H αδέσποτη φάτσα μου!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Και πανω που νομιζα οτι δεν θα βρω κανα κουταβακι να εχω και εγω, σημερα βρηκα μια φατσα, αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε:D:DΕχω τρελαθει μαζι του, μαλλον ειναι αγορακι και μικροτερο απο 2 μηνων.
Χρειαζομαι βοηθεια..
1. Να του δινω γαλα?Αν ναι, ποσες φορες την μερα?
2. Κοιμαται παρα πολυ..ειναι φυσιολογικο?Και επισης αφοδευει συχνα, του αλλαζω συνεχεια την εφημεριδα γτ ειναι..κατουρημενη.
3. Οταν τρωει τρεμει λιγο ολο του το σωμα στην αρχη, αλλα μετα απο λιγο σταματαει.
Ειναι κατασπρος και κουκλος, πειτε μου πως να βαλλω φωτο:confused: Τωρα κοιμαται..:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Απο μηνα και πανω νομιζω μπορεις να του δινεις ξηρα τροφη ειδικη για κουταβακια! και οπωσδηποτε να το πας σε εναν κτηνιατρο για εμβολια, αποπαρασιτωση και να δει αν ειναι καλα στην υγιεα του!
Για φωτογραφια πατας το εικονιδιο εισαγετε εικονα και μετα την ψανεις απο το κομπιουτερ σου που την εχεις αποθηκευμενη και την ανεβαζεις! Δεν ειναι δυσκολο!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μπράβο σου που τελικά τα κατάφερες :)
Να σου πω ότι εισαι τυχερός που κοιμάται συνέχεια, διότι η δικιά μου μικρούλα είναι όλο ταρζανιές και ..νιαουρίσματα! Τρίτο βράδυ που δεν έχω κλείσει μάτι ;)
Να σου ζήσει!
Κατευθείαν σε κτηνίατρο για αποπαρασίτωση, εμβόλια κλπ.
Για φαγητό πάρτου κροκέτες για κουτάβια κι αν δεν μπορει να τις μασήσει, μούλιασέ τις πρώτα σε χλιαρό νερό.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ok ευχαριστω, Darkness και εγω το βραδυ δεν κλεινω ματι..την μερα κοιμαται αλλα σαν ερθει το βραδυ...ουρλιαζει!:eek::p

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Σορυ, αλλα το κουταβι πρεπει να πινει γάλα μέχρι 2 μηνων. Αν θες μουλιαζε την ξηρα με γαλατακι (κατα προτιμηση υποκατάστατο). Όλα τα υπολοιπα που σου ειπαν παραπάνω ειναι σωστα. Ειναι λογικο πάντως να αφοδεύει συχνα, γιατι ειναι πολυ μικρο (μικρο ζωάκι-μικρη κυστη), θα το ανεχτεις λιγακι. Όσο για το οτι κοιμάται συχνα, επίσης λογικό. Μέχρι 1,5 μηνων κοιμουνται ανα 2ωρο περιπου για μιση με μια ώρα. Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσει.!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ρε συ ειναι πολυ μικρο αυτο!!! Αχουτο σαν κουραμπιεδακι ειναι!!!
Που το βρηκες?

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Αυτες οι φωτο ειναι οταν ειχε κανει μπανιο, αν το δεις ειναι ποιο φουντωτο το τριχωμα του!Μαλλον θα γινει αρκουδοσκυλακι.Ειναι αδεσποτο που το βρηκαμε με εναν φιλο μου, και το πηρα εγω!Μονο οπλα που δεν βγαλαμε για το ποιος θα παρει τον κουταβο:D!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αυτες οι φωτο ειναι οταν ειχε κανει μπανιο, αν το δεις ειναι ποιο φουντωτο το τριχωμα του!Μαλλον θα γινει αρκουδοσκυλακι.Ειναι αδεσποτο που το βρηκαμε με εναν φιλο μου, και το πηρα εγω!Μονο οπλα που δεν βγαλαμε για το ποιος θα παρει τον κουταβο:D!
Xαχαχχα... Γιατι ειναι μαλλον αγορακι? Δε μπορειτε να καταλαβετε?
Στο κτηνιατρο πηγατε? Πρεπει να κανει αποπαρασιτωση!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλώς τον, τον Ορφέα!!!!

Είναι κούκλος, είσαι πολύ τυχερός που τον βρήκες πριν χαθεί αυτή η ψυχούλα στους δρόμους.

Να σου ζήσει και να περάσετε και οι 2 πολλά υγιή και ευτυχισμένα χρόνια!!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ευχαριστω πολυ, αγορακι ειναι!Το καταλαβαμε..Ναι πηγα με και στον κτηνιατρο και μας το ειπε και αυτος

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Μπράβο- μπράβο!!!!!!!!!
Όσο για τη τροφή ψάξε το λίγο, κάνε την έρευνά σου....
Να τον χαίρεσαι τον μικρο!!!!!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Χιονο-φατσα! Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα γινει οταν μεγαλώσει! Να σου ζησει!!!

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ο συνονόματός σας σας εύχεται καλή συμβίωση!
Να σου ζήσει!
Είναι όντως σα ψεύτικο! Και για πολύ ζούπηγμα! :)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ευχαριστουμε πολυ παιδια, σας ακουω που μου λετε πως ειναι για ζουπηγμα και συνεχεια τον παιρνω αγκαλια και τον αρχιζω στα χαδια:D:shock::D

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μα έτσι πρέπει ;)
Αμοιβαία τα αισθήματα, γουστάρεις εσύ ζούπηγμα, γουστάρει αυτός αγκαλίτσες :)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι κατι μεταξυ καυκασιου και ποιημενικου κεντρικης ασιας!Προβλεπεται να γινει τερας :eek:!Γουσταρωωω!!! :D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μην το θεωρήσεις δεδομένο πάντως και απογοητευτείς αν δεν μεγαλώσει πολύ τελικά... ;)
Να το χαίρεσαι!