπαρχει πορτα(ουτε μπανιερα) και οπως ειναι φυσικο καθεται μπροστα στο ντουζ...
Επειδη ειμαστε οι δυο μας και δεν εχω και τηλεοραση οσο ειμαι σπιτι ειμαι στον υπολογιστη και οπως ειναι φυσικο ειναι ακριβως διπλα μου απλωμενος σα βατραχι...
Αλλες φορες ακουμπαει το κεφαλι του στον μηρο μου...
Οτι εντολη του δωσω, την εκτελει. Για παραδειγμα τωρα ηταν διπλα μου και του ειπα να παει στο καινουριο του κλουβι(πηραμε ενα μεταλικο, ειχαμε box) και πηγε κατευθειαν μεσα...
Τον κλεινω και ξαπλωνει αδιαμαρτυρητα...
Του ανοιγω, ερχεται ξανα διπλα μου χωρις να κανει κοτσανες...
Το μονο που κανει τωρα και με λερωνει, ειναι οτι φερνει μια μπαλα και μου την κολλαει πανω στο παντελονι και οπως ειναι σαλιωμενη...
Και για τελευταιο αφησα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γλυψιμο που κανει στα ποδια αν τα βρει ''ακάλυπτα''...Το καλοκαιρι ειχαμε ''προβλημα'', αν και το χειμωνα σηκωνει το μπατζακι και βρισκει γάμπα...
Αυτα και άλλα πολλα που δεν μπορουν να γραφτουν, οταν ειμαστε μονοι μας. Οταν δει αλλον ανθρωπο, θα αφησει εμενα και θα παει να κανει οτι ''καλυτερο'' μπορει, και σε αυτον...
Υ.Γ. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...
Last edited: