Forum Εκτροφέων=Εμπόρων.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Το είδα τώρα.
ΟΚ, βλέπω οτι ο άνθρωπος έχει και πανσιόν, κάνει και καλλωπισμό, εκπαίδευση άρα δεν ζει μόνο από την εκτροφή αποκλεστικά, έτσι δεν είναι; Εξ'άλλου δεν θα μπορούσε εφόσον στην Ελλάδα δεν επιτρέπουνται πάνω από 2 γέννες το χρόνο άνα εκτροφείο, άρα τι έχουμε εδώ; Μόνο τα λόγια σου και καμία απόδειξη.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
2 γεννες επι 20(ας πουμε) κοταβια επι 1000 ευρακια το καθενα......................
εγω παντως δεν φτανω τοσα.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
2 γεννες επι 20(ας πουμε) κοταβια επι 1000 ευρακια το καθενα......................
εγω παντως δεν φτανω τοσα.
Τα έξοδα του εκτροφείου (τροφή, εμβόλια, αποπαρασιτόσεις, τσιπάρισμα σε κάθε κουτάβι, συμπληρόματα για τα μικρά κλπ), συμμετοχή στις εκθέσεις και αγώνες εργασίας (στην Ελλάδα και εξωτερικό) δεν τα μετράμε; Και αν επιβίβαση γίνεται έξω ας πούμε; Πόσο θα του μείνουν του ανθρώπου για να ζήσει μετά από όλα αυτά τα έξοδα;
Ένα παράδειγμα να πω και βγάλτε τα συμπεράσματα:
εκτροφέας αγόρασε αρσενικό για το εκτροφείο του απο εξωτερικό = 8.000 €
ζευγάρωσε με δύο θυληκές που έχει - 3 κουτάβια η μία και 2 η άλλη
κεσαρική και στις δύο = 600 €
τροφές, εμβόλια, απορπαρασίτωση, τσιπάρισμα και άλλα ούτε ξέρω πόσα λεφτά.
τα κουτάβια πουλήθηκαν με 1.200 € το ένα = 6000 €

Λοιπόν, τι έχουμε στο σύνολο; Πολλά κέρδη;

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Μονο δυο γεννες ανα εκτροφειο επιτρεπονται? δεν ειναι καπως λιγο?
Έλα βρε Κώστα, στα πετσοπ και ΒΥΒ επιτρέπονται ΟΛΑ, στα εκτροφεία μόνο αυτά που λέει ο νόμος, όπως και με τις ουρές και τα αυτιά.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Chris75 καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα και εχεις χασει την μπαλα.Για cane corsο στην Ιαπωνια δεν ξερω να σου πω την αληθεια αλλα στην Ιταλια που για σενα πρεπει να πας για c.c υπαρχουν μερικα απο τα καλυτερα εκτροφεια ακιτα στον Κοσμο.Οποτε οταν με το καλο παρεις ακιτα μην τρεχεις στις Ιαπωνιες η Ιταλια ειναι πιο κοντα!Επισης λες οτι δεν σε ενδιαφερει να μαθεις για τα Ελληνικα εκτροφεια.Εγω σου προτινω να μαθεις γιατι αρκετοι ειναι αυτοι που σεβοντε αυτο που κανουν ,καθως πριν παρω τον μικρο γυρισα αρκετα απο αυτα σε πολλες πολεις τις Ελλαδας. Α και μια φωτο απο το Ελληνικο με αιμα σαμουραι Ακιτα μου!ImageShack

Εdit κατι παιζει με τις φωτο!

Last edited:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Τα έξοδα του εκτροφείου (τροφή, εμβόλια, αποπαρασιτόσεις, τσιπάρισμα σε κάθε κουτάβι, συμπληρόματα για τα μικρά κλπ), συμμετοχή στις εκθέσεις και αγώνες εργασίας (στην Ελλάδα και εξωτερικό) δεν τα μετράμε; Και αν επιβίβαση γίνεται έξω ας πούμε; Πόσο θα του μείνουν του ανθρώπου για να ζήσει μετά από όλα αυτά τα έξοδα;
εκτροφέας αγόρασε αρσενικό για το εκτροφείο του απο εξωτερικό = 8.000 €

ε αυτος μπηκε και μεσα.
να κανουμε κανα ταμειο να τον βοηθησουμε.
ποσες επιβασεις εχει κανει ο οχταχιλιαρος αντρας και ποσα εβγαλε ομως δεν μας ειπες

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
εκτροφέας αγόρασε αρσενικό για το εκτροφείο σου απο εξωτερικό = 8.000 €

Και ομδικος μου εκτροφεας πληρωσε τρια χιλιαρικα για μια επιβαση και εβγαλε τρια κουταβια σε μια γεννα και ουσιαστικα μπηκε μεσα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα , παντα υπαρχουν καλοι εκτροφεις και δυστυχως παντα υπαρχουν λαμογια , και στην ελλαδα και στο εξωτερικο

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
το τι γεννιεται και τι δηλωνεται μερικες φορες ειναι δυο διαφορετικα πραματα!!
δεν υπάρχει λόγος κάποιος να δηλώσει λιγότερα , όπως επίσης σπάνια φτάνει γέννα γερμανικού στα 10 κουτάβια .
Ένας μέσος όρος είναι τα 4 έως 6 κουτάβια

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ε αυτος μπηκε και μεσα.
να κανουμε κανα ταμειο να τον βοηθησουμε.
ποσες επιβασεις εχει κανει ο οχταχιλιαρος αντρας και ποσα εβγαλε ομως δεν μας ειπες
Στα 6.000 € κάνε + άλλο 1.200 € αργότερα, τα έξοδα χώρια.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
1200 εννοεις απο επιωασεις;
ζωη να εχει και θα μπουν και αλλα μηδενικα απο πισω.

και ρε παιδια σταματηστε με τα εξοδα.τα εξοδα,τα εξοδα...........
ολοι εχουμε σκυλο και ξερουμε τι εξοδα εχουν.
ενταξει μπορει να εχουν παραπανω δεν λεω αλλα πανω κατω ξερουμε να υπολογισουμε.
και στο κατω κατω αφου τους συνφερει να κανουν τετοια εξοδα τα εσοδα θα ειναι παραπανω εκτος και αν ο αλλος ειναι μαζοχας.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn