Gordon Vom Haus Ghor

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανεμορφος ο κουταβος και η ιστορια σαν παραμυθι (αφου ειχε αισιο τελος :) ). Ειναι πραγματικα γλυκας. Και οι γονεις θεοι ετσι. Ειδικα ο πατερας φαινεται τοσο αριστοκρατικος. Σας ευχομαι καλη συμβιωση και με υγεια.

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Πανεμορφος ο κουταβος και η ιστορια σαν παραμυθι (αφου ειχε αισιο τελος :) ). Ειναι πραγματικα γλυκας. Και οι γονεις θεοι ετσι. Ειδικα ο πατερας φαινεται τοσο αριστοκρατικος. Σας ευχομαι καλη συμβιωση και με υγεια.
ευχαριστω πολυ για τις ευχες, μη με τσιγγλατε για τον πατερα θα αρχισω να μιλαω και δε θα τελειωνω. ποιημα ανατομιας, και απο τα ωραιοτερα κεφαλια που χω δει, η φωτο που τον τραβηξα εγω τον αδικει.
Ο σκυλος περαν ενος σημειου δεν δουλευτηκε παραπερα για εκθεσεις και εμεινε εναν φοβερος επιβητορας. Ανετα επαιζε σε κατηγορια VA.

Αστον, επειδη ειμαστε χαρά θεού και το δείχνουμε θα μας πει για τα ποστ μας????

Καλοι ειστε μωρε, εχετε καποια παραπανισια ποστ, με λιγο μπαλακι, λιγο τρεξιμο θα τα χασετε χαχχαχαχαχα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλοι ειστε μωρε, εχετε καποια παραπανισια ποστ, με λιγο μπαλακι, λιγο τρεξιμο θα τα χασετε χαχχαχαχαχα.
Αχαχαχαααααααααααα!!!!

Βάλε μας κι άλλες φωτο του κούκλου σου! :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ευχαριστω πολυ για τις ευχες, μη με τσιγγλατε για τον πατερα θα αρχισω να μιλαω και δε θα τελειωνω. ποιημα ανατομιας, και απο τα ωραιοτερα κεφαλια που χω δει, η φωτο που τον τραβηξα εγω τον αδικει.
Ο σκυλος περαν ενος σημειου δεν δουλευτηκε παραπερα για εκθεσεις και εμεινε εναν φοβερος επιβητορας. Ανετα επαιζε σε κατηγορια VA.

Αν αρχίσεις να μιλάς να το κάνεις σε πολλά ποστ, μπας και μας φτάσεις!
Αλλά δεν μπορώ να τα χάσω... το καλοκαίρι ανοιγει την... ορεξη γμτ! Και αντε μετά να κλεισει!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
το ζητησατε σας το παραδωσαμε....
τραβαει...λεμε...
ο gordon με την αδερφη του...
ματαρες μου!!

Οσο για σενα μανταμ που μου λες για τα ποστ... Θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε....(χλαπατσας εν ετη 1994)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μην του κάνεις παιχνίδια κυριαρχίας. Του ξυπνάς / ενισχύεις, ένστικτα που α) δεν ξέρεις ακόμη σε τι βαθμό τα έχει, έτσι κι αλλιώς και β) δεν ξέρεις μεγαλώνοντας, πόσο θα θέλεις αυτά, να είναι τόσο ενισχυμένα.

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
γινονται ελεγχομενα ολα, τοσο οσο, με επιβραβευση και διορθωση γινονται ολα, το σκυλι θα ασχοληθει με αθληματα που απαιτουν πολυ drive, δεν εξαγριωνεται ο σκυλος. Καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο σε αυτα.
Δεν γινεται τιποτα παραπανω απο τις οδηγιες του εκτροφεα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κούκλος ο μικρός!!! Όσο ειναι μικρά κουτάβια οι γπ είναι ακόμα πιο αξιολάτρευτοι!

Φώτο και ποστ θα βάζεις, μπααααααας και κάποτε μας φτάσεις στα ποστ... χλαπάτσα!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
θα δεις τα ποστ μου απο σεπτεμβρη γιατι τωρα κανω διακοπες...και θα τριβεις τα ματια σου. θα μου κλειδωσουν το θεμα. θα κλανει το σκυλι και θα ποσταρω τη μυρωδια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
θα δεις τα ποστ μου απο σεπτεμβρη γιατι τωρα κανω διακοπες...και θα τριβεις τα ματια σου. θα μου κλειδωσουν το θεμα. θα κλανει το σκυλι και θα ποσταρω τη μυρωδια.
Θες να στο κλειδώσουν για να βρεις δικαιολογία να μην ποστάρεις.
Αλλά όχι κύριε... εδώ τρίχα να πέσει, θα τη φωτογραφίζεις και θα ποστάρεις...

btw με τη μυρωδιά κόντεψα να πνιγώ και να μου βγει η μπύρα από τη μύτη...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πολλές μυρωδιές ξαφνικά σε αυτό το thread!

Να σου ζήσει το κουκλί σου! Να έχετε μια υπέροχη, ανέφελη ζωή με υγεία! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αυτά τα μικρά ειναι θανατηφόρα!!!

o gordon ακομη δε μας εχει κερασει!!!
Εμενα με την προηγούμενη τροφή, τις εκανε και εξαφανιζόταν. Μετα παίρναμε εμεις "μυρωδιά" τι ειχε κάνει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi