Στομα εχει μεγαλο για το μεγεθος του, καθως και μεγαλα δοντια.οχι ειναι που δεν εχει μεγαλο στομα!!
ο κορκοδειλας ρε
Ακριβώς αυτο δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλοΕίναι κούκλος!!! Τόχουμε ξαναπεί...
Η μανα μου, άλλα λέει...Είναι κούκλος!!! Τόχουμε ξαναπεί...
Κακως δεν εισαι φιλη αυτων των σκυλιων! Αυτα γιατι ειναι φιλοι σου ;Κεφάλα κ ματάρες! Δν είμαι πολύ φίλη αυτών των σκυλιών, αλλά ακόμα κ γω τον βρίσκω εντυπωσιακό! Να σου ζήσει ο κούταβος λοιπον!
''Κούκλος'' ;Ακριβώς αυτο δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο
Δεν εχει φαει ποτε! Ουτε και εγω...Ρε σκόρδα λέμεεεεεεε . . .
Θανο στεκεται με το ''ΜΕΙΝΕ'' και χωρις να κραταω κατι. Αυτη τη φορα ειχα το μπαλακι, αλλα δεν χρειαζεται οταν ειμαστε μονοι μας. Καθεται και περιμενει να του πω ''ΕΛΑ'', ή να παω εγω κοντα του.Κουκλάκι. Πώς τον έκανες να στηθεί στην 2 3 φώτο χωρίς λουρί?! κρατουσες μεζέ?
Χαχαχαχα! Δν ξέρω, δν μου "πάνε" αυτά τα σκυλιά. Ομολογώ ότι 1 Σταφ αγαπώ κ αυτό είναι Αμέρικαν. Crystal rulzzzz!Κακως δεν εισαι φιλη αυτων των σκυλιων! Αυτα γιατι ειναι φιλοι σου ;:
Γνωστη και μή εξαιρεταία η Crystal. Tα αγγλικα ειναι και αυτα πολυ ανθρωποκεντρικα, περισσοτερο ισως...Ομολογώ ότι 1 Σταφ αγαπώ κ αυτό είναι Αμέρικαν. Crystal rulzzzz!
Δηλαδή, ότι σε περιμένει ακριβώς μπροστά στη πόρτα του μπάνιου, πότε θα βγεις?...δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομερειες ομως γιατι θα ''κουφαθει'' ο κοσμος...