Farmina

Allendog

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2017
156
703
34
@eddieK Επειδή το να ανταλλάσσουμε λόγια μέσα από ένα forum θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, από εμένα τουλάχιστον θα τελειώσει εδώ.. επί της ουσίας νομίζω ότι συμφωνούμε, γιατί όπως θα διάβασες την πρότεινα στο δεκαήμερο, με επιχειρήματα την όρεξη που την τρώει ο σκύλος και τα κόπρανα όπως είπες και συ, τίποτε άλλο. Τώρα αν κάποιος τρίτος είναι εντελώς άσχετος, δεν φταίω... Ο καθένας πρέπει να έχει κριτική σκέψη. Τέλος, θεωρώ ότι σε αυτό το forum, πρωτίστως ανταλλάσσουμε εμπειρίες, δεν πιστεύω ότι είναι κάποιος ειδήμονας για να τον ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τυφλά... Το ύφος ήταν αυτό που θεωρώ σωστό, γιατι:
1) το "ρε" δεν το δέχομαι ούτε από τους φίλους και ακόμα κι αν δε γίνεται δεκτό πρέπει να είναι σεβαστό.
2) ο τρόπος γραφής μου θεωρώ ότι είναι ο πρέπων απευθυνόμενος σε αγνώστους κατά βάση, όπως θα έχουν προσέξει και οι αναγνώστες μου από τα υπόλοιπα post, άρα προσμένω κάτι ανάλογο.
3) είσαι ένα νέο μέλος, το οποίο α) μπαίνεις να κάνεις κριτική με λάθος κριτήρια σε κάποια άποψη μου β) όπως καταλαβαίνεις ακόμα κι αν είσαι ο πιο έμπειρος χειριστής του κόσμου, δε θα μπορούσα να δεχτώ αυτή την "επίθεση" από τη στιγμή που σα νέο μέλος, και χωρίς να έχεις την απαραίτητη βαρύτητα "εδώ μέσα", κάνεις κατά τη γνώμη μου μια άδικη κριτική.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή στο επίκεντρο πρέπει να είναι ο "σκύλος", και όχι εμείς, χωρίς ιδιαίτερο λόγο μάλιστα, ας μείνουμε εδώ...

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
49
@eddieK Επειδή το να ανταλλάσσουμε λόγια μέσα από ένα forum θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, από εμένα τουλάχιστον θα τελειώσει εδώ.. επί της ουσίας νομίζω ότι συμφωνούμε, γιατί όπως θα διάβασες την πρότεινα στο δεκαήμερο, με επιχειρήματα την όρεξη που την τρώει ο σκύλος και τα κόπρανα όπως είπες και συ, τίποτε άλλο. Τώρα αν κάποιος τρίτος είναι εντελώς άσχετος, δεν φταίω... Ο καθένας πρέπει να έχει κριτική σκέψη. Τέλος, θεωρώ ότι σε αυτό το forum, πρωτίστως ανταλλάσσουμε εμπειρίες, δεν πιστεύω ότι είναι κάποιος ειδήμονας για να τον ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τυφλά... Το ύφος ήταν αυτό που θεωρώ σωστό, γιατι:
1) το "ρε" δεν το δέχομαι ούτε από τους φίλους και ακόμα κι αν δε γίνεται δεκτό πρέπει να είναι σεβαστό.
2) ο τρόπος γραφής μου θεωρώ ότι είναι ο πρέπων απευθυνόμενος σε αγνώστους κατά βάση, όπως θα έχουν προσέξει και οι αναγνώστες μου από τα υπόλοιπα post, άρα προσμένω κάτι ανάλογο.
3) είσαι ένα νέο μέλος, το οποίο α) μπαίνεις να κάνεις κριτική με λάθος κριτήρια σε κάποια άποψη μου β) όπως καταλαβαίνεις ακόμα κι αν είσαι ο πιο έμπειρος χειριστής του κόσμου, δε θα μπορούσα να δεχτώ αυτή την "επίθεση" από τη στιγμή που σα νέο μέλος, και χωρίς να έχεις την απαραίτητη βαρύτητα "εδώ μέσα", κάνεις κατά τη γνώμη μου μια άδικη κριτική.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή στο επίκεντρο πρέπει να είναι ο "σκύλος", και όχι εμείς, χωρίς ιδιαίτερο λόγο μάλιστα, ας μείνουμε εδώ...
Ειλικρινά, δεν είχα καμία επιθετική πρόθεση. Δεν σε γνωρίζω άλλωστε... Έκρινα μία συγκεκριμένη ενέργεια κ αυτήν χαρακτήρισα. Το "ρε" δεν χρησιμοποιήθηκε με καμία αρνητική διάθεση, οικειότητα ήθελα να προσδώσω ως ένδειξη καλής προδιάθεσης. Δεν λέει κάτι από μόνο του το "ρε". Το τι το ακολουθεί δίνει νόημα, πχ δυο ακραία κ αντίθετα παραδείγματα: "ρε αλήτη!", "ρε αγάπη μου...". Ελπίζω να έγινε κατανοητό τώρα. Όπως έγινε κ από εμένα κατανοητό κ σεβαστό το ότι δεν το δέχεσαι. Αν τύχει να μιλήσουμε ξανά θα το θυμάμαι κ θα το αποφύγω.
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις... Δεν το παίζω αυθεντία, ούτε είμαι παντογνώστης, κάθε άλλο! Γι' αυτό άλλωστε είμαι κ εδώ, επειδή ψάχνομαι κ προσπαθώ να μαθαίνω. Όταν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, οφείλω να το πω κ το ίδιο προσδοκώ κ από τους άλλους. Θέλω να με διορθώνουν όταν κάνω λάθη, αυτός είναι ο δρόμος να προοδεύουμε.
Επί της ουσίας, δεν έκανα κανένα λάθος. Η παρατήρηση μου ήταν 100% σωστή. Οφείλουμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις κριτικές, ακόμη κ στον τρόπο που τις διατυπώνουμε. Εγώ πχ αυτό το διάστημα (3 βδομάδες) ταΐζω acana cobb chicken, μία καλή τροφή με ένα όνομα εγγύηση ήδη έχω δει κάποια θετικά. Παρόλα αυτά δεν βιάζομαι, περιμένω να τελειώσει το σακί κ τότε θα κάνω μία συνολική εκτίμηση. Αν μου ζητηθεί βέβαια, θα πω κ τώρα τα πρώτα συμπεράσματα, δεν θα πω όμως τόσο νωρίς "συστήνεται". Ο κάθε άνθρωπος βέβαια λειτουργεί διαφορετικά.
Αυτά, περί νέου μέλους, δεν τα συμμερίζομαι. Μπορεί να είμαι απόφοιτος κτηνιατρικής, να έχω βγάλει 3 σχολεία εκπαιδευτών, να ασχολούμαι με σκύλους 30 χρόνια αλλά να είμαι νέος στο φόρουμ. Σημαίνει ότι δεν μετράει η γνώμη μου; Πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε με βάση αυτά που λέει κάποιος, την επιχειρηματολογία του κ όχι με το αν είναι νέος ή παλιός σε ένα φόρουμ.
Κλείνοντας κ θέλοντας κ εγώ να κλείσουμε εδώ το όλο θέμα, σου λέω κ πάλι ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σε προσβάλω, συγνώμη αν κατά λάθος το έκανα. Πρόθεση μου ήταν να κρίνω μόνο την συγκεκριμένη σου πράξη.
Καλή συνέχεια!