Να συμπληρώσω για τα μπαλάκια τωρα που είναι μικρός δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και θα πέσουν τα δόντια αλλά όταν μεγαλώσει να τα αποφεύγεις της μπάλες του τέννις γιατι η κόλλα που έχουν πάνω χαλάνε τα δόντια.
ναι billy, για οσο ειναι μικρος κανουν μονο, και οταν μεγαλωσει μονο στη θαλασσα για να κανει retrieve, που με το νερο ξεπλενονται αλλιως καταστρεφουν το σμαλτο των δοντιων.
συγκεκριμενα το εμαθα σημερα αυτο, σε ενα βιντεο 2.5 ωρες που πηρα απο τον Leeburg που σε παει βημα βημα για κουταβια απο 8 εβδομαδων μεχρι 8 μηνων.
Κλασσική πόζα χαχαχαχαχα!!!!Μου θυμίζει τον δικό μου πάρα πολύ!!!
δεν υπαρχουν τα γ.π. οταν ειναι μωρα ειναι καραγκιοζοφατσε μεγαλες.
Μουρη μεγαλη ο ''τροχονομος''
ακομη δειχνει το στοπ στη μια λωριδα δεν εχει αρχισει ακομη τα πανω κατω και στα 2. αλλα συντομα χααχαχα.
ωραιος ειναι.φατσα πονηρη.να σου ζησει
τα μπαλακια αν ειναι καινουργια καλο ειναι να τα πλυνεις πριν τα δωσεις για πρωτη φορα.
ευχαριστω ζουζουνε, να σαι καλα.
Πολύ φάτσας ο μικρός
!!!
Αυτά τα αυτιά που σηκώνονται πότε το ένα και πότε το άλλο είναι τρέλα......
thnx arrigo. να χαιρεσαι και συ τον δικο
σου
Μην του τα αφήνεις αυτά τα μπαλλάκια που...ξεμαλλιάζονται.
Η έστω μόνο παρουσία σου. Να μην τα καταπίνει αυτά τα...μαλλιά.
Μαλιστα Μαμα!!! με τα μπαλακια παιζει μονο οταν ειμαι εγω παρων. στο crate του εχει ενα Kong για γερικα σκυλια, γιατι το puppy παραειναι μαλακο για αυτον.
Και κάτι ακόμη, για τους φίλους που μου στέλνουν π.μ. και ρωτάνε τιμή και από που τον πήρα, μιας και σήμερα με ρώτησαν για πέμπτη φορά.
Γράφω αναλυτικά τα στοιχειά του εκτροφέα, επωνυμία του εκτροφείου του, καθώς και τοποθεσία.
Τιμή δεν θελω να πω όχι γιατί μου απαγορεύει ο εκτροφέας, αλλα γιατι η τιμη ειναι κατι ρευστο, με μικρες σχετικα αποκλεισεις. αν εγω τον πηρα Χ ποσο, δε σημαινει οτι η γεννα η επομενη θα εχει επεισης Χ. εχει να κανει το κοστος επιβασης, ποιοι ειναι οι γονεις, αν ειναι δικοι του και οι 2 γονεις δηλαδη, η ζευγαρωσε με παγκοσμιο πρωταθλητη, οπως και το επιπεδο του κουταβιου ασχετως της τοκετομαδας.
αυτοι ειναι καποιοι παραγοντες που ρυθμιζουν την τιμη.