Και που το βλεπεις εσυ οτι ξεκινησε καλα; Αυτο σε ρωτησα.+1000 ειπες το πιο σωστο και εγω αυτο λεω τοση ωρα οτι ξεκινησε αρκετα καλα και αντι να την συμβουλεψουμε την φαγαμε
Απο εκτροφειο στο Βελιγραδι.συγγνωμη berna απο που πηρες εσυ σκυλο αν επιτρεπεις?
Τοτε ειχε, τωρα δεν τη βρισκω. Μαλλον εχει λυξει.εχει καποια σελιδα στο νετ?
Ειχε ενα αρσενικο και τρια θηλυκα, κουταβακια απο δυο γεννες, τα πρωτα ηταν τριων, τα δευτερα δυο μηνων.καλα δεν πειραζει θα ξερεις εσυ. ποσα σκυλια ειχε το εκτροφειο; πως ξερεις οτι το pedigree σου δεν ειναι πλαστο? ειδες εξετασεις γονιων για ασθενειες κληρονομικες απο εγκεκριμενο γιατρο της fci ? διακρισεις απο εκθεσεις μορφολογιας-εργασιας ειχαν οι γεννητορες?
το πεντιγκρεε δεν λεει τπτΠαρολα αυτα γιατι οταν ειχα επικοινωνησει μαζι τους μου ειπαν οτι αναμενεται γεννα αλλα απο γονεις χωρις pedigree?Σημαινει οτι εκτρεφει και σκυλια χωρις πεντιγκρι (ασχετως αν εχει σκυλια με πεντιγκρι).Ειναι λογικο αυτο για ενα καλο εκτροφειο?Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες Sara και να ειναι σωστο το εκτροφειο.
Λεει πολλα.το πεντιγκρεε δεν λεει τπτ
Καλα οτι να ναι!!Σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ή μαλλον αυτα που μαθαμε απο εδω!το πεντιγκρεε δεν λεει τπτ
Λέει ότι εγώ η Μαριγούλα, παίρνω δύο σκυλιά ότι-νά-ναι και βγάζω κουτάβια ότι-να-ναι και δώσμου εσύ 1000 Ευρώ για καθένα από αυτά. Ή αλλιώς σου πουλάω Fiat Cincuecento 30.000 Ευρώ γιατί του έχω βάλει μπροστά αυτοκόλλητο Ferrari.τι λεει δλδ?
σωστα γιωργο αλλα ειναι καθαροαιμο οποιοδηποτε σκυλι εχει pedigree?κανένα σκυλί δεν είναι καθαρόαιμο εαν δεν έχει πεντιγκρί