δεν επιτρεπεται η απευθεια παραθεση λινκ εμπορικου σκοπου! αυτο θα το κανονισει η ροτι!GRECO said:τα μαστινο υπαρχουν,στην ελλαδα ποτε δεν εγηναν της μοδας.
δεν ξερω να ανεβαζο φοτο στο φορουμ .αν θελετε ριχτε μια ματια στο σιτε μου ******** .τι ενοεις οπως καταντησαν ,?χαρα μου να σου απαντησω σχετικα με την κατασταση σημερα οταν καταλαβω την ερωτηση.
ειμαι πολυ ποιο μικρος απο εσας και ο πλυθηντικος με κανει να νοιωθω αβολα! οχι οτι εχω διαβασει ο ανθρωπος. ειμαι καπου λαθος ?GRECO said:δεν το γνοριζα ,παρακαλω να το βγαλει καποιος.η εικονα που εχετε για την φυλη ειναι απο δικη σασ εμπειρια :?:
δηλαδη θα μπορουσα να παρω ενα μαστινι απο οποιοδηποτε σοβαρο εκτροφεα και θα μπορουσε να με συνοδευει στα χωραφια το πρωι και το βραδυ να φυλαει το σπιτι μου ?GRECO said:για να σας απαντησω ευθεως ,δεν εχουν χασει τον εργασιακο τους χαρακτηρα .μιλαω βεβαια για πραγματικα μαστινο οχι υπερτιπικες σακουλες δερματος η κοκαλιαρικα πετσοποηδοι αγνωστου πατρος.
Και λες να με νοιαζει???sir-elric said:η δευτερη φωτο ειναι ολα τα λεφτα :lol: :lol: ! οποιος ασχετος σας εβλεπε θα σε ειχε περασει για τρελη!!!