Πανεμορφος ο κουταβος και η ιστορια σαν παραμυθι (αφου ειχε αισιο τελος ). Ειναι πραγματικα γλυκας. Και οι γονεις θεοι ετσι. Ειδικα ο πατερας φαινεται τοσο αριστοκρατικος. Σας ευχομαι καλη συμβιωση και με υγεια.
ευχαριστω πολυ για τις ευχες, μη με τσιγγλατε για τον πατερα θα αρχισω να μιλαω και δε θα τελειωνω. ποιημα ανατομιας, και απο τα ωραιοτερα κεφαλια που χω δει, η φωτο που τον τραβηξα εγω τον αδικει.Πανεμορφος ο κουταβος και η ιστορια σαν παραμυθι (αφου ειχε αισιο τελος ). Ειναι πραγματικα γλυκας. Και οι γονεις θεοι ετσι. Ειδικα ο πατερας φαινεται τοσο αριστοκρατικος. Σας ευχομαι καλη συμβιωση και με υγεια.
Αστον, επειδη ειμαστε χαρά θεού και το δείχνουμε θα μας πει για τα ποστ μας????
Αχαχαχαααααααααααα!!!!Καλοι ειστε μωρε, εχετε καποια παραπανισια ποστ, με λιγο μπαλακι, λιγο τρεξιμο θα τα χασετε χαχχαχαχαχα.
Αν αρχίσεις να μιλάς να το κάνεις σε πολλά ποστ, μπας και μας φτάσεις!ευχαριστω πολυ για τις ευχες, μη με τσιγγλατε για τον πατερα θα αρχισω να μιλαω και δε θα τελειωνω. ποιημα ανατομιας, και απο τα ωραιοτερα κεφαλια που χω δει, η φωτο που τον τραβηξα εγω τον αδικει.
Ο σκυλος περαν ενος σημειου δεν δουλευτηκε παραπερα για εκθεσεις και εμεινε εναν φοβερος επιβητορας. Ανετα επαιζε σε κατηγορια VA.
Καλοι ειστε μωρε, εχετε καποια παραπανισια ποστ, με λιγο μπαλακι, λιγο τρεξιμο θα τα χασετε χαχχαχαχαχα.
Θες να στο κλειδώσουν για να βρεις δικαιολογία να μην ποστάρεις.θα δεις τα ποστ μου απο σεπτεμβρη γιατι τωρα κανω διακοπες...και θα τριβεις τα ματια σου. θα μου κλειδωσουν το θεμα. θα κλανει το σκυλι και θα ποσταρω τη μυρωδια.
Εμενα με την προηγούμενη τροφή, τις εκανε και εξαφανιζόταν. Μετα παίρναμε εμεις "μυρωδιά" τι ειχε κάνει.αυτά τα μικρά ειναι θανατηφόρα!!!
o gordon ακομη δε μας εχει κερασει!!!
ενταξει μωρε, μια τζουφια ριξαμε... δε θα το ξανακανουμε. θα καθομαστε ησυχοι.Το θέμα πάντως έχει γίνει...:?