Hello και απο εμενα!!!

brikolakas1978

New Member
26 Φεβρουαρίου 2010
3
0
Αν και δεν διαθετω σκυλο,παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο απο καθαρα "θεωρητικη" σκοπια το forum.Οποτε, αφου διαβαζεις που διαβαζεις το forum,δεν γραφεσαι κιολας (να διαβαζεις τα νεα μηνυματα βρε αδερφε) σκεφτηκα μια μερα!Και εδω ειμαι λοιπον:alien:

Η αληθεια ειναι οτι "ψηνεται" ο κ*λ*ς μου για ενα τετραποδο εδω και λιγο καιρο (σε forum για σκυλους μπηκα) αλλα οπως ειπα και πιο πανω, ακομα ειμαι σε καθαρα θεωρητικο επιπεδο,αν με περνει να παρω...τι να παρω...μετα τι...Οποτε ελπιζω κυριως διαβαζοντας εδω μεσα εμπειριες (το forum εχει ενα επιπεδο εδω) να παρω μια αρχικη ιδεα τι παιζει.

Αυτα απο εμενα
Δημητρης aka Brikolakas

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες Δημήτρη/Brikolaka (όνομα και πράγμα με τέτοια ώρα εισόδου! :p )

Πολύ χαίρομαι όταν συναντάω ανθρώπους που σκέφτονται πριν πάρουν τέτοιες σημαντικές αποφάσεις!

Καλή μελέτη λοιπόν και εύχομαι όταν είσαι έτοιμος να περάσεις από την θεωρία στην πράξη :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες Δημήτρη/Brikolaka (όνομα και πράγμα με τέτοια ώρα εισόδου! :p )
... είπε ο ένας βρυκόλακας στον άλλο... :D

(το forum εχει ενα επιπεδο εδω)
Και δύο επίπεδα μη σου πω. Αναλόγως την μέρα που θα μας πετύχεις :p

Καλώς ήρθες Δημήτρη. Καλό διάβασμα και καλές αποφάσεις :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Σωστός ο βρυκόλακας!!!:D

κατάλαβε αμέσως το επίπεδο (εγκεφαλογράφημα) του φόρουμ μας

και

πρώτα θα γίνει ένας ρέκτης της κυνολογίας και μετά θα διαλέξει τον τέλειο σκύλο(για ένα βρυκόλακα) απο τον τέλειο εκτροφέα (για σκύλους,όχι βρυκόλακες)

Καλό διάβασμα-καλές λογομαχίες και καλή τύχη

Δες και τα κοκόνια:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες Δημητρη :)
Με τους βρυκολακες μαλλον ταιριαζουν οι λυκοι, οπότε μπορεις να ξεκινησεις να ψαχνεις ποιμενικα, κατα προτιμηση μαυρα :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.575
Athens
Επίσης ταιριάζουν τα γαλλικά μπουλντόγκ γιατί έχουν αυτιά νυχτερίδας...

Δείτε κι εδώ...

(Children of the niiiiiiiiiiiight.... μπρρρρρ!)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες Δημητρη!

Εγω γιατι εχω μια ταση παντα να συμφωνω με τον Αρη (harryf3) για τις προτιμησεις μας στα σκυλια!

:D:D:D

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
καλως τον δημητρη,
μεχρι να αποφασισεις... και αν θες βοηθεια θα πρεπει να τα μαρτυρησεις ολα πριν σε βγαλουμε στον ήλιο......
τροπος ζωης γρηγορα...( κατοικια, ηλικια, σπουδες, εργασια, χομπυ, κοινωνικες δραστηριοτητες) ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!
να σου πουμε εμεις τι σκυλο θα παρεις.... σιγα μην σε αφησουμε να αποφασισεις....:p:p:p:p:p

brikolakas1978

New Member
26 Φεβρουαρίου 2010
3
0
Καλως ηρθες Δημητρη :)
Με τους βρυκολακες μαλλον ταιριαζουν οι λυκοι, οπότε μπορεις να ξεκινησεις να ψαχνεις ποιμενικα, κατα προτιμηση μαυρα :D
Νατος ο harryf3,με καταλαβε αμεσως:).Αν σου πω οτι ο λογος για τον οποιο αρχισα να το "σκεφτομαι" το θεμα, ηταν η παρακατω foto?Ελπιζω μονο να ξενυχταει και αφτος:D:D

καλως τον δημητρη,
μεχρι να αποφασισεις... και αν θες βοηθεια θα πρεπει να τα μαρτυρησεις ολα πριν σε βγαλουμε στον ήλιο......
τροπος ζωης γρηγορα...( κατοικια, ηλικια, σπουδες, εργασια, χομπυ, κοινωνικες δραστηριοτητες) ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!
να σου πουμε εμεις τι σκυλο θα παρεις.... σιγα μην σε αφησουμε να αποφασισεις....:p:p:p:p:p
Θεσσαλονικη ειμαι,ετων 32,ηλεκτρολογος μηχ.,εργασια part-time (σε απλα Ελληνικα...δεν δουλευω ακομα),απο χομπυ φανατικος με τον υπολογιστη (παιχνιδια,ιντερνετ κτλ).Μην φανταστεις βεβεα τιποτα τετοιο:D

Οπως καταλαβενεις, ειμαι ακομα σε μεταβατικο σταδιο της ζωης μου:p...για αφτο και το "θεωρητικο" ενδιαφεροω περι των σκυλων!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μη στενοχωριεσαι καθολου! Το γκρενενταλ εχει τοση ενεργεια που θα ξενυχταει σιγουρα μαζι σου :D
Απο τα πιο ομορφα σκυλια που υπαρχουν :)

DIMSAR

Member
21 Φεβρουαρίου 2010
22
0
44
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλωσήρθες συνονόματε και εύχομαι γρήγορα διπλος(με τετράποδο εννοώ αν και ο φίλος μου που είναι παντρεμένος λέει ότι δεν έχει δίαφορά:D:D:D-γνωστός σωβινιστής)!!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες brikolaka!

με ένα γκρένενταλ δεν θα έχεις και πολύ χρόνο για παιχνίδια στον υπολογιστή εκτός αν το μάθεις και παίζεται παρέα...γιατί ένα γκρένενταλ μπορεί να κάνει τα πάντα.....ακόμα και αυτό!!!:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα κοκόνια τα κοίταξες?
είναι πανάρχαια φυλή και μην εκπλαγείς αν αργότερα ανακαλυφτεί ότι είχε κοκόνια και ο Κόμης Δράκουλας:D
πολλά τα χρόνια κατάλαβες και όλα είναι πιθανά
:)