GIA SAS

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πριν καμια 15ετια,ειχα τρελαθει στο διαβασμα γι αυτη την φυλη..και ειμαι οντως περιεργη,υπαρχουν ακομη εκεινα τα μαστινο? υπαρχουν,αλλα ποιοι τα εχουν,ε? :p

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
τα μαστινο υπαρχουν,στην ελλαδα ποτε δεν εγηναν της μοδας.
δεν ξερω να ανεβαζο φοτο στο φορουμ .αν θελετε ριχτε μια ματια στο σιτε μου *************.τι ενοεις οπως καταντησαν ,?χαρα μου να σου απαντησω σχετικα με την κατασταση σημερα οταν καταλαβω την ερωτηση.

ROTTIE: O σύνδεσμος αφαιρέθηκε. Στο Dogforum δεν επιτρέπονται τα εμπορικά links.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
GRECO said:
τα μαστινο υπαρχουν,στην ελλαδα ποτε δεν εγηναν της μοδας.
δεν ξερω να ανεβαζο φοτο στο φορουμ .αν θελετε ριχτε μια ματια στο σιτε μου ******** .τι ενοεις οπως καταντησαν ,?χαρα μου να σου απαντησω σχετικα με την κατασταση σημερα οταν καταλαβω την ερωτηση.
δεν επιτρεπεται η απευθεια παραθεση λινκ εμπορικου σκοπου! αυτο θα το κανονισει η ροτι!

αυτο που ρωτουσα ειναι οτι αυτα τα σκυλια ηταν καποτε εργασιας και εχουν γινει του καναπε γιατι ? που ακριβως χασανε τον εργασιακο τους χαρακτηρα ?

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
δεν το γνοριζα ,παρακαλω να το βγαλει καποιος.η εικονα που εχετε για την φυλη ειναι απο δικη σασ εμπειρια :?:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
GRECO said:
δεν το γνοριζα ,παρακαλω να το βγαλει καποιος.η εικονα που εχετε για την φυλη ειναι απο δικη σασ εμπειρια :?:
ειμαι πολυ ποιο μικρος απο εσας και ο πλυθηντικος με κανει να νοιωθω αβολα! οχι οτι εχω διαβασει ο ανθρωπος. ειμαι καπου λαθος ?

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
για να σας απαντησω ευθεως ,δεν εχουν χασει τον εργασιακο τους χαρακτηρα .μιλαω βεβαια για πραγματικα μαστινο οχι υπερτιπικες σακουλες δερματος η κοκαλιαρικα πετσοποηδοι αγνωστου πατρος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
GRECO, θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια παρουσίαση των MASTINO στην ομάδα 2. :wink:

Σχετικά με τα εμπορικά links διάβασε σε παρακαλώ τους κανονισμους του forum.
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανεβάζουμε φωτογραφίες, θα βρεις εδώ: Χρήσιμες Πληροφορίες

:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
GRECO said:
για να σας απαντησω ευθεως ,δεν εχουν χασει τον εργασιακο τους χαρακτηρα .μιλαω βεβαια για πραγματικα μαστινο οχι υπερτιπικες σακουλες δερματος η κοκαλιαρικα πετσοποηδοι αγνωστου πατρος.
δηλαδη θα μπορουσα να παρω ενα μαστινι απο οποιοδηποτε σοβαρο εκτροφεα και θα μπορουσε να με συνοδευει στα χωραφια το πρωι και το βραδυ να φυλαει το σπιτι μου ?

υπαρχουν καποιες εξετασεις που να πιστοποιουν τον εργασιακο χαρακτηρα της φυλης!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλως των Ανδρεα!!!!

Χαιρομαι ιδιατερα που μας βρηκες εδω!!

Ειμαι μεγαλη Fan των Mastini και ειδικα των σκυλων σου!!

Θυμασαι??? :
Αν δεν ειχε τοσο ονγκο- θα στον ειχα κλεψει τοτε τον Julio !!!! :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
η δευτερη φωτο ειναι ολα τα λεφτα :lol: :lol: ! οποιος ασχετος σας εβλεπε θα σε ειχε περασει για τρελη!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
sir-elric said:
η δευτερη φωτο ειναι ολα τα λεφτα :lol: :lol: ! οποιος ασχετος σας εβλεπε θα σε ειχε περασει για τρελη!!!
Και λες να με νοιαζει???
Ο Julio ειναι κουκλος- εκει ηταν και νεαρουλης ακομα- μολις 17 μηνων!!!!

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
για σου frencie.σε θυμαμε και εγω χερομε που σε βρεισκω εδω τα ποστς σου για την δια τροφη ειναι τα καλητερα :D :!:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν