Fromm Gold

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
Παιδιά εγώ μόλις ανακάλυψα μια πολλή καλή εταiρία με πολύ φτηνές τιμές επειδή πουλάει μόνο μέσω του e-shop της στην ελλάδα και από ότι βλέπω και πολλές grain free έχει και πολλές με ένα είδος πρωτείνης έχει Simpsons Premium Greece.

jiouli

New Member
4 Ιουνίου 2016
2
1
50
Γεια σας.
Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ την δική μου μικρή εμπειρία για την τροφή Fromm Gold. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια όπου με κάποια συμφώνησα ή διαφώνησα, κάποια αλλά μου έλυσαν απορίες και κάποια άλλα μου επιβεβαίωσαν ότι ισχύει και για το δικό μου σκυλάκι.
Έχω ένα shnauzer mini 12 μηνών και έχω δοκιμάσει αρκετές από τις τροφές ( αρχική εκπαίδευση σκύλου με λιχουδιά) που θεωρούνται οι καλύτερες μέχρι στιγμής στην αγορά.
Κατέληξα στην Fromm για πολλούς λόγους, αλλά για εμένα ένας από τους σημαντικότερους (που δεν είδα να έχει αναφερθεί στα σχόλια παραπάνω) είναι τα προβιοτικά και πρεβιοτικά που περιέχει η τροφή ( συστατικά που δεν βρίσκεις σε καλές τροφές) και που οφείλονται στην καλή λειτουργία του εντέρου αλλά και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού όπως και στον άνθρωπο. Επειδή και εγώ προσωπικά κάνω χρήση προ βιοτικών και συζητώντας με τον κτηνίατρο μου (ολισθητικός) αποφάσισα να βρω τροφή με προβιοτικά και να προσθέσω επιπλέον προβιοτικά (κεφίρ) στην διατροφή του σκύλου μου. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, οι ακαθαρσίες του κανονικές και δεν έχουν αλλάξει ούτε μία ημέρα, τρίχωμα υπέροχο αναπνοή χωρίς κακοσμία ( η Acana και Origen δεν μου το πρόσφεραν αυτό). Για έμενα η τροφή δούλεψε στο ζωάκι μου εξαιρετικά. Φίλοι επηρρεασμένοι από τα αποτελέσματα της τροφής στον δικό μου σκύλο ξεκίνησαν να την δίνουν και στα δικά τους ζωάκια. Πολλοί από αυτούς αντιμετώπισαν το πρόβλημα με τις μαλακές ακαθαρσίες, βρήκαν την λύση γιατί επέμεναν με την τροφή. Το πρόβλημα ήταν η ΠΟΣΟΤΗΤΑ κάποια χρειαζόντουσαν λιγότερη και κάποια αρκετά περισσότερη. Η δοσολογία στο δικό μου σκύλο ήταν 190 γρ. ενώ τρώει 80 γρ. χωρίς να χάνει βάρος (στα 80 γρ. προσθέτω 2 κουταλιές της σούπας κεφίρ). Αντιλαμβάνεστε πόσο μου ελαττώνετε και το κόστος της τροφής. Επίσης, τα προβιοτικά χρειάζονται και κάποιο χρόνο ώστε να καθαρίσουν το έντερο και να αποβάλουν τους κακούς μύκητες ώστε να αρχίσει να γίνεται σωστή απορρόφηση των συστατικών της τροφής. Εγώ πια είμαι φαν της συγκεκριμμένης τροφής και την προτείνω ανεπιφύλλακτα.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
@jiouli μπερδεύτηκα, το σακούλι γράφει ότι πρέπει να δίνεις 190 γρ. αλλά εσύ δίνεις 80;

jiouli

New Member
4 Ιουνίου 2016
2
1
50
@bat-iris ,Πράγματι δίνω 80 γρ αντί για 190 γρ. Στην αρχή ξεκίνησα με την ενδεικτική δοσολογία στην πορεία ο σκύλος μου με οδήγησε σε αυτήν την χαμηλότερη ποσότητα. Όταν και εγώ το παρατήρησα ανησύχησα αλλά αρχίζοντας να διαβάζω άρθρα, την επίσημη σελίδα της εταιρείας, ρωτώντας εκπαιδευτές και κτηνιάτρους μου εξήγησαν ότι αυτό είναι το σωστό όταν το βάρος του σκύλου δεν μεταβάλλεται. Σε άλλη περίπτωση, σε κουταβάκι ντόμπερμαν 10 μηνών μας συνέβει το ανάποδο χρειαζόταν μεγαλύτερη ποσότητα, επισημαίνω πάλι ότι όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει αυξομείωση βάρους.

• Like
Reactions: bat-iris

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog