H αδέσποτη φάτσα μου!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καλα μιλαμε παω να τρελαθω!!!!Ο Ορφεας που κατεληξε σε Τζοκερ και μετα σε Κασπερ(και επιτελους εμαθε να γυριζει σε αυτο), τελικα μπορει να ειναι Κασπερινα!!!:eek:Τι θελω να πω....?Οτι μαλλον ειναι κοριτσι!!!Οσοι βλεπουν το κουταβι λενε οτι ειναι θηλυκο...Οταν ειχα παει στον κτηνιατρο δεν μου ειπε κατι για το φυλο του κουταβιου, ισως να ακουγε εμενα που τον φωναζα με αρσενικο ονομα και να υπεθεσε οτι ειναι αγορι, αλλα και παλι δεν ξερω..Αυριο θα παμε να κανουμε το δευτερο εμβολιο και θα μαθουμε την αληθεια..Εγω παλι νομιζω οτι ειναι αρσενικο, θα δουμε..:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εεεεεεε.......δεν ακολουθώ...το φύλο του κουταβιού σου δεν ξέρετε;

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Αν με ρωτησεις εμενα θα σου πω οτι ειναι αγορι, αλλα καποιοι αλλοι δεν συμφωνουν, τωρα μην νομιζεις οτι αυτοι οι αλλοι ειναι και σχετικοι...Δεν ξερω θα δουμε.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πώς το κατάφερες αυτό βρε DogzLover? :confused:

Είναι εύκολο να καταλάβεις το φύλο του κουταβιού, ακόμα και όταν είναι νεογέννητο.

Δες εδώ και εδώ.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Σε ευχαριστω πολυ Xotikouli, δεν τα παω καλα με τις διαγνωσεις φυλου..Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να το καταλαβω, δεν ειναι τοσο εμφανεσ στο δικο μου οσο στις φωτο των λινκ που μου εδωσες.αλλον αγορι, συνεχιζω να επιμενω, εγω..Συντομα μαθουμε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Xαχαχαχα ακομα να μαθουμε τι ειναι αυτο το κουραμπιεαδακι? Δε το βγαζεις μια φωτο τανασκελα να σου πουμε καλε??:p

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Καλέ, δίκιο έχει η Αμαλία :) Αν δεν πήγες σε γιατρό, βάλε φωτό να κάνουμε εμείς διάγνωση χαχαχ!

Πέρα από την πλάκα, είχες νέα τελικά;

Last edited:

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Πηγε πισω μια μερα το ραντεβου με τον κτηνιατρο και ετσι πηγαμε σημερα...
Και μας ειπε οτι ειναι......ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!χαχαααχ
Εχω βρει ηδη ονομα, Greta.Κατα τα αλλα τα ιδια, τιποτα δεν εχει αλλαξει..:p:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το μυστηριο λύθηκε! :D

(καποτε είχαμε βρει ένα γατακι ολομαυρο, αποφασιμε να κρατησουμε και το βγαλαμε Μιτσο, μετα απο κανενα μηνa καταλαβαμε οτι ο Μιτσος ήταν τελικα Μιτση, ευτυχως το ονομα μπορουσε να "γυρισει" σε θυληκο- σκεφτειτε να το βγαζαμε Μπαμπη :p )

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ωωωωω, τελικά θα έχουμε άλλον έναν κορίτσαρο στην παρέα; :):):):)
Να μας ξανα-ζήσει η Γκρέτα πλέον ;)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αν θες τη γνώμη μου, καλύτερα που είναι κοριτσάκι ;)

(Κι ας πέσουν να με ..φάνε οι γονείς των αρσενικών Χιχιχιχ :). Είμαι κι εγώ μία)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Και εγω κοριτσι ηθελα, αλλα ηταν το θεμα της περιοδου που με προβληματιζε, και κανενας αλλος λογος.Βασικα πιστευω πως αγορι-κοριτσι(αφεντικο-σκυλος) τα πανε καλυτερα μεταξυ τους και τα σκυλια ειναι πιο πολυ υπακουα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και εγω κοριτσι ηθελα, αλλα ηταν το θεμα της περιοδου που με προβληματιζε, και κανενας αλλος λογος.Βασικα πιστευω πως αγορι-κοριτσι(αφεντικο-σκυλος) τα πανε καλυτερα μεταξυ τους και τα σκυλια ειναι πιο πολυ υπακουα.
Ρε παιδιά, τι γενικεύσεις είναι αυτές?? Δεν ισχύουν αυτά. Εξαρτάται απο τον εκάστοτε χαρακτήρα του ανθρώπου και του σκύλου.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Dogzlover,

Μην ξεχάσεις τη στείρωση!! Με την πρώτη περίοδο, κατευθείαν συνεννόηση με τον κτηνίατρό σου.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Σιγουρα και πανω απο ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης, αλλα εχω ακουσει και εχω διαβασει επισης οτι αρσενικα συγκρουονται με τα αρσενικα αφεντικα τους για θεματα ιεραρχιας, και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινονται ανυπακουα.