να ... να.... αυτά κάνω τα λάθη τα τεράστια... μέχρι τώρα μόνο με πατάτα βραστή και κάπαρι τον έκανα !
Κι εγώ εκτροφέας είμαι... οπότε θα σιωπήσω!...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ θα μπορουσα να απαντησω αποτελεσματικα σε οσα ρωταει ο θεματοθετης αλλα ... δεν ενδιαφέρεται...
Λυσσαξες πια κ συ με την συγκεκριμενη,τι σε πιανει απορω...Παει η θεματοθετρια μας αφησε γμτ !! Αφου δεν της χαιδευουμε τα αφτακιααα ντροπη μας !!
Μσρία μου, πιστεύω ότι ξέρω γιατί λύσσαξε. Η κοπέλα αποδείχθηκε ότι ήξερε το σωστό τρόπο απόκτησης αλλά επειδή "είναι πολλά τα λεφτά" (αναφέρθηκε στο εκτροφείο palmhill) άρχισαν να ψάχνουν τρόπους και λίγα να δώσουν και να έχουν "ρατσάτο" σκυλί. Αυτό είναι εξοργιστικό. Άλλο το να μη ξέρεις και μετά αποδεχθείς το λάθος σου και να προσπαθείς να μάθεις για να μη ξανα κάνεις λάθος και άλλο να ξέρεις ακριβώς τι έκανες και να κοροιδεύεις τους άλλους. Αν δεν έχω να διαθέσω τόσα λεφτά ή περιμένω και τα μαζεύω σιγά σιγά ή μαζεύω μια "άστεγη ψυχούλα" που υποφέρει.Λυσσαξες πια κ συ με την συγκεκριμενη,τι σε πιανει απορω...
Πιστευω με καλυπτεις χεχε , την κοροιδια και το υφακι δεν τα αντεχω ειλικρινα ειδικα οταν μπορεις να πεις εκανα λαθος , ειναι τοσο απλοΜσρία μου, πιστεύω ότι ξέρω γιατί λύσσαξε. Η κοπέλα αποδείχθηκε ότι ήξερε το σωστό τρόπο απόκτησης αλλά επειδή "είναι πολλά τα λεφτά" (αναφέρθηκε στο εκτροφείο palmhill) άρχισαν να ψάχνουν τρόπους και λίγα να δώσουν και να έχουν "ρατσάτο" σκυλί. Αυτό είναι εξοργιστικό. Άλλο το να μη ξέρεις και μετά αποδεχθείς το λάθος σου και να προσπαθείς να μάθεις για να μη ξανα κάνεις λάθος και άλλο να ξέρεις ακριβώς τι έκανες και να κοροιδεύεις τους άλλους. Αν δεν έχω να διαθέσω τόσα λεφτά ή περιμένω και τα μαζεύω σιγά σιγά ή μαζεύω μια "άστεγη ψυχούλα" που υποφέρει.
Θα διαφωνήσω "λιγάκι"...το μη είναι μη. είτε το πεις γουτσου είτε βγαλεις τα πνευμόνια σου φωνάζοντας.
Αυτά τα δύο άκρα (το γούτσου-γούτσου και το "κόψιμο του κ@λου", είναι (πολύ) διαφορετικά "ΜΗ"... όσο είναι ο άκρατος "θετικισμός" με τον άκρατο "κλασικισμό"...To MH δεν έχει διαβαθμίσεις....άντε το πολύ - πολύ να είναι
ΜΗ....και να εννοείς θα σου κόψω τον κ@λο και
ΜΗ......και να εννοείς θα σου κόψω τον κ@λο και τα πόδια μαζί..
Υπαρχει και η λυση να γκαριζεις το ΜΗ παντα χωρις διαβαθμιση , λυνεις το θεμα χεχεχεΆντε, το Σαββατιάτικο "μακρύ και κοντό" μου...
Θα διαφωνήσω "λιγάκι"...
Ξεκινάμε από την υπόθεση ότι το "ΜΗ" το ξέρει ένας σκύλος...
Υπάρχουν πολλές καταστάσεις, όπου ακόμα και με ένα ψίθυρο (ή και μία ανεπαίσθητη κίνηση του χεριού) το "ακούει" το ΜΗ...
Και υπάρχουν καταστάσεις, όπου ισχύει ακριβώς το παρακάτω:
Αυτά τα δύο άκρα (το γούτσου-γούτσου και το "κόψιμο του κ@λου", είναι (πολύ) διαφορετικά "ΜΗ"... όσο είναι ο άκρατος "θετικισμός" με τον άκρατο "κλασικισμό"...
Και σε ένα φάσμα, τόσο ευρύ... από την "αγγελικά πλασμένη οικογένεια", μέχρι την "εξαναγκασμένη αγέλη"...
Το μακρύ και το κοντό σου έχουν πολύ ρομαντική διάθεση σήμερα... άκρατος θετικισμός...άκρατος κλασσικισμός??? μα πως τα λέτε εσείς οι εκτροφείς ... ευχαριστώ που φέρνεις τον πολιτισμό στο φόρουμ μας.. μπράβο!Άντε, το Σαββατιάτικο "μακρύ και κοντό" μου...
Αυτά τα δύο άκρα (το γούτσου-γούτσου και το "κόψιμο του κ@λου", είναι (πολύ) διαφορετικά "ΜΗ"... όσο είναι ο άκρατος "θετικισμός" με τον άκρατο "κλασικισμό"...
Και σε ένα φάσμα, τόσο ευρύ... από την "αγγελικά πλασμένη οικογένεια", μέχρι την "εξαναγκασμένη αγέλη"...
Θα μπορούσες να τα εξηγήσεις λίγο περισσότερο τα λεγόμενά σου?Το μακρύ και το κοντό σου έχουν πολύ ρομαντική διάθεση σήμερα... άκρατος θετικισμός...άκρατος κλασσικισμός??? μα πως τα λέτε εσείς οι εκτροφείς ... ευχαριστώ που φέρνεις τον πολιτισμό στο φόρουμ μας.. μπράβο!
ΣΕΝΤΟΝΙΑ
αυτός είναι ο ορισμός του κλασσικισμού : Ο κλασικισμός είναι ένα πολιτισμικό, αισθητικό και καλλιτεχνικό κίνημα της Γαλλίας, αλλά και ευρύτερα της Ευρώπης, του 17ου και 18ου αιώνα (από το 1660 εώς και το 1715). Γνώρισε μεγάλη άνθιση κατά τον 18ο αιώνα και εκφράστηκε σε όλες τις μορφές της τέχνης: την αρχιτεκτονική, τη μουσική, τη ζωγραφική και τη λογοτεχνία (κυρίως τη θεατρική). Αντικατέστησε το μπαρόκ και έδωσε τη θέση του στον ρομαντισμό, πριν γνωρίσει μία νέα άνθηση με τον νεοκλασικισμό.Θα μπορούσες να τα εξηγήσεις λίγο περισσότερο τα λεγόμενά σου?
Γιατί, αν εξέπεμψα πολύ ρομαντική διάθεση... μάλλον απέτυχα, με πάταγο!
Αμα δε ρωτησεις πως θα μαθεις???ΣΕΝΤΟΝΙΑ
ολα να τα μαθετε ωχουυυυυυυυυυυ
Κλασσικισμος σε ενα σκυλοφορουμ αναφερεται στην "Γερμανικη σχολη"αυτός είναι ο ορισμός του κλασσικισμού : Ο κλασικισμός είναι ένα πολιτισμικό, αισθητικό και καλλιτεχνικό κίνημα της Γαλλίας, αλλά και ευρύτερα της Ευρώπης, του 17ου και 18ου αιώνα (από το 1660 εώς και το 1715). Γνώρισε μεγάλη άνθιση κατά τον 18ο αιώνα και εκφράστηκε σε όλες τις μορφές της τέχνης: την αρχιτεκτονική, τη μουσική, τη ζωγραφική και τη λογοτεχνία (κυρίως τη θεατρική). Αντικατέστησε το μπαρόκ και έδωσε τη θέση του στον ρομαντισμό, πριν γνωρίσει μία νέα άνθηση με τον νεοκλασικισμό.
Με τέτοιες αναφορές λοιπόν στο post σου πως να μην το θεωρήσω ρομαντικό ????
ειδικά αν έχεις ροτ μόνο για γερμανική σχολή μιλάμε έεεεετσι μπράααααααααβοΚλασσικισμος σε ενα σκυλοφορουμ αναφερεται στην "Γερμανικη σχολη"
Ακριβώς!ΣΕΝΤΟΝΙΑ
ολα να τα μαθετε ωχουυυυυυυυυυυ