Guard dog Attack training German Shepherd/Malinois k9-1.com k91dogtraining

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και το κυνηγοσκυλο στο σπιτι ηρεμο ειναι οταν παει ομως στο βουνο τρελλαινετε,εγω εννοω τους αστυνομικους σκυλους που ειναι για φασαριες σε μαζες(βλεπε γηπεδο)στον σταθμο του Ντορτμουντ π.χ. οταν περιμενουν οπαδους ομαδων κανουν σαν τρελλα με τα φιμωτρα(οπως τα κυνηγοσκυλα στο βουνο,τρεμουν ολοκληρα)και δεν προσπαθει κανενας να τα ηρεμησει,δεν μπορει και δεν πρεπει εκει να πει καποιος στο σκυλι να καθισει ησυχα,πρεπει ανα πασα στιγμη να ειναι ετοιμο ΠΑΣ ΑΟΥΦ(προσεχε)του λενε στα Γερμανικα για να ειναι στην τσιτα.
Δεν περπατανε ουτε καν ΦΟΥΣ τραβανε σαν τρελλα και πηδανε μπροστα,εχει και αυτο τον σκοπο του.
Σε εναν κοκκαλιαρη πορτιερη πολλοι δοκιμαζουν,σε μια ντουλαπα λιγοτεροι,ο κοκκαλιαρης πρεπει να χτυπησει,η ντουλαπα πακεταρει εχει εκτοπισμα,αυτο σημαινει οτι πρεπει σκυλος να αποτρεπει,να λειτουργει κατα καποιον τροπο αποτρεπτικα,προληπτικα.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Οι αστυνομικοί σκύλοι για "συγκράτηση μάζας" είναι εντελώς ξεχωριστή κατηγορία. Αυτό ήθελα να επισημάνω πριν.

Η εκπαίδευσή τους είναι γύρω από το να είναι υπερβολικά επιθετικοί (κι αποτελεσματικοί) με φίμωτρο.
Δεν κάνουν για περιπολία αυτοί οι σκύλοι και σε καμία περίπτωση δεν είναι η εικόνα που θέλω να έχει κανείς στο μυαλό του όταν σκέφτεται "σκύλος της αστυνομίας" (εκτός αν είναι κακοποιός!). Είναι ΠΟΛΥ μικρό κομμάτι των σκύλων της αστυνομίας (και μάλιστα ανύπαρκτο στις περισσότερες χώρες με αστυνομικούς σκύλους).

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω θα ηθελα να ξερω πώς ζουνε την καθημερινοτητα τετοια σκυλια. Ολη μερα μαντρωμενα για να εχουν καταστροφικη ταση και επειδη επιπλεον ειναι ανεξελεγκτα? (ειναι ανεξελεγκτα?)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Εγω θα ηθελα να ξερω πώς ζουνε την καθημερινοτητα τετοια σκυλια. Ολη μερα μαντρωμενα για να εχουν καταστροφικη ταση και επειδη επιπλεον ειναι ανεξελεγκτα? (ειναι ανεξελεγκτα?)
Αυτο θα μπορουσε να στο απαντησει καποιος που εχει εμπειρια απο τετοια σκυλια. Αρα κανεις εδω περα..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ το έχω δηλώσει....από εκπαιδεύσεις, αστυνομικούς σκύλους και τέτοια έχω μαύρα μεσάνυχτα....

Στο βιντεάκι πάντως, εγώ τα σκυλιά δεν τα βλέπω τόσο ανεξέλεγκτα....
Στοχεύουν προς το πλήθος απέναντι και δεν πολυγαυγίζουν προς αυτούς που στέκονται αριστερά και δεξιά, όπως επίσης δεν πολυασχολούνται με τους αστυνομικούς που περνάνε ανάμεσά τους σε κάποια φάση.....

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Στην καθημερινοτητα τους οι σκυλοι εκτονωνονται και παιζουν οπως και αλλοι σκυλοι ή εκπαιδευονται στα καθηκοντα τους. Η εκπαιδευση των Αγγλων δεν εχει να κανει με αμυντικα ενστικτα και ιδιαιτερα τους σκυλους του ανωτερω βιντεο. Εχω εκπαιδευτει μαζι τους στην Αγγλια (Melton Mowbray) για ενα μηνα και σε πληροφορω οτι οι Γερμανοι ειναι πιο δυναμικοι απο τους Αγγλους. Στον ελεγχο πληθους ο σκυλος λειτουργει πρωτα ως αποτρεπτικο στοιχειο και δευτερον ως αρπαγα και οχι ως καταστολεας! Δυστυχως κανενας δεν ξερει να ερμηνευσει μια εικονα αλλα ξερει πολυ καλα να κατηγορει την χρηση των σκυλων στον ελεγχο. Στις καταστασεις αυτες ο σκυλος χρησιμοποιειται σαν αποτροπη και εφοσον διαταξει ο επικεφαλης αξιωματικος(on scene commander).
Ολοι οι σκυλοι ειναι εκπαιδευμενοι με κονγκ και μανικια (εχουν καταργησει τη φορμα επιθεσης).

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δεν νομιζω να κατηγορησε κανεις. Στο video τα σκυλια φαινεται οτι δουλευουν σωστα με τη μορφη που αναφερεις. Αποτρεπτικα δηλαδη, και κατοπιν εντολης - αρπαγη. (την πατησε ενας :D ) Ειναι λογικο παντως οτι οι συγκεκριμενοι σκυλοι δεν ειναι τυχαιοι, ουτε εχουν καμια σχεση με σκυλο φυλακα, σωματοφυλακα ή σπορ. Φανταζομαι οτι η εκτροφη τους ειναι αποκλειστικα για τετοια δουλεια - αντιθετα με το "μαλι" του αρχικου video. (?)

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Δεν νομιζω να κατηγορησε κανεις. Στο video τα σκυλια φαινεται οτι δουλευουν σωστα με τη μορφη που αναφερεις. Αποτρεπτικα δηλαδη, και κατοπιν εντολης - αρπαγη. (την πατησε ενας :D ) Ειναι λογικο παντως οτι οι συγκεκριμενοι σκυλοι δεν ειναι τυχαιοι, ουτε εχουν καμια σχεση με σκυλο φυλακα, σωματοφυλακα ή σπορ. Φανταζομαι οτι η εκτροφη τους ειναι αποκλειστικα για τετοια δουλεια - αντιθετα με το "μαλι" του αρχικου video. (?)
δεν εχει να κανει με εκτροφη τοσο οσο με την επιλογικη διαδικασια και την εκπαιδευση που θα λαβει ο καθε σκυλος. Και φυσικα τις διαδικασιες αξιολογησης που ειναι πολυ αυστηρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97