Hands-Free λουρί

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν με θέλεις με το Ρασάκο δίπλα σου μας βλέπω και τις δυο κάτω. Μα κρατάς κανονικά απλά το μακρυνάρι (μετά συγχωρήσεως) που περισσεύει, αντί να το έχω ανοικονομητο παντού το περνάω χιαστί. Την δύναμη, αν χρειαστεί την εφαρμόζω με το χέρι. Σπανιότατα έχει μεταφερθεί δύναμη στο σώμα. Άσε που το συγκεκριμένο λουρί με βολεύει αν πάω μαζί του για καφέ. Δέσιμο γύρω από το μπούτι κι άμα μπορεί ας κάνει κιχ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Εγώ το δάχτυλο του αριστερού χεριού βάζω στο κρικάκι και με το δεξί κρατάω κανονικά το λουρί. Όχι έτσι σκέτο, χαλαρουίτα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ε, φαντάσου αυτό ακριβώς κι ένα ακόμα πέρασμα χιαστί στο σώμα σαν να φοράς τσάντα ταχυδρόμου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Δέσιμο γύρω από το μπούτι κι άμα μπορεί ας κάνει κιχ
Ο Χριστός!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιανού το μπούτι; Το δικό σου ή το δικό του; :confused:
Παιδιά...πολλοί κουλοί ιδιοκτήτες, μαζευτήκαμε σ'αυτό το θέμα :eek::ROFLMAO:

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ακριβως αυτο που λεει το μαρεκο λεω. Κοιτα @Estranged για σκυλο που εχει μπει μεσα του ο εξαποδω ή για σκυλο που δεν εχει καμμια εκπαιδευση σε λουρια δεν κανει. Το εχω δει ομως να λειτουργει σε ατιθασα σκυλια και να μην τραβανε του σκοτωμου. Πιθανολογω επειδη δεν εχουν συνεχως την δραση αντιδραση που εχουν με το κανονικο λουρι, δεν παιρνουν feedback δηλαδη. Επισης το οτι εχεις τα χερια ελευθερα και μπορεις να τα χρησιμοποιεις για να κατευθυνεις τον σκυλο εκπαιδευτικα, να κρατας παιχνιδια ή λιχουδιες, ειναι extra bonus.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Επισης το οτι εχεις τα χερια ελευθερα και μπορεις να τα χρησιμοποιεις για να κατευθυνεις τον σκυλο εκπαιδευτικα, να κρατας παιχνιδια ή λιχουδιες, ειναι extra bonus.
Αυτό πράγματι, είναι στα "συν" του όποιου hands-free λουριού. Αλλά matilda μου, με σκυλιά όπως όλων των...καμμένων προλαλησουσών [έτσι γράφεται μωρέ;], δεν παίζει σκέτο hands-free. Ούτε για πλάκα. Μόνο, για να γελάνε οι περαστικοί :oops:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο Χριστός!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιανού το μπούτι; Το δικό σου ή το δικό του; :confused:
Παιδιά...πολλοί κουλοί ιδιοκτήτες, μαζευτήκαμε σ'αυτό το θέμα :eek::ROFLMAO:
Το δικό μου φυσικά! Μια φορά είχα κάνει το λάθος να τον δέσω στην καρέκλα και πήρε μαζί του κι εμένα και την καρέκλα. Ευτυχώς τον πρόλαβε ο συμβίος.. Από τότε μπούτι κι Άγιος ο Θεός

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βρε καμε μια δοκιμη σε περιορισμενο περιβαλλον για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Μπορει να εκπλαγεις! Και μην το πληρωσεις. Παρε κρικο ορειβατικο δεστον στο λουρι και στην ζωνη σου, και βλεπεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ωραία...τώρα κάνεις εσύ με μένα, οτι κάνω εγώ τόση ώρα με την Estranged. Εγώ με την Θεσ/νικιά τουλάχιστον, καταλαβαινόμαστε. Εσύ...ποιά η εμπειρία σου, σε δαιμονισμένα, κοπελλιά; :D

Κοίτα...το περιορισμένο περιβάλλον, δεν παίζει ρόλο. Οπου και να γίνεις ρεζίλι, το ίδιο είναι :ROFLMAO: Πίστεψέ με...δεν υπάρχει απολύτως καμμία περίπτωση, όπου μα όπου και να είναι δεμένος, να μην τον κρατάω συγχρόνως, οπωσδήποτε και με το χέρι. Καμμία όμως. Trust me...o_O

• Like
Reactions: Serge

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
+ ότι εμένα σε περιορισμένο περιβάλλον είναι άλλο σκυλί. 1000% υπάκουο. Έξω δαιμονίζεται.

Α και το μεγάλο μου δράμα: έξω τον νοιάζουν ΜΟΝΟ τα άλλα σκυλιά. Τίποτα άλλο. Τί-πο-τα. Μπριζόλα να του κουνήσεις στη μύτη, όλα του τα παιχνίδια να φέρεις, δεν τον νοιάζει. Τι να το κάνω λοιπόν το hands free για να χω τα χέρια ελεύθερα για λιχουδιές.. Τώρα που άρχισε να ακούει σιγά σιγά, ακούει απλά για "να μου κάνει τη χάρη".

• Like
Reactions: mareco

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.269
Εχεις δοκιμάσει, να βάλεις τα κλάμματα; :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ναι, του χω κάνει σπίτι ψεύτικη κλάψα μπας και ευαισθητοποιηθεί. Σπίτι κιόλας που έτσι κι αλλιώς με ακούει. Στα τέτοια του πραγματικά. 3 σκυλιά πριν από αυτόν έπιανε πάντα, είχαν ευαισθησίες τα σκυλιά, αυτός αναίσθητος!

• Like
Reactions: mareco

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
To θέμα ειναι στο τελος να υπάρχει και η ζώνη και η μέση, και οι σπόνδυλοι στη θέση τους!!! Αν και λόγω ογκου της μικρής δεν εχω θέμα να με τραβήξει, δεν μου δίνουν εικόνα "ασφαλειας" αυτά στη μέση.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
. Εσύ...για ποιόν το θέλεις μάνα μου;

*** Παιδιά, χωρίς πλάκα...δοκιμάστε το μια φορά το χιαστή. Οχι μόνο του, ξαναλέω. Σε συνδιασμό με το γερό πιάσιμο στο χέρι. Ετσι...από περιέργεια :rolleyes:
Για τον γνωστο-αγνωστο...
Θα το δοκιμασω το χιαστί, αφού με προκαλεις

Με ένα καλό ορειβατικό carabiner στη ζώνη έχετε το καλύτερο handsfree ;)
Ωχ αμάν θα ξεβρακωθουμε κιολας

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
To θέμα ειναι στο τελος να υπάρχει και η ζώνη και η μέση, και οι σπόνδυλοι στη θέση τους!!! Αν και λόγω ογκου της μικρής δεν εχω θέμα να με τραβήξει, δεν μου δίνουν εικόνα "ασφαλειας" αυτά στη μέση.
Είσαι και δυο μέτρα θεά με μέση δαχτυλί και δέρμα αλαβάστρινο, σε τσαλακώνει και τσιουάουα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aπο οτι βλεπω το μηκος ειναι 1,10, μια χαρα. Το θεμα ειναι αλλο . Εαν μια στο εκατομ. τραβηξει ειναι γερο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Aπο οτι βλεπω το μηκος ειναι 1,10, μια χαρα. Το θεμα ειναι αλλο . Εαν μια στο εκατομ. τραβηξει ειναι γερο?
Ναι. Ετσι δείχνει. Οτι είναι γερή κατασκευή. Αλλά για κανονικά σκυλιά. Για τα άλλα, δεν παίρνω όρκο. Σίγουρα, δεν πρόκειται να ξεχαρβαλωθεί με την μία. Ούτε καν με τις πολλές. Αλλά αν είναι μόνιμη η κατάσταση του τραβήγματος, δεν ξέρω.

• Like
Reactions: johnk