Εΐχα εγω πριν απο λιγες μηνες ! Εκει που ζει, ειναι πολυ καλα και την λατρευουν!Κουκλί!
Νέα από την Candy έχεις;
Η αλήθεια είναι οτι έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω με τους γονείς της Candy αλλά ξέρω οτι την αγαπούν πολύ και απόδειξη είναι η Frenchiefan που γνωρίζει τα παιδιά και ήδη απάντησε στο ερώτημά σουΚουκλί!
Νέα από την Candy έχεις;
Γειά χαρά! ¨τωρα διαβασα παλια σου ποστ κ ειδα πως "τα λες " με την φρεντσιφαν...
ειπα κ γω....janoel...k ...du champagne .. με το καλημερα σας..χωρις να μεινεις μεταξεταστεος....τσ τσ τσ...
να σου ζησει κ απο μενα...οντως φατσας...αλλα λεω να αφησουμε τα γουτσου γουτσου που θα λεγε κ μια ψυχη κ να μας πεις ...ενημερωτικα παντα ...την διαδρομη απο....κ μεχρι να φτασεις στο παραπανω εκτροφειο...
οτι πιστευεις οτι θα ειχε ενδιαφερων να διαβασουμε..κ να γνωριζουμε
cheersssss
Είναι 6 μηνών. Να σου ζήσει και ο δικός σου, είναι εξίσου κουκλάκος!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ??
Σ'ευχαριστώ πολύ vrmode!! Nα σου ζήσει κι εσένα η μικρούλα σου!Να σου ζήσει ο μπουλούκος!!! *agapoylas* Πανέμορφος! Καλά... για το από που κρατάει τι να πούμε!
Πολύ θα 'θελα να τον δω κι από κοντά - αν βρεθείς στα μέρη μας να κανονίσουμε γαλλομπουλντογκοσυνάντηση!
Πόσο είναι στις φωτογραφίες?
Πρεπει να κανονισουμε οποσδηποτε να βρεθουμε καπια στιγμη ολοι μαζι!!Σ'ευχαριστώ πολύ vrmode!! Nα σου ζήσει κι εσένα η μικρούλα σου!
Όντως μια γαλλομπουλντογκοσυνάντηση θα ήταν υπέροχη! Είναι και πολλά τα κοριτσάκια... θα ξετρελλαθεί ο Fanthom
Βεβαίως, αν βρεθείτε κι εσείς στα μέρη μου θα χαρώ να τα πούμε απο κοντά!
Στις φωτογραφίες, εκτός αυτή του avatar, είναι περίπου 4 μηνών.
'Οντως θα ήταν πολύ ωραία μια τέτοια συνάντηση Αντριάννα μου!Πρεπει να κανονισουμε οποσδηποτε να βρεθουμε καπια στιγμη ολοι μαζι!!
Εγω με την Βασω και τα σκυλουνια βλεπομαστε πολυ συχνα- ειναι κολλητες οι δικες μας.
Αλλα θα ηθελα να γνωρισουμε και τον Fanthom (και εσενα φυσικα, αγαπητε μου!!) απο κοντα!
Παιζει να τον φερεις σε καμια εκθεση????????
Το έχω ήδη το pedigree του μικρού και είναι export.Καταρχην να ζητησεις απο τους εκτροφεις, το pedigree του μικρου, να ειναι Export (αν δεν ειναι ηδη).
Με αυτο θα το δηλωσεις στον ΚΟΕ (πριν απο αυτο, μπορεις να συμμετασχεις με το ονομα του εκτροφεα) για να παρεις ΒΕΚ.
Και βεβαια θα σε βοηθησουμε!! Και χαρα μας θα ειναι!
Οταν θα ερθει αυτη η ωρα, θα τα πουμε αναλυτικοτερα!
Βασικα δεν χρειαζονται και πολλα πραγματα. Ενα Showlead (Λουρι εκθεσιακο) και ο σκυλος να εχει μαθει να περπαταει με αυτο χωρις να τρεχει, να τραβαει, η να χοροπηδαει σαν κατσικι (οπος κανει η Cinderella μου συνηθος!!) . Να στεκεται σε ενα τραπζι και να αφηνει τον κριτη να δει τα δοντια του.
Μαθε τον να "στηνεται". Να τον βαζεις δηλαδη να στεκεται ακινιτος και να σε αφηνει να του διορθωσεις ενα ενα τα ποδια του, χωρις να φυγει απο την θεση του- και ετοιμοι για το πρωταθλημα!!!
Και το αγγλάκι κουκλάκι!!!Κουκλακι το Γαλλακι Να το χαιρεσαι ...
Εμείς είμαστε μεγαλύτεροι, σας περνάμε 1 μήνα γιατί εδώ και λίγες μέρες μπήκαμε στους 6 μήνεςΕγώ στη μικρή έβαλα scalibor όταν ήταν 4 μηνών (τώρα πάει στους πέντε - συνομήλικοι είμαστε!)
Δεν το ρισκάρω άνευ... Advantix δεν βαζω γιατί έχω και γάτα (επικίνδυνο για γάτα και τα σκυλιά μου παίζουν και με τη γάτα). Το scalibor το έβαλα "με δόσεις" - δηλαδή την πρώτη μέρα 2 ώρες, την επόμεη περισσόερο κλπ. Στη 1-1,5 εβδομάδα το έβαλα μόνιμα.
Η σκόνη φεύγει μετά από μερικές μέρες!Εκείνη τη σκόνη του scalibor δεν την μπορώ ρε παιδί μου... κάτι μου κάνει
Εμ- απο καλο εκτροφειο ειναι το παιδι!Το έχω ήδη το pedigree του μικρού και είναι export.
Οταν πρωτοβγηκε το Advantix, ειχα μιλησει με τον Thorsten Nauke, που ειναι κορυφη παρασιτολογος στην γερμανια.Άσε που η αμπούλα μου κάθεται καλύτερα σαν σκέψη....