ο τρόπος απάντησης ήταν σαν να έχεις εμπειρία με όλες τις προαναφερθείσες φυλές (καθώς δεν υπήρξε διευκρίνση) ενω κάτι τέτοιο δεν ισχύει, άρα η απάντηση αυθαίρετη.μιλαω καθαρα απο δικη μου εμπειρια με σκυλια ρατσας πιτμπουλ.Ο θεματοθετης ρωτησε σχετικα με το ποια ρατσα να προτιμησει και εγω απο τη δικη μου σκοπια του εδωσα απαντηση,το αν θα τη λαβει υποψη του ή οχι ειναι δικη του δουλεια.Τα πιτμπουλ ή εστω το δικο μου ειναι ιδιαιτερα δραστηριο εξω,ενω μεσα στο σπιτι ειναι κυρία.Ακομα κι αν λειψω για ωρες απο το σπιτι δεν εχω το παραμικρο προβλημα!με τις αλλες ρατσες δεν εχω εμπειρια(εκτος απο χασκι και λαμπραντορ) αλλα εχω μ αυτη οποτε εκφραζω την γνωμη μου.Το να κρινεις τις γνωσεις που εχω ή την απαντηση που δινω εγω το θεωρω τουλαχιστον ακομψο απο τη στιγμη που δεν με ξερεις και δεν ξερεις την εμπειρια μου,δεν απανταω στο θεμα με ελαφρα την καρδία ουτε μην γνωριζοντας τουλαχιστον για τον δικο μου σκυλο αλλα και για σκυλια της ρατσας της.Δεν απαντω αυθαιρετα,ξερω τι λεω και τι προτεινω.!
αν σε ρωτήσω ποια είναι η πιο ωραία γεύση παγωτό δωδώνη, σοκολάτα, φυστίκι, μάνγκο ή φράουλα και μου απαντήσεις σοκολάτα χωρις να μου πεις οτι δεν έχεις δοκιμάσει τις άλλες, θα θεωρήσω πως έχεις γνώση για όλες και προτείνεις μια εξ αυτών.
δεν κρίνω τις γνώσεις. κρίνω το ότι χωρίς να προϊδεάσεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο για τις όποιες ελλείψεις τους, προτείνεις σαν να έχεις γνώση για όλα όσα τον ενδιαφέρουν. και αυτό είναι 100% αυθαίρετο.
απλή εφαρμογή του λόγου είναι...
τέλος πάντων, ξεκαθαρίστηκε το ποιος τι που ποτε γιατί, και αν ο θεματοθέτης ενδιαφέρεται ακόμη θα ξέρει τις βάσεις όλων των συμβουλών.