Hello και απο εμενα!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.575
Athens
Πάντως ό,τι και να πάρει - αν πάρει - θα είναι φαντικός οπαδός της BARF (ωμή διατροφή για τον brikolakas...).

Θα τρώνε τα ίδια με το σκύλο :D

brikolakas1978

New Member
26 Φεβρουαρίου 2010
3
0
Καλως μας βρηκες Δημητρη!!!:)

Λοιπον για να τα παρουμε με την σειρα.Ας αρχισουμε με το τι μεγεθος σκυλου ενδιαφερεσαι (π.χ. μικρο,μεσαιο,μεγαλο)
Εγω ακομα δεν ξερω ΑΝ θα παρω και εσυ ρωτας το μεγεθος:).Το μεγεθος δεν με προβληματιζει και πολλυ οσο το ασκοπο γαυγισμα λογω χαρακτηρα (μην ειναι κανας τραγουδιστης,μενω και σε πολυκατοικια),μην τρεχει πανω κατω σαν "κατσικι" παλι λογο χαρακτηρα, με το μαδημα δεν (πιστευω να) εχω ιδιαιτερο προβλημα (καθημερινη περιποίηση οπως βουρτσισμα-χτενισμα 10-20 λεπτα την μερα ειναι μεσα στο προγραμμα),με το σαλιο δεν ειμαι 100% σιγουρος (βλεπε σαλιαρηδες σκυλους).Ζημιες και χεσιμο/κατουρημα στην αρχη μεσα στο προγραμμα ειναι (για την μανα μου δεν ξερω:mad:).Να εκπαιδευεται ευκολα στα βασικα σηκω-κατσε-σταματα κτλ.Να μην ειναι μονο μαμ κακα και νανι:) (ακομα και σε εκπαιδευτη δεν θα ειχα προβλημα να παω)Λιγο πολλυ με βαση αυτα τα κριτηρια κοιταω για αρχη.

Πάντως ό,τι και να πάρει - αν πάρει - θα είναι φαντικός οπαδός της BARF (ωμή διατροφή για τον brikolakas...).

Θα τρώνε τα ίδια με το σκύλο :D
Σε αυτην ακριβως την φαση ειμαι...αν παρει...για αυτο κοιταω πιο πολλυ το Εκπαιδευση & Συμπεριφορα & Ασκηση.Τωρα θα μου πεις οτι και η καθε ρατσα εχει τα δικα της "κουσουρια" αλλα κυριως "τι εστι σκυλος" κοιταω τωρα!