Δεν πιστευω να γινει μπαμπάκιας ε ? :grin::lol::lol::lol: Άκου βατράχι...έλιωσα...χάιδεψε τον καλέ..ζητάει την προσοχή σου το παιδί σου!
Μάλλον ψυχάκιας θα γίνει....χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:Δεν πιστευω να γινει μπαμπάκιας ε ? :grin:
Οχι βεβαια!! Τι θα εχουμε μετα να κατσιαζουμε;Θα ηταν καλυτερα με κομμενα αυτια ?
Ποια αλλη ακρη? Κοντα ειμαστε...Οχι βεβαια!! Τι θα εχουμε μετα να κατσιαζουμε;
λεμε τωρα.... Γιατι μενετε κ στην αλλη ακρη
Ναι!!! Κρυφα κρυφα!!!! Και θα τα μοσχοπουλησουμε!!!Ποια αλλη ακρη? Κοντα ειμαστε...
Να ενηλικιωθει και να δοκιμασουμε επιτελους αυτο το ΒΥΒ!(κρυφα απο τη mareco)...
Χαχαχα!!!! Εχω κι εγω, σε ευχαριστουμε παντως!!!!Σας νοικιάζω το yard μου αν θέλετε,θα κάνω φιλική τιμή...χαχαχαχα
Εδω σε εμας. Εχουμε πολυ χωρο, ησυχια, μακρια απο αδιακριτα ματια και παραθαλασσια. Υπαρχει και πισινα για ''μετα'' αν θελουν τα παιδια να χαλαρωσουν...Ναι!!! Κρυφα κρυφα!!!! Και θα τα μοσχοπουλησουμε!!!
Μονο να αποφασουμε σε ποιο back yard θα γινει η μπιζνα!
Staff Spaniel- ακια θα φτιαξουμε δηλαδη;;;Να δω σταφάκι με αυτούμπες να σκουπίζουν το πάτωμα και τι στον κόσμο! (Και ροζ φιογκάκι φυσικά!)
Οχι ροζ !!! Μπλε...Να δω σταφάκι με αυτούμπες να σκουπίζουν το πάτωμα και τι στον κόσμο! (Και ροζ φιογκάκι φυσικά!)
Aυτο ειναι.... Να βασιζεσαι στον αντρα! Τελος!!!!Εδω σε εμας. Εχουμε πολυ χωρο, ησυχια, μακρια απο αδιακριτα ματια και παραθαλασσια. Υπαρχει και πισινα για ''μετα'' αν θελουν τα παιδια να χαλαρωσουν...
E, oχι και τον Ιουλιο !!!Aυτο ειναι.... Να βασιζεσαι στον αντρα! Τελος!!!!
Τον ιουλιο θα ειμαστε στις μερες μας!!! Να στη στειλω, η ακομα δεν...
Λες...? Μην μουρλαθει ο μικρος φοβαμαι, ειναι ''μία'' αυτη η Scarlett...Βρε Ice αφού θα την κα΄νεις που θα την κάνεις την ΒΥΒιά, κάντηνα σωστή! Τον Ιούλη, τι ωρίμανση κι ενηλικίωση και βλακείες!
πεθανα με τη λεξη!!! Ακου BYBια!!! χαχαχαχαχαχα!!!Βρε Ice αφού θα την κα΄νεις που θα την κάνεις την ΒΥΒιά, κάντηνα σωστή! Τον Ιούλη, τι ωρίμανση κι ενηλικίωση και βλακείες!
Respect!Είδες? Είδες? Μετά τους "γαυγισμένους" και το "σκουίκ σκουίκ" ήρθε και η "ΒΥΒιά"! Δεν είμαι μια λεξιπλάστης? Μια θεά!
Εχεις μπουκωμενο το γραμματοκιβωτιο, ερχομαι το απογευμα. Μαζευτειτε να σας φαω !!!Είδες? Είδες? Μετά τους "γαυγισμένους" και το "σκουίκ σκουίκ" ήρθε και η "ΒΥΒιά"! Δεν είμαι μια λεξιπλάστης? Μια θεά!