χαχα...μαζευόμαστε οι καμμένοι βλέπωΚαι πολύ σωστά κάνεις!
Πάντως, νομίζω, ότι είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου], παρά να χαλάσει το λουρί, σε περίπτωση τέτοιου τραβήγματος.
χαχα...μαζευόμαστε οι καμμένοι βλέπωΚαι πολύ σωστά κάνεις!
Βρε απιστε θωμα το πολυ πολυ να εχουμε νεα ποστ με εναερια ακροβατικα και να βαζουμε βαθμους αλλα Κωσταλα για τολουπ, μπακ φλιπ κπλΩραία...τώρα κάνεις εσύ με μένα, οτι κάνω εγώ τόση ώρα με την Estranged. Εγώ με την Θεσ/νικιά τουλάχιστον, καταλαβαινόμαστε. Εσύ...ποιά η εμπειρία σου, σε δαιμονισμένα, κοπελλιά;
Κοίτα...το περιορισμένο περιβάλλον, δεν παίζει ρόλο. Οπου και να γίνεις ρεζίλι, το ίδιο είναι Πίστεψέ με...δεν υπάρχει απολύτως καμμία περίπτωση, όπου μα όπου και να είναι δεμένος, να μην τον κρατάω συγχρόνως, οπωσδήποτε και με το χέρι. Καμμία όμως. Trust me...
Γιατί άμα είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις ολοκληρωμένα, τι, μισές δουλειές??είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου]
Μούμπλε μούμπλε... Πες μου και τι θα γίνει μόλις συναντήσετε μισητό εχθρό και βλέπουμε.Wow @Estranged μόλις δοκιμασα το χιαστί!!!! Η αλήθεια είναι οτι κάναμε το γύρο του τετράγωνου χωρίς να συναντήσουμε κανά μισητό εχθρό. Παρολα αυτά εντυπωσιακά καλά, στρατιώτης μιλάμε!!!!! Και κάτσε και κάτω και απ'ολα!!
Οχι, δεν ειναι γιατι θα το καταλαβω οτι παει να κανει χαζομαρα... αλλα τι να το κανω αν το κρατησω και μεινω με το.... λουρι στο χερι ?Πάντως, νομίζω, ότι είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου], παρά να χαλάσει το λουρί, σε περίπτωση τέτοιου τραβήγματος.