Το βρήκα σε ένα μαγαζί που βγαίνει και δικτιακά στην κυψέλη και κάνει 35 μαζι με έξοδα αποστολήσ 40.γιατί δεν έχεισ μείνει ευχαριστημένος????έχεις μακρύτριχο ι κοντότριχο?
Το βρήκα σε ένα μαγαζί που βγαίνει και δικτιακά στην κυψέλη και κάνει 35 μαζι με έξοδα αποστολήσ 40.γιατί δεν έχεισ μείνει ευχαριστημένος????έχεις μακρύτριχο ι κοντότριχο?
το πετσόπ βρήσκεται στην Κυψέλη, Φωκίωνος Νέγρη 47 και το τηλέφωνο είναι 210-8660113.
μου το ειχε στειλει ενα μελος με πμ
αλλα δεν πηγα ουτε πηρα τηλ
γερμανικο ποιμενικο εχω
Τα έχω δοκιμάσει όλα ότι χτένα- βούρτσα υπάρχει έχω μαζέψει πάνω από 10 και καμοία δεν κάνει σοβαρή δουλειά δλδ να τον χτενίζω και μετά από 2 ώρες να μην αφήνει τρίχες στον καναπέ, και δεν του πολύ αρεσει το χτένισμα θα πάω αύριο να την πάρω σε στεγνό τρίχωμα ι σε βρεγμένο κάνει την καλήτερη δουλειά?
Ούτε και εγώ είμαι ευχαριστημένη να πω την αλήθεια μου. Δεν αφαιρεί σχεδόν καθόλου τρίχες, ενώ με την κανονική που τη βουρτσίζω, οι τρίχες που βγαίνουν φτάνουν και περισσεύουν για να πλέξουμε κουβέρτα, μιας και είναι η εποχή της και μαδάει με τρέλα και κορδέλα!
καταλαβαίνω ότι σκύλος είναι θα χάνεει τρίχες αλλά σκουπίζω κάθε μέρα και μαζεύω άπειρεσ τρίχες αύριο πρωι θα πάω να το πάρω θα γυρίσω θ ατον κάνω μπάνιο και μετά θα πέσει χτένισμα.....
θα δούμε
ναι κανει δουλεια(φυσικα και θα εξακολουθει να μαδαει και να γεμιζει το σπιτι με τριχες,θελει πολυ συνεπεια) αλλα δεν νομιζω η συχνη χρηση να δημιουργει προβλημα εφοσον υποτιθεται οτι αφαιρει μονο τις ηδη νεκρες τριχες..δεν ξερω για τα σαρ πει αλλα αν την εκανα την δικια μου (λαμπραντορ) απο την ανοιξη και μετα μια φορα την εβδομαδα αυτη την στιγμη θα κολυμπουσαμε στο σπιτι μεσα στις τριχες.
ναι οντως μπορει να ειναι η διαφορα στο μηκος της τριχας.εγω την εκανα σχεδον καθε μερα και ετυχε και μερα και 2 φορες αλλα δεν ειδα καποιο παρομοιο προβλημα.