Hands-Free λουρί

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Και πολύ σωστά κάνεις!
χαχα...μαζευόμαστε οι καμμένοι βλέπω :D
Πάντως, νομίζω, ότι είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου], παρά να χαλάσει το λουρί, σε περίπτωση τέτοιου τραβήγματος.

• Like
Reactions: johnk

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωραία...τώρα κάνεις εσύ με μένα, οτι κάνω εγώ τόση ώρα με την Estranged. Εγώ με την Θεσ/νικιά τουλάχιστον, καταλαβαινόμαστε. Εσύ...ποιά η εμπειρία σου, σε δαιμονισμένα, κοπελλιά; :D

Κοίτα...το περιορισμένο περιβάλλον, δεν παίζει ρόλο. Οπου και να γίνεις ρεζίλι, το ίδιο είναι :ROFLMAO: Πίστεψέ με...δεν υπάρχει απολύτως καμμία περίπτωση, όπου μα όπου και να είναι δεμένος, να μην τον κρατάω συγχρόνως, οπωσδήποτε και με το χέρι. Καμμία όμως. Trust me...o_O
Βρε απιστε θωμα το πολυ πολυ να εχουμε νεα ποστ με εναερια ακροβατικα και να βαζουμε βαθμους αλλα Κωσταλα για τολουπ, μπακ φλιπ κπλ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου]
Γιατί άμα είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις ολοκληρωμένα, τι, μισές δουλειές?? :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mareco

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Wow @Estranged μόλις δοκιμασα το χιαστί!!!! Η αλήθεια είναι οτι κάναμε το γύρο του τετράγωνου χωρίς να συναντήσουμε κανά μισητό εχθρό. Παρολα αυτά εντυπωσιακά καλά, στρατιώτης μιλάμε!!!!! Και κάτσε και κάτω και απ'ολα!!

Μάλλον βρήκα hands free για το τρέξιμο. Θενκς Μαρεκο

• Like
Reactions: Orilis and mareco

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Wow @Estranged μόλις δοκιμασα το χιαστί!!!! Η αλήθεια είναι οτι κάναμε το γύρο του τετράγωνου χωρίς να συναντήσουμε κανά μισητό εχθρό. Παρολα αυτά εντυπωσιακά καλά, στρατιώτης μιλάμε!!!!! Και κάτσε και κάτω και απ'ολα!!
Μούμπλε μούμπλε... Πες μου και τι θα γίνει μόλις συναντήσετε μισητό εχθρό και βλέπουμε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πάντως, νομίζω, ότι είναι πιθανότερο να πάθεις ολική εξάρθρωση άκρου [όχι καρπού ή αγκώνα ή ώμου], παρά να χαλάσει το λουρί, σε περίπτωση τέτοιου τραβήγματος.
Οχι, δεν ειναι γιατι θα το καταλαβω οτι παει να κανει χαζομαρα... αλλα τι να το κανω αν το κρατησω και μεινω με το.... λουρι στο χερι ? :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Εγώ πάντως θα πάρω ένα καινούριο λουρί που έχει βγει, στερεώνεται στο μπράτσο και σε ώρα ανάγκης σου παίρνει και την πίεση. Θα μου χρειαστεί σίγουρα! :p