Furminator

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
φουρμινέιτορ και τρίχες....

απο το μάδημα δεν γλυτώνεις....
όταν αρχίζει να μαδάει τρελλά του κάνεις ένα σούπερ βούρτσισμα και ένα μπάνιο με σκέτο νερό....μετά απο λίγο καιρό πάλι τα ίδια και δεν σταματάς να βουρτσίζεις καθημερινά και έχεις όσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν παρατηρήσεις οι περισσότεροι "νέοι" έχουν την εντύπωση ότι θα σωθούν απο το βούρτσισμα και το σκούπισμα....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
σαν το γυμναστηριο ενα πραγμα?μετα την εγγραφη γινεσαι τουμπανο !ετσι κ στο φουρμι!με το που το παρεις στα χερια σου,αυτοματως ο σκυλος γινεται κουκλι!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ειναι ωραιο οντως τεο....με ο,τι κ να χτενισεις,εκει που λες ειμαι οκ,αν κανεις ενα περασμα με φουρμι η παρομοιο προιον,βλεπεις την διαφορα...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εσείς με τα κοντότριχα, το shedder το χετε δοκιμάσει? Δεν κόβει την τρίχα, απλά σαρώνει τις νεκρές τρίχες και κάνει τρομερό μασάζ! Η δικιά μου μόλις το βλέπει κάνει πάρτυ!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
lawrence shedder λεει!χεχε!θα αλλαξω το νικ μου!αυτο ειναι ,ναι!καλη δουλεια κ αυτο.απο την μια εχει πιο μικρα δοντακια κ απο την αλλη πιο μεγαλα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Πώς χρησιμοποιείται αυτό παιδιά; Το περνάς πάνω από την τρίχα του σκύλου σαν τη βούρτσα; Το είδα και φοβήθηκα :p
Μη φοβάσαι - δεν κόβει! Το περνάς επάνω από την τρίχα και σαρώνει τις νεκρές τρίχες. Αν το περάσεις π.χ. στο δέρμα του χεριού σου τότε ξύνει, αλλά επάνω στο τρίχωμα απλά λειτουργεί σαν βούρτσα.

eja

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2009
105
88
Αργος, Αργολιδας
επειδη εχω αμπειρια απο αυτο http://www.ozpetshop.com.au/product_info.php/products_id/416 προσοχη γιατι τραυματιζετε ευκολα το ζωο , τουλαχιστον στα κοντοτριχα σαν το δικο μου
θελει προσοχη στο να μην πειραζεις τη γουνα του σκυλιου καθως το χτενιζεις ( μην τεντωνετε το δερμα ) και απαλα οχι γρηγορα και βιαστηκα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
επειδη εχω αμπειρια απο αυτο http://www.ozpetshop.com.au/product_info.php/products_id/416 προσοχη γιατι τραυματιζετε ευκολα το ζωο , τουλαχιστον στα κοντοτριχα σαν το δικο μου
θελει προσοχη στο να μην πειραζεις τη γουνα του σκυλιου καθως το χτενιζεις ( μην τεντωνετε το δερμα ) και απαλα οχι γρηγορα και βιαστηκα
Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ τραυματισμούς. Μήπως τα δαλματίας είναι εκόμη πιο κοντότριχα από τα γαλλικά? Φυσικά δεν κάνουμε ούτε στις θηλές, ούτε αν υπάρχει κάποια πληγή ή έκζεμα. Πάντως ισχύει όντως ότι το περνάς απαλά από πάνω - δεν χρειάζεται πίεση για να σαρώσει την τρίχα.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ισως εχει να κανει με το μηκος της τριχας του μανδυα που ανεφερε η vrmode.

το Bullmastiff αν και κοντοτριχο,εχει παχυ και γεματο μανδυα.

το Δαλματιας (π.χ) οχι τοσο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
απλα δεν θελει να περνας συνεχεια κ για ωρα πανω απο το ιδιο σημειο.δεν ειναι για 5 ωρες!οσο ναναι ενας ερεθισμος υπαρχει.επισης καλο ειναι να αφηνεις το βαρος του εργαλειου να παρει ο,τι ειναι να παρει ,χωρις πολυ πιεση απο το χερι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog