1) και τα κοτοπουλα-προβατα που τρως εκτρεφονται με 2 τροπους...1)Οι εκτροφείς νόμιμοι ή μη, η τα pet shop, εμπορεύονται με σκοπό τι άλλο το κέρδος από ζων ψυχούλες, οι οποίες φυσικά και δεν φταίνε σε τίποτα.
Αγοράζοντας λοιπόν σκύλο από κάπου,συμμετέχεις και εσύ ενεργά σε αυτήν την εμπορική δραστηριότητα….
2) Συγχαρητήρια μόνο δίνω σε αυτούς που υιοθετούν ένα σκυλάκι αδέσποτο ή τους χαρίζουν ένα αδέσποτο ή μη για να έχει μια καλύτερη ζωή.
α. απο πολυεθνικες μεγαλοεταιριες που εχουν τα ζωα σε κλουβια το ενα πανω στο αλλο σε συνθηκες απαραδεκτες για ζωντανο οργανισμο...
β.και απο τον μερακλη μπαρμπα που γουσταρει και προσεχει τα ζωα του γιατι ειναι η ζωη του.
Και οι δυο κερδιζουν...ποιος αισχροκερδει και ποιος απλα βγαζει ενα εισοδημα (σιγουρα με καθαρο κερδος οχι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις) κανοντας κατι που γουσταρει και συγχρονως καλυπτει τις αναγκες καποιας μεριδας πληθυσμου?
Ισως ατυχες το παραδειγμα...αλλα ισως και να καταλαβεις τι εννοω.
2) το να δινεις συγχαρητηρια σε ανθρωπους οι οποιοι πασχιζουν να διορθωσουν μια κατασταση την οποια ανθρωποι σαν και σενα διαιωνιζουν με τις πραξεις τους, ειναι τουλαχιστον θρασυ, αν οχι εμετικο.
Εμενα προσωπικα (που δεν εχω καθαροαιμο σκυλο και εχω σωσει αδεσποτο απο το δρομο) μου προκαλεις αηδια.
Οχι γιατι σου χαρισαν τον σκυλο...,το να μην ξερεις δεν ειναι εγκλημα, το να ενημερωνεσαι ομως και να εμένεις εγωιστικα σε μια θέση που δημιουργει ξανα και ξανα μια λυπηρη κατασταση, ειναι.
Λυπαμαι πολυ για λογαριασμο σου, για την νοοτροπια σου και για το διαβρωμενο σε βαθος χαρακτηρα σου, που σε κανει να νομιζεις πως οτι συμβουλες σου δοθηκαν, σου δοθηκαν για να πλουτισουν οι εκτροφεις και οχι οι πετσοπαδες......
Ακομα και τωρα που σου απανταω αναρωτιεμαι, γιατι βαζω τον εαυτο μου σ' αυτην την διαδικασια, ενω ξερω πως το παιχνιδι ειναι χαμενο.
Ποσο κρίμα.
Last edited: